Komentarze wszelakie

Który Ród jest Twoim? Wybierz lub pozostań zombiakiem ;)
toywars
Krwiopijca
Krwiopijca

Re: Komentarze wszelakie

Post autor: toywars »

nie bulwersuj się tak... :) bo majorem w nagrodę zostaniesz :P

Bardzo dokładnie czytałam wszystkie sceny... dwa razy... Każda strona ma swoją dobrą i złą twarz :] Każdy z nas będzie się trzymał. może i Vesper nigdy nie był "oficjalnym zdrajcą" bo taaak, wyższy plan Ultora... ale sam czasami w to nie wierzył... sam przyznał się do bycia zdrajcą, bycia renegatem...to raz. Dwa wg waszej świętej i świetnej teorii zdrajcą jest, kto zabił człowieka i posilił się naturalną krwią. Jak dla mnie Vesper się jak najbardziej w ten Wasz kanon wpisuje :D

dla jednych narkotyk dla innych pożywienie... nie wiesz co tracisz braciszku :P

kolejna sprawa... honor, odpowiedzialność i godność... Ty mnie nocarzu o godności nie ucz.. to nie ja klękam na zawołanie :) A zaraz po godności uczucia, że my niby bez? hehe dobre sobie... Icta, Alex, Res, sam Vesper - nawet Wasz Ultor nazywał go renegatem - i pewnie jeszcze kilku uczuciowców by się znalazło :P Ja ludziom, których kocham nie wbijam noża w plecy... nie wiem jak to Wy macie w zwyczaju... :wink:

pozdrawiam i dobrych snów wypada życzyć, cobyśmy się dziś w zgodzie względnej rozeszli... nas też Ukyty uznał... pogódź się z tym :]
Ne invoces expellere non possis... Nocarzu.
Nie przywołuj tego, czego nie potrafisz pokonać... Nocarzu
Awatar użytkownika
Zamoyski
Major Nocarzy
Major Nocarzy

Post autor: Zamoyski »

vhax pisze:nie bulwersuj się tak... :) bo majorem w nagrodę zostaniesz :P
A gdzież ja się bulwersuję?
vhax pisze:[...]może i Vesper nigdy nie był "oficjalnym zdrajcą" bo taaak, wyższy plan Ultora... ale sam czasami w to nie wierzył... sam przyznał się do bycia zdrajcą, bycia renegatem...to raz. Dwa wg waszej świętej i świetnej teorii zdrajcą jest, kto zabił człowieka i posilił się naturalną krwią. Jak dla mnie Vesper się jak najbardziej w ten Wasz kanon wpisuje :D
Po pierwsze primo został do tego zmuszony. Swoją drogą zastanawiam się co taki np. Later zrobił by (gdy był jeszcze wampirem) zamknięty jak Vesper, tylko że ze swoją rodziną? Zeżarł by, czy przegryzł by sobie nadgarstki? Albo inaczej - co zrobił by Renegat gdyby go trzymali dłuższy czas, karmiąc sztuczną faszerowaną, stopniowo zmniejszając ilość domieszek? Attagen jakoś seppuku nie popełnił.
Sam nie wierzył, przyznawał się... hmm, sam to on nie miał bladego pojęcia co zrobić. Miotał się, chciał dobrze dla jednych i drugich. Znajdź się w takich cyrkumstancjach i opowiedz. Może w nagrodę Inanitą zostaniesz. :wink:
vhax pisze:dla jednych narkotyk dla innych pożywienie... nie wiesz co tracisz braciszku :P
"Bo ty nie rozumiesz, ja muszę!" - jak mawiało kilku znanych mi alkoholików
vhax pisze:kolejna sprawa... honor, odpowiedzialność i godność... Ty mnie nocarzu o godności nie ucz.. to nie ja klękam na zawołanie :)
Jakiś sobie z tego fetysz zrobiliście. A kto u nas klęka na zawołanie? Na Galerii hańby klękali z własnej woli nie kto inny jak renegaci (nikt inny tam nie gościł).
vhax pisze:A zaraz po godności uczucia, że my niby bez? hehe dobre sobie... Icta, Alex, Res, sam Vesper - nawet Wasz Ultor nazywał go renegatem - i pewnie jeszcze kilku uczuciowców by się znalazło :P
Ja nigdzie nie powiedziałem że Renegaci nie mają uczuć. To wy, z uporem godnym lepszej sprawy, twierdzicie że Ultor - zimna świnia, a Nocarze - nieczułe dranie. Trochę się to z powieścią nie zgrywa... :wink:
vhax pisze:Ja ludziom, których kocham nie wbijam noża w plecy... nie wiem jak to Wy macie w zwyczaju... :wink:
:lol: Muuaahaaaahaa, no kupa śmiechu, z przewagą kupy. :mrgreen: Wy, wasz nigdysiejszy lord, wasza była lord i wszystko co wokół nich, no słów brakuje!! Czy wampir może umrzeć ze śmiechu? :lol:
Tata! Tata! Biją renegata!!
toywars
Krwiopijca
Krwiopijca

no kuurcze a ja się chciałam ładnie w spokoju pożegnać :P no cóż... ja nigdzie nie powiedziałam ze kocham swoich Lordów :P Ale nie zawiodłeś mnie... buziaczki :P
Awatar użytkownika
Qadesh
Główny logistyk
Główny logistyk

Post autor: Qadesh »

fiu pisze:aaa;)

to skoro mam być również Twoją córką, to jako, że do Iksa zwracam się 'mamo' to do Ciebie mam
TATO?!
różne teorie krążą po tym forum na temat mojej płci :mrgreen: jakby co - mów mi rodzicu... 8)

Vhax - witaj, witaj :D Widzę, ze już zdążyłaś się wciągnąć w pyskówki 8) Tylko tak dalej, a szybko awansujesz... :twisted: :twisted: :twisted:
Pablo

Post autor: Pablo »

qadesh pisze: różne teorie krążą po tym forum na temat mojej płci :mrgreen: jakby co - mów mi rodzicu... 8)
Taa, Lupus już ma chyba sam ze dwie teorie :P i nie wie którą w końcu wybrać :P
Awatar użytkownika
Dexter
Na misji...

Post autor: Dexter »

Proponuję trzecią.

Vhaxie, czyżbyś już nas opuszczał?
Niezwykle ważne jest, aby codzienna twoja postawa stała się postawą żołnierza,
a postawa żołnierza - postawą na co dzień.
(Miyamoto Musashi, Księga Pięciu Kręgów)

In the warzone marines shit tactically.
(Ray w "Generation Kill")
toywars
Krwiopijca
Krwiopijca

qadesh: a tam dałam się wciągnąć... trzeba się opowiedzieć po którejś stronie :) ta jest moja :P

Dexter: nie myśl, że się mnie tak szybko pozbędziecie... nawet wampirzyca musi kiedyś spać/polować :P
Awatar użytkownika
Rogal
Kapitan Nocarzy
Kapitan Nocarzy

Post autor: Rogal »

Raczej to pierwsze. Bo wczoraj nie było danych o hiperaktywnych wampierzach nigdzie. Cisza i spokój :P Chyba zbytnio tutaj się zaaferowałaś.
What is your life?
My Honour is my life.
What is your fate?
My duty is my fate
CODEX OF BLACK TEMPLARS

Tata, tata! Biją Renegata!!
toywars
Krwiopijca
Krwiopijca

eee... hiperaktywnych? hm... kto się zaaferował? toż my z Zamoyskim kulturną w całości dyskusje tu toczymy tylko. A ja spokojna jak nigdy jestem :)

heh...to tu jak ktoś jest na miejscu i chce mu sie odpowiedzieć to od razu hiperaktywny jest... to ja rozumiem już czemu nocarze na froncie tacy niemrawi są :P Nie chce im się? :P
Awatar użytkownika
Rogal
Kapitan Nocarzy
Kapitan Nocarzy

Post autor: Rogal »

Brak raportów o polowaniach czyli szanowna renegatka poszła spać :wink:
What is your life?
My Honour is my life.
What is your fate?
My duty is my fate
CODEX OF BLACK TEMPLARS

Tata, tata! Biją Renegata!!
toywars
Krwiopijca
Krwiopijca

moje polowania - moje raporty :P szanowny nocarzu... chyba ze o czymś nie wiem. :)
Awatar użytkownika
fiu
Amazonka
Amazonka

Post autor: fiu »

qadesh: najpierw potwierdźmy czy wogóle jakieś koligacje nas łączą, bo z tego co mi wiadomo to chyba rodzinne póki co nie. ale chętnie zyskam kolejnego przybranego rodzica płci dowolnej;)

hm chyba jestem w nieodpowiednim miejscu skoro jeszcze nie zainicjowałam żadnej afery:|
We can be Heroes
Just for one day
toywars
Krwiopijca
Krwiopijca

aa tam, niektórzy działają po cichu :P
Awatar użytkownika
fiu
Amazonka
Amazonka

Post autor: fiu »

e hm, tak, właśnie...
nawet bardzo
We can be Heroes
Just for one day
toywars
Krwiopijca
Krwiopijca

daj spokój, agenci są potrzebni wszędzie :D a Ty? chcesz zostać zombiakiem? tylko pytam, bez żadnej propagandy... jeszcze :)
ODPOWIEDZ