Przydział Rang
- Kot w kapeluszu
- Nimfa
- Kontakt:
Mrrrau, kwaszone ogórki i kabanosy. Rzeczywiście mnie rozbestwicie. Dziękuję wszystkim za gratulacje. Muszę teraz trochę pospamować, żeby skończyć z tym kandydowaniem.Mcbet pisze:Odemnie Kot dostaje cala torbe kocich przysmakow

Nieważne jak kręta jest ścieżka
I jakie kary mi pisane
Ja jestem panem mego losu
Jam mojej duszy kapitanem.
I jakie kary mi pisane
Ja jestem panem mego losu
Jam mojej duszy kapitanem.
- Khorne_S
- Porucznik Nocarzy
- Kontakt:
Djap djap djap kota za uchem z okazji awansu
Pamiętac na Polcon przynieść jakąś gumową mysz dla Kota w kaszkiecie.
Ajlepiej nadziewaną kabanosem z ogórkiem kiszonym

Pamiętac na Polcon przynieść jakąś gumową mysz dla Kota w kaszkiecie.
Ajlepiej nadziewaną kabanosem z ogórkiem kiszonym

Blood for the Blood God !!
-----------------------------------------------------------
Souls in revolt on your side!
Fight Fight Fight Fight!
You are the one to decide!
-----------------------------------------------------------
Souls in revolt on your side!
Fight Fight Fight Fight!
You are the one to decide!
Ekhm uwaga!
Chcę tu i teraz serdecznie pogratulować Dantemu awansu... bardzo, bardzo, bardzo się należalo --> kto jeździ na menawry, ten wie
Chcę tu i teraz serdecznie pogratulować Dantemu awansu... bardzo, bardzo, bardzo się należalo --> kto jeździ na menawry, ten wie

"Nocarze i pretorianie drzemali (...). Vesper przyjrzał im się z zaciśniętym gardłem. Poszli między rannych, krwawiących ludzi. Udzielili pierwszej pomocy, uratowali im życie. I wrócili jak gdyby nigdy nic (...). Kiedyś też tak umiałeś, stwierdził z porażającym smutkiem wewnętrzny głos (...). Ale wybrałeś inaczej, renegacie. Ugiąłeś się przed Wężem, to teraz mu służ."
M.Kozak - Nikt
M.Kozak - Nikt
Żeby formalnościom stało sie zadość:
Na wniosek Głównodowodzącej Nocarzy pułkownik Kasiek oświadczam co następuje.
W uznaniu zasług porucznika Dantego w walce przeciw Renegatom i Watykańskim oraz za jego nieoceniony wkład w strategie oddziału, jego rozwiązania techniczno-taktyczno-multimedialno-wszelakie, a takze za olbrzymie zaangażowanie w sprawę podjeto decyzję zaakceptowaną przez Ukrytego o AWANSIE PORUCZNIKA DANTEGO na stopień MAJORA.
GRATULACJE MAJORZE DANTE !!!
Na wniosek Głównodowodzącej Nocarzy pułkownik Kasiek oświadczam co następuje.
W uznaniu zasług porucznika Dantego w walce przeciw Renegatom i Watykańskim oraz za jego nieoceniony wkład w strategie oddziału, jego rozwiązania techniczno-taktyczno-multimedialno-wszelakie, a takze za olbrzymie zaangażowanie w sprawę podjeto decyzję zaakceptowaną przez Ukrytego o AWANSIE PORUCZNIKA DANTEGO na stopień MAJORA.
GRATULACJE MAJORZE DANTE !!!
▂ ▃ ▄ ▆ ▇ Cybernetyczny Bóg Chaosu Wersja: X-76 "Piromedyk" ▇ ▆ ▄ ▃ ▂
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
- Kasiek
- Pułkownik Nocarzy
No tak, tak..... gratulacje były...a rozkaz był? Nie było. No właśnie. Majorze Iks, dziękuję za wstawienie informacji o awansie majora Dantego.
Rozkaz personalny nr 1/2007 dowódcy Oddziałów Nocarskich i Specjalnego Oddziału Nocarskiego, Pułkownik Kasiek.
Z dniem 1 września 2007 roku, awansuje się porucznika Dantego do stopnia majora.
Awans przyznany został za zasługi na polu strategii, dowodzenia pododdziałami, wykonywanie niemal niemożliwych do realizacji zadań i bycie głosem rozsądku, który czuwa nad Nocarzami.
Awans został zatwierdzony przez Ukrytego.
Pułkownik Kasiek
Panie Majorze Dante- gratuluję. Należało się jak nikomu innemu.
Rozkaz personalny nr 1/2007 dowódcy Oddziałów Nocarskich i Specjalnego Oddziału Nocarskiego, Pułkownik Kasiek.
Z dniem 1 września 2007 roku, awansuje się porucznika Dantego do stopnia majora.
Awans przyznany został za zasługi na polu strategii, dowodzenia pododdziałami, wykonywanie niemal niemożliwych do realizacji zadań i bycie głosem rozsądku, który czuwa nad Nocarzami.
Awans został zatwierdzony przez Ukrytego.
Pułkownik Kasiek
Panie Majorze Dante- gratuluję. Należało się jak nikomu innemu.
Pułkownik Majorka w służbie Lorda Ultora!
Manewry: I, II
Akcje: MTK, Urodziny Ukrytego, Polcon2007, "V", "K", Falcon2007, "S"
Ruda Wywłoka mająca pierdolca, którego nie zawaha się użyć!!!
- Kasiek
- Pułkownik Nocarzy
Rozkaz personalny nr 2/2007 dowódcy Oddziałów Nocarskich i Specjalnego Oddziału Nocarskiego, Pułkownik Kasiek.
Z dniem 7 września 2007 roku Major Dante otrzymuje stanowisko zastępcy naczelnego dowódcy oddziałów nocarskich.
Uzyskuje również pozwolenie na wydawanie oficjalnych rozkazów, które mają być traktowane jak rozkaz naczelnego dowódcy.
Rozkaz wchodzi w życie w momencie ogłoszenia.
Pułkownik Kasiek
Z dniem 7 września 2007 roku Major Dante otrzymuje stanowisko zastępcy naczelnego dowódcy oddziałów nocarskich.
Uzyskuje również pozwolenie na wydawanie oficjalnych rozkazów, które mają być traktowane jak rozkaz naczelnego dowódcy.
Rozkaz wchodzi w życie w momencie ogłoszenia.
Pułkownik Kasiek
Pułkownik Majorka w służbie Lorda Ultora!