Przydział Rang
Gratulacje KOCIE.
▂ ▃ ▄ ▆ ▇ Cybernetyczny Bóg Chaosu Wersja: X-76 "Piromedyk" ▇ ▆ ▄ ▃ ▂
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
Terminal-1
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
Terminal-1
- Kot w kapeluszu
- Nimfa

- Kontakt:
Mrrrau, kwaszone ogórki i kabanosy. Rzeczywiście mnie rozbestwicie. Dziękuję wszystkim za gratulacje. Muszę teraz trochę pospamować, żeby skończyć z tym kandydowaniem.Mcbet pisze:Odemnie Kot dostaje cala torbe kocich przysmakow
Nieważne jak kręta jest ścieżka
I jakie kary mi pisane
Ja jestem panem mego losu
Jam mojej duszy kapitanem.
I jakie kary mi pisane
Ja jestem panem mego losu
Jam mojej duszy kapitanem.
- Khorne_S
- Porucznik Nocarzy

- Kontakt:
Djap djap djap kota za uchem z okazji awansu
Pamiętac na Polcon przynieść jakąś gumową mysz dla Kota w kaszkiecie.
Ajlepiej nadziewaną kabanosem z ogórkiem kiszonym
Pamiętac na Polcon przynieść jakąś gumową mysz dla Kota w kaszkiecie.
Ajlepiej nadziewaną kabanosem z ogórkiem kiszonym
Blood for the Blood God !!
-----------------------------------------------------------
Souls in revolt on your side!
Fight Fight Fight Fight!
You are the one to decide!
-----------------------------------------------------------
Souls in revolt on your side!
Fight Fight Fight Fight!
You are the one to decide!
Ekhm uwaga!
Chcę tu i teraz serdecznie pogratulować Dantemu awansu... bardzo, bardzo, bardzo się należalo --> kto jeździ na menawry, ten wie
Chcę tu i teraz serdecznie pogratulować Dantemu awansu... bardzo, bardzo, bardzo się należalo --> kto jeździ na menawry, ten wie
"Nocarze i pretorianie drzemali (...). Vesper przyjrzał im się z zaciśniętym gardłem. Poszli między rannych, krwawiących ludzi. Udzielili pierwszej pomocy, uratowali im życie. I wrócili jak gdyby nigdy nic (...). Kiedyś też tak umiałeś, stwierdził z porażającym smutkiem wewnętrzny głos (...). Ale wybrałeś inaczej, renegacie. Ugiąłeś się przed Wężem, to teraz mu służ."
M.Kozak - Nikt
M.Kozak - Nikt
Żeby formalnościom stało sie zadość:
Na wniosek Głównodowodzącej Nocarzy pułkownik Kasiek oświadczam co następuje.
W uznaniu zasług porucznika Dantego w walce przeciw Renegatom i Watykańskim oraz za jego nieoceniony wkład w strategie oddziału, jego rozwiązania techniczno-taktyczno-multimedialno-wszelakie, a takze za olbrzymie zaangażowanie w sprawę podjeto decyzję zaakceptowaną przez Ukrytego o AWANSIE PORUCZNIKA DANTEGO na stopień MAJORA.
GRATULACJE MAJORZE DANTE !!!
Na wniosek Głównodowodzącej Nocarzy pułkownik Kasiek oświadczam co następuje.
W uznaniu zasług porucznika Dantego w walce przeciw Renegatom i Watykańskim oraz za jego nieoceniony wkład w strategie oddziału, jego rozwiązania techniczno-taktyczno-multimedialno-wszelakie, a takze za olbrzymie zaangażowanie w sprawę podjeto decyzję zaakceptowaną przez Ukrytego o AWANSIE PORUCZNIKA DANTEGO na stopień MAJORA.
GRATULACJE MAJORZE DANTE !!!
▂ ▃ ▄ ▆ ▇ Cybernetyczny Bóg Chaosu Wersja: X-76 "Piromedyk" ▇ ▆ ▄ ▃ ▂
Terminal-1
Terminal-1
- Kasiek
- Pułkownik Nocarzy

No tak, tak..... gratulacje były...a rozkaz był? Nie było. No właśnie. Majorze Iks, dziękuję za wstawienie informacji o awansie majora Dantego.
Rozkaz personalny nr 1/2007 dowódcy Oddziałów Nocarskich i Specjalnego Oddziału Nocarskiego, Pułkownik Kasiek.
Z dniem 1 września 2007 roku, awansuje się porucznika Dantego do stopnia majora.
Awans przyznany został za zasługi na polu strategii, dowodzenia pododdziałami, wykonywanie niemal niemożliwych do realizacji zadań i bycie głosem rozsądku, który czuwa nad Nocarzami.
Awans został zatwierdzony przez Ukrytego.
Pułkownik Kasiek
Panie Majorze Dante- gratuluję. Należało się jak nikomu innemu.
Rozkaz personalny nr 1/2007 dowódcy Oddziałów Nocarskich i Specjalnego Oddziału Nocarskiego, Pułkownik Kasiek.
Z dniem 1 września 2007 roku, awansuje się porucznika Dantego do stopnia majora.
Awans przyznany został za zasługi na polu strategii, dowodzenia pododdziałami, wykonywanie niemal niemożliwych do realizacji zadań i bycie głosem rozsądku, który czuwa nad Nocarzami.
Awans został zatwierdzony przez Ukrytego.
Pułkownik Kasiek
Panie Majorze Dante- gratuluję. Należało się jak nikomu innemu.
Pułkownik Majorka w służbie Lorda Ultora!
Manewry: I, II
Akcje: MTK, Urodziny Ukrytego, Polcon2007, "V", "K", Falcon2007, "S"
Ruda Wywłoka mająca pierdolca, którego nie zawaha się użyć!!!
- Kasiek
- Pułkownik Nocarzy

Rozkaz personalny nr 2/2007 dowódcy Oddziałów Nocarskich i Specjalnego Oddziału Nocarskiego, Pułkownik Kasiek.
Z dniem 7 września 2007 roku Major Dante otrzymuje stanowisko zastępcy naczelnego dowódcy oddziałów nocarskich.
Uzyskuje również pozwolenie na wydawanie oficjalnych rozkazów, które mają być traktowane jak rozkaz naczelnego dowódcy.
Rozkaz wchodzi w życie w momencie ogłoszenia.
Pułkownik Kasiek
Z dniem 7 września 2007 roku Major Dante otrzymuje stanowisko zastępcy naczelnego dowódcy oddziałów nocarskich.
Uzyskuje również pozwolenie na wydawanie oficjalnych rozkazów, które mają być traktowane jak rozkaz naczelnego dowódcy.
Rozkaz wchodzi w życie w momencie ogłoszenia.
Pułkownik Kasiek
Pułkownik Majorka w służbie Lorda Ultora!