Przydział Rang
- Alienor
- Aurora Borealis

Renegaci, ciężko Wam idzie z prawnikiem.
I z boku patrząc muszę przyznać, że Panowie Nocarze po dżentelmeńsku ani razu nie przygadali o prowadzeniu się ani charakterze Lord Renegat, a byli prowokowani...
A swoją drogą trzeba spytać Wiewióry jak tam Lord znosi istnienie urodziwej i energicznej podwładnej?
[/i]
I z boku patrząc muszę przyznać, że Panowie Nocarze po dżentelmeńsku ani razu nie przygadali o prowadzeniu się ani charakterze Lord Renegat, a byli prowokowani...
A swoją drogą trzeba spytać Wiewióry jak tam Lord znosi istnienie urodziwej i energicznej podwładnej?
Lecz gdyby mi kazały wyroki ponure
Na ziemi się meldować, by drugi raz żyć
Chciałbym starą wraz z mundurem wdziać na siebie skórę
Po dawnemu: wojować, kochać się i pić.
(Wieniawa)
Na ziemi się meldować, by drugi raz żyć
Chciałbym starą wraz z mundurem wdziać na siebie skórę
Po dawnemu: wojować, kochać się i pić.
(Wieniawa)
- Acerola
- Na misji...
- Kontakt:
Tylko gorzej byłoby z dowodami... Trzebaby było pokaza zbeszczeszczone zwłoki, a nie wiem na ile wampiry mogą udawać trupa...Falk von Breslau pisze:To w takim razie jest bezczeszczeni zwłok. Za to są kratki...
Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.
Blue skies!
Blue skies!
- Falka Valiarde
- Major Renegatów

Hmm.. bezczeszczenie zwłok... Tutaj już nie będzie się tyczyć zasada, że jak jesczez ciepłe to ok ?Falk von Breslau pisze:To w takim razie jest bezczeszczeni zwłok. Za to są kratki...
albo ołowiana niespodzianka...
Nie słyszałam, żadnych narzekań, ani nic takiego. Więc chyba pani Lord nie ma nic przeciwko mojej osobie ^.^Alienor pisze:A swoją drogą trzeba spytać Wiewióry jak tam Lord znosi istnienie urodziwej i energicznej podwładnej?
"Jeśli zamierzasz czytać dalej, pamiętaj proszę, że słowa mogą krwawić."
- Falka Valiarde
- Major Renegatów

- Falk
- Major Nocarzy

- Kontakt:
Spoko, jak im komornik wjedzie to dopiero beda cienko spiewac...Alienor pisze:Renegaci, ciężko Wam idzie z prawnikiem.
Honor oficeraI z boku patrząc muszę przyznać, że Panowie Nocarze po dżentelmeńsku ani razu nie przygadali o prowadzeniu się ani charakterze Lord Renegat, a byli prowokowani...
Głową muru nie przebijesz, ale jeśli zawiodły inne metody należy spróbować i tej.
J. Piłsudski
J. Piłsudski
- Falka Valiarde
- Major Renegatów

No tak, wiewiórki tylko popiskująFalka Valiarde pisze:Ja nie pies, ja nie szczekammawete pisze:O! jak sie renegaciki rozszczekały...![]()
![]()
▂ ▃ ▄ ▆ ▇ Cybernetyczny Bóg Chaosu Wersja: X-76 "Piromedyk" ▇ ▆ ▄ ▃ ▂
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
Terminal-1
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
Terminal-1
- psychotique
- Użytkownik ZBANOWANY
- Kontakt:
▂ ▃ ▄ ▆ ▇ Cybernetyczny Bóg Chaosu Wersja: X-76 "Piromedyk" ▇ ▆ ▄ ▃ ▂
Terminal-1
Terminal-1