Przydział Rang
- Alienor
- Aurora Borealis
Renegaci, ciężko Wam idzie z prawnikiem.
I z boku patrząc muszę przyznać, że Panowie Nocarze po dżentelmeńsku ani razu nie przygadali o prowadzeniu się ani charakterze Lord Renegat, a byli prowokowani...
A swoją drogą trzeba spytać Wiewióry jak tam Lord znosi istnienie urodziwej i energicznej podwładnej?
[/i]
I z boku patrząc muszę przyznać, że Panowie Nocarze po dżentelmeńsku ani razu nie przygadali o prowadzeniu się ani charakterze Lord Renegat, a byli prowokowani...

A swoją drogą trzeba spytać Wiewióry jak tam Lord znosi istnienie urodziwej i energicznej podwładnej?

Lecz gdyby mi kazały wyroki ponure
Na ziemi się meldować, by drugi raz żyć
Chciałbym starą wraz z mundurem wdziać na siebie skórę
Po dawnemu: wojować, kochać się i pić.
(Wieniawa)
Na ziemi się meldować, by drugi raz żyć
Chciałbym starą wraz z mundurem wdziać na siebie skórę
Po dawnemu: wojować, kochać się i pić.
(Wieniawa)
- Acerola
- Na misji...
- Kontakt:
Tylko gorzej byłoby z dowodami... Trzebaby było pokaza zbeszczeszczone zwłoki, a nie wiem na ile wampiry mogą udawać trupa...Falk von Breslau pisze:To w takim razie jest bezczeszczeni zwłok. Za to są kratki...
Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.
Blue skies!
Blue skies!
- Falka Valiarde
- Major Renegatów
Hmm.. bezczeszczenie zwłok... Tutaj już nie będzie się tyczyć zasada, że jak jesczez ciepłe to ok ?Falk von Breslau pisze:To w takim razie jest bezczeszczeni zwłok. Za to są kratki...
albo ołowiana niespodzianka...
Nie słyszałam, żadnych narzekań, ani nic takiego. Więc chyba pani Lord nie ma nic przeciwko mojej osobie ^.^Alienor pisze:A swoją drogą trzeba spytać Wiewióry jak tam Lord znosi istnienie urodziwej i energicznej podwładnej?
"Jeśli zamierzasz czytać dalej, pamiętaj proszę, że słowa mogą krwawić."
- Falka Valiarde
- Major Renegatów
- Falk
- Major Nocarzy
- Kontakt:
Spoko, jak im komornik wjedzie to dopiero beda cienko spiewac...Alienor pisze:Renegaci, ciężko Wam idzie z prawnikiem.

Honor oficeraI z boku patrząc muszę przyznać, że Panowie Nocarze po dżentelmeńsku ani razu nie przygadali o prowadzeniu się ani charakterze Lord Renegat, a byli prowokowani...

Głową muru nie przebijesz, ale jeśli zawiodły inne metody należy spróbować i tej.
J. Piłsudski
J. Piłsudski
- Falka Valiarde
- Major Renegatów
No tak, wiewiórki tylko popiskująFalka Valiarde pisze:Ja nie pies, ja nie szczekammawete pisze:O! jak sie renegaciki rozszczekały...![]()
![]()

▂ ▃ ▄ ▆ ▇ Cybernetyczny Bóg Chaosu Wersja: X-76 "Piromedyk" ▇ ▆ ▄ ▃ ▂
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
- psychotique
- Użytkownik ZBANOWANY
- Kontakt: