nosiwoda pisze:Zastanawiałem się, gdzie to wrzucić, a tu chyba najbardziej pasuje:
Jeśli zamawialiście książki w Solaris, to czytajcie uważnie maile od nich, bo może się okazać, że do Koszyka wrzucono Wam kolejny tom książki, której 1. tom kiedyś zamówiliście. Jeśli przez 3 dni nie zaprotestujecie przeciwko wysyłce, to niezamawiana książka idzie do Was, płatna przy odbiorze, oczywiście + koszty wysyłki. Taki to mają domyślny system, że to klienci mają protestować i zgłaszać, że NIE chcą. Nie odbierasz maila z jakichkolwiek przyczyn? Masz problem. I niezamawianą książkę. I jeszcze mają do mnie pretensje, że po godzinnych wyjaśnieniach mailowych napisałem na forum NF z ostrzeżeniem. No, to tutaj też piszę. Uważać trzeba.
Przecież nie musisz płacić za tą książkę, niech sami sobie ją odbiorą jak tacy sprytni

.
Ja
Nocarza znalazłem w Empiku w Kraku, a właściwie sam mi się napatoczył. Stał sobie grzecznie na półeczce, a że na stronce Fabryki przeczytałem fragment, wiedziałem z grubsza o co chodzi, więc zaryzykowałem. Warto było ;D.