Pominęłaś Armen. Ale tylko Falk mówił ostatnio, że jest mu przykro No to jest 5 nocarzy (teraz 6). I... 7 renegatów? Chyba 7. Albo 8. Więc doganiacie, ale nie dogoniliście
Iren: oj tam, oj tam ;>
Pie Iesu domine (tup, tup, tup, sru!) dona eis requiem (tup, tup, tup, sru!)
W plecaku zawsze noszę kilka noży i kosę. Tak dla uspokojenia.
Chcialem tylko Ci zwrocic uwage na fakt ze nawet psy pasterskie moga sie nabrac na tania sztuczke przebrania za owce. Dog-ladaj dalej swoich owieczek az ktoras ci sprzeda antysymbiota
A i nie jestes sztraszna i wredna raczej zabawna
stasus UnKnow
Si quisquam pro me mori non volat, mihi non dice quemadmodum debo vivere
By Qadesh: "renegackie ścierwo, zawzięte i złe"
Mcbet pisze:Chcialem tylko Ci zwrocic uwage na fakt ze nawet psy pasterskie moga sie nabrac na tania sztuczke przebrania za owce. Dog-ladaj dalej swoich owieczek az ktoras ci sprzeda antysymbiota
A i nie jestes sztraszna i wredna raczej zabawna
Jest ryzyko, jest zabawa ...
Ja?! Zabawna?! No i żeś mi zaciupał mój egocentryczny światopogląd. Jak mogłeś ...
"Nocarze i pretorianie drzemali (...). Vesper przyjrzał im się z zaciśniętym gardłem. Poszli między rannych, krwawiących ludzi. Udzielili pierwszej pomocy, uratowali im życie. I wrócili jak gdyby nigdy nic (...). Kiedyś też tak umiałeś, stwierdził z porażającym smutkiem wewnętrzny głos (...). Ale wybrałeś inaczej, renegacie. Ugiąłeś się przed Wężem, to teraz mu służ."
M.Kozak - Nikt
Witam kolejnego przeklętego do odstrzału/nawrócenia/whatever...
N7 Vanguard Cedo nulli
Non timebo mala Oceniać nocarzy po Elvie to tak, jak oceniać watykańskich po Nero -> Kane
Ninja z ciebie zajebisty, praktycznie cię nie widać -> by Kane
Ooo ja chyba znam tego nowego nocarza
Masz przesrane
When i close my eyes i keep falling
Though im plunging down it's like flying
I'ts funny how im so high yet never floated
so low
Just wanna revert from this horrid death row
Ninja z ciebie zajebisty, praktycznie cię nie widać -> by Kane