moim zdaniem najlepiej full metal chinola kupić i części wymieniać, chyba że bardzo zależy Ci na oryginalnych oznaczeniach.
Wielkie dzięki Eshu za komplementEshealon pisze: Pierwszy jest bardziej nocarski, więc Tobie przyda się chociażby do odtwarzania postaci, natomiast znam takich Nocarzy (dodam że bardzo ładnych Nocarzy), którzy biegają z replikami AK, a ta którą wkleiłem odznacza się bardzo dobrymi właściwościami, i przekracza pułap finansowy o raptem 19 zł.
To jakaś profanacja by byłaXaZaX pisze: Pamiętaj, że nie znajdziesz łatwo (o ile w ogóle takie są) G36 w wersji full metal!
Ależ nie ma za co, kompletnie bezzasadnie bierzesz do siebie ten komplement, ale cieszę się że sprawiłem Ci niechcący radośćWielkie dzięki Eshu za komplement![]()
To kup sobie M249 albo coś:PGrazzi pisze:Fakt-będzie trochę ważyć z tym granatnikiem, ale ja jestem typem "Rambo" i musze czuć że niosę coś w ręce
Rzecz w tym że "Krowa" ma z góry jedno przeznaczenie-siejesz na prawo i lewo...Adam G pisze:To kup sobie M249 albo coś:PGrazzi pisze:Fakt-będzie trochę ważyć z tym granatnikiem, ale ja jestem typem "Rambo" i musze czuć że niosę coś w ręce