Może niech oni wszyscy ustawią się razem? W grupie?Smilodon pisze:i kolejny cel do odstrzelenia... Witaj Młody...
Komentarze wszelakie
- Czosnek
- Krwiopijca

Re: Komentarze wszelakie
Czosnka
- Delein
- Podpułkownik Nocarzy

- Kontakt:
Zeby było Wam łatwiej, bo inaczej nie traficie?Czosnek pisze:Może niech oni wszyscy ustawią się razem? W grupie?Smilodon pisze:i kolejny cel do odstrzelenia... Witaj Młody...
"Stój, bo strzelam! Jak biegasz to nie mogę trafić!"
+Even if the voices are not real, they have pretty good ideas.
|Pyrkon 2008||Polcon 2008|
|Falkon 2008||NIKTowa|
|Pyrkon 2009||Manewry IV|
|Ava V||Polcon 2009|
|Falkon 2009||Closterkeller|
|Pyrkon 2010||Tricon 2010|
|Falkon 2010| |Pyrkon 2011|
A to teraz zrobiłaś Renegatom reklamę, nie ma co 
"Nocarze i pretorianie drzemali (...). Vesper przyjrzał im się z zaciśniętym gardłem. Poszli między rannych, krwawiących ludzi. Udzielili pierwszej pomocy, uratowali im życie. I wrócili jak gdyby nigdy nic (...). Kiedyś też tak umiałeś, stwierdził z porażającym smutkiem wewnętrzny głos (...). Ale wybrałeś inaczej, renegacie. Ugiąłeś się przed Wężem, to teraz mu służ."
M.Kozak - Nikt
M.Kozak - Nikt
Czosnek! Może nie będziesz wypowiadać się za tych, którzy są, nazwijmy to, ciut lepiej wyszkoleni bojowo od Ciebie.Czosnek pisze:Oczywiście. Dlaczego nie ułatwiać sobie życia ?
Cedo Nulli
- Czosnek
- Krwiopijca

Ależ oczywiście. Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem.
Może nie będę... to znaczy nie...
Zdecydowałam, że nie będę !!!
Wypowiadać się za tych.

Może nie będę... to znaczy nie...
Zdecydowałam, że nie będę !!!
Wypowiadać się za tych.
Czosnka
-
Khaymas
Salve fratres
Smilu nie zapominaj kto tu na kogo poluje
Czosnek czy masełko czosnkowe, coś mi się wydaje że właśnie twoi ''bracia'' zrobili z ciebie przecier. Cóż mamy tu żywy przykład Renegackiego braterstwa
Smilu nie zapominaj kto tu na kogo poluje
Czosnek czy masełko czosnkowe, coś mi się wydaje że właśnie twoi ''bracia'' zrobili z ciebie przecier. Cóż mamy tu żywy przykład Renegackiego braterstwa
- Qadesh
- Główny logistyk

Oni to nazywają dyscypliną 
- Qadesh
- Główny logistyk

A co ja tam wiem o renegackiej dyscyplinie... Banda oszołomów w strojach supercow...
-
Eshealon
- Generał Renegatów

Radzę pilnować własnych spraw, bo jak ja zacznę wytykać przykłady nocarskiego b(R)aterstwa...
I'm strong to the finish
cuz I eat my Spinach
cuz I eat my Spinach
A co Ty wiesz o jakiejkolwiek dyscyplinie?Qadesh pisze:A co ja tam wiem o renegackiej dyscyplinie... Banda oszołomów w strojach supercow...
Przynajmniej mamy ród w którym mozemy sobie ustalić np. jakich strojów używamy. Lepsze to chyba, niż zarządzanie samym sobą, nieprawdaż?
Ostatnio zmieniony 6 wrz 2009, o 16:36 przez Vorevol, łącznie zmieniany 1 raz.
Cedo Nulli
Nietoperku młodziutki... nie wtykaj noska w dyskusję starych, bo niechcący możesz wsadzic go tam gdzie boli... poczekaj, poczytaj sobie trochę, zanim zaczniesz dogryzać takim użytkownikom jak Czosnek. Spójrz na Jej datę rejestracji i na swoją i wyciagnij wnioski, młodzieńcze.Khaymas pisze:Salve fratres
Smilu nie zapominaj kto tu na kogo poluje![]()
Cedo Nulli
-
Karll
Volu nie diabolizuj starszeństwa forumowego
, w końcu to tylko zabawa, a Czosnek jest na tyle dużą dziewczynką, że sama sobie rade da
;> 
Ostatnio zmieniony 6 wrz 2009, o 16:56 przez Karll, łącznie zmieniany 1 raz.
- Qadesh
- Główny logistyk

Też sobie ustalam - ostatnio było czerwone umundurowanie wyjścioweVorevol pisze:A co Ty wiesz o jakiejkolwiek dyscyplinie?Qadesh pisze:A co ja tam wiem o renegackiej dyscyplinie... Banda oszołomów w strojach supercow...
Przynajmniej mamy ród w którym mozemy sobie ustalić np. jakich strojów używamy. Lepsze to chyba, niż zarządzanie samym sobą, nieprawdaż?
pozostaje tylko kwestia naszywek
Zarządzanie samym sobą jest bardzo dobrym początkiem. Końca zapewne, ale i tak jest fun - zazdrośniku