Komentarze wszelakie
Re: Komentarze wszelakie
No tak Iksie u was tylko ''trauma'' i ''drama'' oraz suchy chleb dla konia 

- Falk
- Major Nocarzy
- Kontakt:
Zapomniałeś jeszcze o bonie konsumpcyjnym w restauracjach Przewodnika Michelina. Ale tylko w ***, prawda?
Poza tym chcieliście przekupić funkcjonariuszy na służbie...? Nieładnie... Ale może kilka browarów nieco zmieni moją i Karlla pamięć
Poza tym chcieliście przekupić funkcjonariuszy na służbie...? Nieładnie... Ale może kilka browarów nieco zmieni moją i Karlla pamięć

Głową muru nie przebijesz, ale jeśli zawiodły inne metody należy spróbować i tej.
J. Piłsudski
J. Piłsudski
Oj Falk, Falk.....
Pokaż mi w którym miejscu chcieliśmy przekupić funkcjonariuszy ?
Eeeech.... niby prawnik a takie kocopoły opowiada.
A niby co chcieliśmy od Was uzyskać przez tą "łapówkę" ?
Klepiesz sensacje rodem z "Faktu"
Wpadło do Inanickiego arsenału piwko, to chcieliśmy się z wampirostwem napić. A tu proszę... przykrośc.....
Pokaż mi w którym miejscu chcieliśmy przekupić funkcjonariuszy ?
Eeeech.... niby prawnik a takie kocopoły opowiada.
A niby co chcieliśmy od Was uzyskać przez tą "łapówkę" ?
Klepiesz sensacje rodem z "Faktu"
Wpadło do Inanickiego arsenału piwko, to chcieliśmy się z wampirostwem napić. A tu proszę... przykrośc.....
▂ ▃ ▄ ▆ ▇ Cybernetyczny Bóg Chaosu Wersja: X-76 "Piromedyk" ▇ ▆ ▄ ▃ ▂
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
Iksie spokojnie to ze czesc wampirstwa grozi wam sadami za lapowki nie znaczy ze wszytkie takie sa
My z checia pomozemy Wam pozbyc sie tego arsenau.

stasus UnKnow
Si quisquam pro me mori non volat, mihi non dice quemadmodum debo vivere
By Qadesh: "renegackie ścierwo, zawzięte i złe"
Si quisquam pro me mori non volat, mihi non dice quemadmodum debo vivere
By Qadesh: "renegackie ścierwo, zawzięte i złe"
- Delein
- Podpułkownik Nocarzy
- Kontakt:
Ja do Inanitow zadnych wątow nie mam i chetnie skorzystam z kraty 
Z Delfinem sie nie napijecie?

Z Delfinem sie nie napijecie?

+Even if the voices are not real, they have pretty good ideas.
|Pyrkon 2008||Polcon 2008|
|Falkon 2008||NIKTowa|
|Pyrkon 2009||Manewry IV|
|Ava V||Polcon 2009|
|Falkon 2009||Closterkeller|
|Pyrkon 2010||Tricon 2010|
|Falkon 2010| |Pyrkon 2011|
- Falk
- Major Nocarzy
- Kontakt:
X-76 pisze:Cóż. Miałem zamiar skonsumować ową kratę z Wami...
Chciałeś więc przyjąć korzyść majątkową, a następnie podzielić się, aby uciszyć świadków, co jest karygodne

Ale czy ja gdziekolwiek napisałem, że nie chcę być uciszany? ;>
Głową muru nie przebijesz, ale jeśli zawiodły inne metody należy spróbować i tej.
J. Piłsudski
J. Piłsudski
To tylko Twoja manipulacja.
Najpierw piszę o tym w ogólnie dostępnym wątku tak, żeby KAŻDY mógł to przeczytać a potem chcę piwem uciszać świadków ?!
Falk, czy Ty czytasz co piszesz ?
Propozycja piwka była zwyczajnie towarzyska a Ty z tego robisz aferę. Daj sobie spokój z tym urojonym przekupstwem i towarzysko napij się z nami piwa.
Najpierw piszę o tym w ogólnie dostępnym wątku tak, żeby KAŻDY mógł to przeczytać a potem chcę piwem uciszać świadków ?!
Falk, czy Ty czytasz co piszesz ?

Propozycja piwka była zwyczajnie towarzyska a Ty z tego robisz aferę. Daj sobie spokój z tym urojonym przekupstwem i towarzysko napij się z nami piwa.
- Falk
- Major Nocarzy
- Kontakt:
Ech...X-76 pisze:To tylko Twoja manipulacja.
Falk, czy Ty czytasz co piszesz ?![]()

http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia
A za zaproszenie dziękuję, skorzystam

J. Piłsudski
J. Piłsudski
No tak.....
W tej definicji napisane jest, że :
W rozumieniu potocznym ironię utożsamia się z zawoalowaną kpiną, złośliwością, wyśmiewaniem, dystansem.
To teraz ciekaw jestem, czemu jesteś złośliwy i kpisz oraz wyśmiewasz kogoś, kto zaprasza Cię na piwo ? Hę ?
Bo domyślam się, że na forum posługujemy się jezykiem potocznym prawda ?
W tej definicji napisane jest, że :
W rozumieniu potocznym ironię utożsamia się z zawoalowaną kpiną, złośliwością, wyśmiewaniem, dystansem.
To teraz ciekaw jestem, czemu jesteś złośliwy i kpisz oraz wyśmiewasz kogoś, kto zaprasza Cię na piwo ? Hę ?
Bo domyślam się, że na forum posługujemy się jezykiem potocznym prawda ?
- Falk
- Major Nocarzy
- Kontakt:
Interpretując to w ten sposób, do żadnego spotkania forum by ni doszło, bo renegaci z nocarzami obrażali się wzajemnie wielokrotnie i byli przy tym złośliwi. Nie mówiąc już o kpinachX-76 pisze:To teraz ciekaw jestem, czemu jesteś złośliwy i kpisz oraz wyśmiewasz kogoś, kto zaprasza Cię na piwo ? Hę ?
Bo domyślam się, że na forum posługujemy się językiem potocznym prawda ?

Cytując klasyka:

J. Piłsudski
J. Piłsudski
Hmmm.... ale Nocarze vs Renegaci mają swoje głęboko zakorzenione powody. I u nich jest to naturalne. A jakie powody ma Nocarz, aby "potykać się" z Inanitą ?
- Falk
- Major Nocarzy
- Kontakt:
Może na przykład takie, że lubi się czasem po przyjacielsku podroczyć...?
Iksie, mam wrażenie, że stosujesz chwyt erystyczny zwany potocznie rżnięciem głupa. Fajnie, że się dobrze bawisz, ale uważam, że możemy to ciągnąć ad mortem defecatum.
Albo będziemy to ciągnąć dalej, albo przejdziemy do rzeczy bardziej wzniosłych, np. ustalaniem szczegółów konsumpcji w/w kraty
Iksie, mam wrażenie, że stosujesz chwyt erystyczny zwany potocznie rżnięciem głupa. Fajnie, że się dobrze bawisz, ale uważam, że możemy to ciągnąć ad mortem defecatum.
Albo będziemy to ciągnąć dalej, albo przejdziemy do rzeczy bardziej wzniosłych, np. ustalaniem szczegółów konsumpcji w/w kraty

J. Piłsudski
J. Piłsudski
Jejka ludz..znaczy się wampiry... to tylko jedna krata!! O co tyle zachodu? Jak na mój gust to dla samych Inanitów nie starczy ;>
- Dlahcim
- Atomowy_Unikat
- Kontakt:
chyba że Inanictwo niczem szlachta chce się wampirstwem (nocarstwem i renegactwem) po kielonku piwka się degustować
albo po strzykaweczce
wtedy dla wszystkich starczy tej kraty