Btw przenieśmy tą dyskusję gdzie indziej.
Komentarze wszelakie
-
Kurt
Re: Komentarze wszelakie
Ależ pamiętam, była dobrze destylowana i nie zrobiła większego wrażenia na mnie i na Karllu...co innego Ty i Night
. Nie będę przypominał Waszego stanu dnia następnego
.
Bo przyjdzie Inanita i zabierze wam Plays...... to znaczy wytnie wasze postyKurt pisze:Btw przenieśmy tą dyskusję gdzie indziej.
When i close my eyes i keep falling
Though im plunging down it's like flying
I'ts funny how im so high yet never floated
so low
Just wanna revert from this horrid death row
so low
Just wanna revert from this horrid death row

- Kontakt:
Mamusiu! U nocarzy jest tak strasznie! Ja się boooooojęęęęęęęęe... Ja chcę do renegatóóóóóóóów...!__Raven__ pisze:Nazwij mnie jeszcze raz spadem, albo kogoś z mojego rodu, a jakaś głowa moze się po ziemi potoczyć.. I to bynajmniej nie od katany..Falk von Breslau pisze: Chyba spady od nocarzy...? ;>![]()
No i po co nam taki mało wartościowy surowiec? Mówiąc inaczej: SPAD?
A poza tym, patrz tutaj
Głową muru nie przebijesz, ale jeśli zawiodły inne metody należy spróbować i tej.
J. Piłsudski
J. Piłsudski
-
Karll
Falk, popatrz jak te Renegacie robią się nerwowe, gdy im gwiazdki po wypiciu zaczną spadać..
Raven, czytasz w moich myślach! Nie wiem, jak na to wpadłeś, że nam się piłka do siatki popsuła, ale skoro już tak bardzo nalegasz, to odmawiać nie będziemy i tą szczodrą ofertę przyjmiemy, w końcu lepsza twoja głowa niż żadna
Raven, czytasz w moich myślach! Nie wiem, jak na to wpadłeś, że nam się piłka do siatki popsuła, ale skoro już tak bardzo nalegasz, to odmawiać nie będziemy i tą szczodrą ofertę przyjmiemy, w końcu lepsza twoja głowa niż żadna
Nie ma powodu straszyc sie wzajemnie Inanitami. Tu macie prawo komentowac decyzje nowych. Prosze jednak utarczki miedzy rodowe prowadzic w dziale do tego przeznaczonym.
Sprawa Kovu jest w toku. Ja osobiscie bylbym ostrozny z deklaracjami "przyjimijcie mnie lub usuncie konto".Ja mam zdanie wyrobione i tylko ciekawi mnie czy facet ma na tyle jaj zeby zostac i zatrzec pierwsze dosc slabe wrazenie.
Dante
Sprawa Kovu jest w toku. Ja osobiscie bylbym ostrozny z deklaracjami "przyjimijcie mnie lub usuncie konto".Ja mam zdanie wyrobione i tylko ciekawi mnie czy facet ma na tyle jaj zeby zostac i zatrzec pierwsze dosc slabe wrazenie.
Dante
"młodzieńcze ! ciesz sie w młodości swojej " -platoon /Eklezjastes
747170
747170
Ok to ja czekam na deyzję w mojej sprawie, a tym czasem zabieram się za pisanie bardziej meryotrycznyh postów
Cokolwiek się ze mną stanie mam nadzieję, że wąpierska społeczność nie będzie czuła do mnie urazy 
Pozdrav
Pozdrav
iSlash and stab
- Falk
- Major Nocarzy

- Kontakt:
Najwyzej Cie odstrzela. Jak nie jedni, to drudzy 
Głową muru nie przebijesz, ale jeśli zawiodły inne metody należy spróbować i tej.
J. Piłsudski
J. Piłsudski
Kovu. Niestety przez swoje nieprzemyślane zachowanie trafiłeś w tryby skomplikowanych procedur wywiadu Nocarskiego i Renegackiego. Co więcej najstraszniejszy ze strasznych
wywiad Inanicki też Ci się przygląda. No bo co tu pomyśleć o kimś kto jednego dnia chce być przykładowo agentem CIA a dzień później idzie do KGB ? Hę ? Podwójny agent na dzień dobry. Taki wybór to lata przemyśleń, medytacji, badania rynku, żmudne rozważania za i przeciw, telefon do przyjaciela, nieprzespane noce itd... A Ty tak hopsasa. Bycie Nocarzem lub Renegatem to POWOŁANIE. Albo czujesz się Nocarzem albo Renegatem. Jeśli Renegatem to czemu złożyłeś podanie do Nocarzy ? A jeśli jednak Nocarzem to po kiego grzyba potem napisałes do Renegatów ? KIM TY NAPRAWDĘ JESTEŚ ?
ale napisaem nie ?
Inanita prowadzący Twoją sprawę wkrótce się z Toba skontaktuje i powie jakie sa mozliwości.
Na Twoim miejscu już szykowałbym kratę dobrego piwa ;>
Inanita prowadzący Twoją sprawę wkrótce się z Toba skontaktuje i powie jakie sa mozliwości.
Na Twoim miejscu już szykowałbym kratę dobrego piwa ;>
▂ ▃ ▄ ▆ ▇ Cybernetyczny Bóg Chaosu Wersja: X-76 "Piromedyk" ▇ ▆ ▄ ▃ ▂
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
Terminal-1
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
Terminal-1
-
Karll
No tak korupcja kwitnie
A dla nas "świadków" to browary gdzie ..
A dla nas "świadków" to browary gdzie ..
- Falk
- Major Nocarzy

- Kontakt:
Ryba psuje się od głowy...
Fajnie być Inanitą...
Fajnie być Inanitą...
J. Piłsudski
J. Piłsudski
Cóż. Miałem zamiar skonsumować ową kratę z Wami.... ale skoro uważacie, że to takie niemoralne, złe, korupcyjne i w ogóle...... cóż..... w takim razie Inanici sami wypiją to piwo 
Terminal-1
Terminal-1
Piwa to nawarzył Kovu
Ale Inanici są w końcu od brudnej, często mokrej roboty więc..... wypijemy tą kratę
Eeech.... ciężko być Inanitą ;>
Ale Inanici są w końcu od brudnej, często mokrej roboty więc..... wypijemy tą kratę
Eeech.... ciężko być Inanitą ;>
Terminal-1
Terminal-1
- Magnus
- Generał Renegatów

Tak sobie wmawiaj, ale fajnie jest jeździć mercedesem, mieć darmowe noclegi w apartamentach hoteli 4 gwiazdkowych i spać na kasie, nie? 
TKM!
W czterech gwiazdkach nie mamy darmowych. Mówiłem. Ciężko jest. Mamy tylko w pięciu gwiazdkach i w Dubaju.... jak ten hotel się nazywał ? Burj Al Arab ? Tak własnie w tym.
Nie ma lekko
Nie ma lekko
Terminal-1
Terminal-1