Ooo zarazz .... To nie jest tak, że my bedziemy gnębić Renegatów. Jeśli Renegat w bezpośredni sposób zagrozi mnie, innemu Nocarzowi lub człowiekowi - zastrzelimy. Jeśli nie zajdą takie okoliczności to przynajmniej ja ograniczę się do obserwacji, a już na 100% nie zamierzam gnębić.Alienor pisze: Dobra, Falk, gnęb renegata, może przestanie straszyć. A może ta gęba to ich tajna broń?
Komentarze wszelakie
▂ ▃ ▄ ▆ ▇ Cybernetyczny Bóg Chaosu Wersja: X-76 "Piromedyk" ▇ ▆ ▄ ▃ ▂
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
Terminal-1
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
Terminal-1
-
Eshealon
- Generał Renegatów

Wiedziałem!Falka Valiarde pisze:Też jak spojrzałam na avatarka przyszło mi to na myśl >.<Falk von Breslau pisze:Ten predator przypomina mi nasza rozmowe w zaciemnionym lokalu... Jakas inspiracja...?
Esh wyjaśnij !
I'm strong to the finish
cuz I eat my Spinach
cuz I eat my Spinach
- Falka Valiarde
- Major Renegatów

- psychotique
- Użytkownik ZBANOWANY
- Kontakt:
Niech ktoś mu powie 
A ja tymczasem postaram się znaleźć link do profilu wiadomego pana, którego kochanka mogłaby niejednego zawodowca pognębić swą kreatywnością w dziedzinie skojarzeń
A ja tymczasem postaram się znaleźć link do profilu wiadomego pana, którego kochanka mogłaby niejednego zawodowca pognębić swą kreatywnością w dziedzinie skojarzeń
pierwszy sitcom skydierski: www.un4spendable.blog.onet.pl 

- Falka Valiarde
- Major Renegatów

Skojarzenia masz jak najbardziej trafne... Zaś pozostawie innym kwestie wyjaśnienia tego ^.^Victus pisze:Tylko czemu czytając Wasze wypowiedzi nasuwają mi się jak najbardziej erotyczne skojarzenia? Co prawda nie wiem jak daliście radę połączyć predatora z "najlepszym przyjacielem faceta", ale to już jest Wasz sprawa.
"Jeśli zamierzasz czytać dalej, pamiętaj proszę, że słowa mogą krwawić."
- Alienor
- Aurora Borealis

Skojarzenia słuszne, Falka ma rację. A jak predator ma być najlepszym przyjacielem faceta? No musi być rodzaju żeńskiego. Tym tropem należy rozumowaćVictus pisze:Tylko czemu czytając Wasze wypowiedzi nasuwają mi się jak najbardziej erotyczne skojarzenia? Co prawda nie wiem jak daliście radę połączyć predatora z "najlepszym przyjacielem faceta", ale to już jest Wasz sprawa.
Spotyka się w ciemnej piwnicy 6 nieznajomych osób płci obojga i przynajmniej częściowo przeciwnych obozów, siedzi przy kilku tea-lightach przez półtorej godziny, i takie są efekty.
Żeby nie było, że my tylko o seksie - było jeszcze o uszkodzeniach ciała, jeśli dobrze pamiętam. Bez łączenia z seksem, czyli wszystko w porządku.
Lecz gdyby mi kazały wyroki ponure
Na ziemi się meldować, by drugi raz żyć
Chciałbym starą wraz z mundurem wdziać na siebie skórę
Po dawnemu: wojować, kochać się i pić.
(Wieniawa)
(Wieniawa)
- Falka Valiarde
- Major Renegatów

- Alienor
- Aurora Borealis

Samo skojarzenie wydało mi się gnębieniem, ale dobrze, już do działań poza procedurami nie poduszczam.Falk von Breslau pisze:Cóż, Alienor, ja przecież nic nie powiedziałem. Ja jestem grzeczny...![]()
Tak z rzadka i poniekąd...Falk von Breslau pisze: Czasami
Lecz gdyby mi kazały wyroki ponure
(Wieniawa)
(Wieniawa)