Fotki Madzik.
- psychotique
- Użytkownik ZBANOWANY
- Kontakt:
- psychotique
- Użytkownik ZBANOWANY
- Kontakt:
A zawsze mi się zdawało, że całe to in vino veritas jednak mocno przesadzone jest.... 
pierwszy sitcom skydierski: www.un4spendable.blog.onet.pl 

- Falka Valiarde
- Major Renegatów

Stwierdzam, że głodnemu chleb na myśli... (tylko nie wypominać, że głodny głodnemu wypomina!). Mawete więc może to Ty chciałbyś meić tutaj swoją mini galeryjkę?mawete pisze:psychotique: hmm... czujesz się niedoceniona i też chciałabyś mieć taki temat, ale wstydzisz się o tym powiedzieć?
"Jeśli zamierzasz czytać dalej, pamiętaj proszę, że słowa mogą krwawić."
- Falka Valiarde
- Major Renegatów

- psychotique
- Użytkownik ZBANOWANY
- Kontakt:
O nie, tylko nie to! Masturbowanie się do przedstawiających mnie zdjęć z galerii Iksa, i tak jest już dostatecznie męczące i zajmuje mi codziennie sporo czasu. Na każde ujęcie przypada w końcu każdorazowo minimum jeden orgazm, a trochę się tych fotek nazbierało....mawete pisze:psychotique: hmm... czujesz się niedoceniona i też chciałabyś mieć taki temat, ale wstydzisz się o tym powiedzieć?
Jeśli założony tu zostanie cały odzielny temat o moich zdjęciach, będziecie mnie mieli na sumieniu, bo tak potężny wydatek energetyczny w środku zimy to samobójstwo!
pierwszy sitcom skydierski: www.un4spendable.blog.onet.pl 

- Harna
- Na misji...
No nieee, Psychotique — człowiek, dowolny everyman, zagląda do wątku o fotkach Madzika i na co trafia? Na orgazmy. I nie tylko. Toż to szok dla młodego organizmu może być, no! A dopiero gdzie indziej było o podpaskach :-)
Wszak rodzić się nie jest to, co zmartwychwstawać;
trumna nas odda, lecz nie spojrzy na nas jak matka.
trumna nas odda, lecz nie spojrzy na nas jak matka.
Oooj Harna ale branzowo byłoHarna pisze:Toż to szok dla młodego organizmu może być, no! A dopiero gdzie indziej było o podpaskach
A co do szoku dla młodego organizmu to.... nie w tych czasach już
-ty a co to jest ten kaloryfer ?
▂ ▃ ▄ ▆ ▇ Cybernetyczny Bóg Chaosu Wersja: X-76 "Piromedyk" ▇ ▆ ▄ ▃ ▂
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
Terminal-1
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
Terminal-1
Popatrz.... mam podobniepsychotique pisze:O nie, tylko nie to! Masturbowanie się do przedstawiających mnie zdjęć z galerii Iksa, i tak jest już dostatecznie męczące i zajmuje mi codziennie sporo czasu. Na każde ujęcie przypada w końcu każdorazowo minimum jeden orgazm, a trochę się tych fotek nazbierało....mawete pisze:psychotique: hmm... czujesz się niedoceniona i też chciałabyś mieć taki temat, ale wstydzisz się o tym powiedzieć?
Jeśli założony tu zostanie cały odzielny temat o moich zdjęciach, będziecie mnie mieli na sumieniu, bo tak potężny wydatek energetyczny w środku zimy to samobójstwo!
Weneryczny i pijański,
To trzynasty pułk ułański.