mawete pisze:psychotique: hmm... czujesz się niedoceniona i też chciałabyś mieć taki temat, ale wstydzisz się o tym powiedzieć?
Stwierdzam, że głodnemu chleb na myśli... (tylko nie wypominać, że głodny głodnemu wypomina!). Mawete więc może to Ty chciałbyś meić tutaj swoją mini galeryjkę?
"Jeśli zamierzasz czytać dalej, pamiętaj proszę, że słowa mogą krwawić."
mawete pisze:psychotique: hmm... czujesz się niedoceniona i też chciałabyś mieć taki temat, ale wstydzisz się o tym powiedzieć?
O nie, tylko nie to! Masturbowanie się do przedstawiających mnie zdjęć z galerii Iksa, i tak jest już dostatecznie męczące i zajmuje mi codziennie sporo czasu. Na każde ujęcie przypada w końcu każdorazowo minimum jeden orgazm, a trochę się tych fotek nazbierało....
Jeśli założony tu zostanie cały odzielny temat o moich zdjęciach, będziecie mnie mieli na sumieniu, bo tak potężny wydatek energetyczny w środku zimy to samobójstwo!
No nieee, Psychotique — człowiek, dowolny everyman, zagląda do wątku o fotkach Madzika i na co trafia? Na orgazmy. I nie tylko. Toż to szok dla młodego organizmu może być, no! A dopiero gdzie indziej było o podpaskach :-)
Wszak rodzić się nie jest to, co zmartwychwstawać;
trumna nas odda, lecz nie spojrzy na nas jak matka.
Harna pisze:Toż to szok dla młodego organizmu może być, no! A dopiero gdzie indziej było o podpaskach
Oooj Harna ale branzowo było podpaski były kewlarowe
A co do szoku dla młodego organizmu to.... nie w tych czasach już Znacie ten dowcip pewnie jak to pani w przedszkolu zebrała wszystkie dzieci z grupy starszaków i mówi im, że znalazła prezerwatywe pod kaloryferem a jeden przedszkolak do drugiego:
-ty a co to jest ten kaloryfer ?
▂ ▃ ▄ ▆ ▇ Cybernetyczny Bóg Chaosu Wersja: X-76 "Piromedyk" ▇ ▆ ▄ ▃ ▂
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
O nie, tylko nie to! Masturbowanie się do przedstawiających mnie zdjęć z galerii Iksa, i tak jest już dostatecznie męczące i zajmuje mi codziennie sporo czasu. Na każde ujęcie przypada w końcu każdorazowo minimum jeden orgazm, a trochę się tych fotek nazbierało....
Jeśli założony tu zostanie cały odzielny temat o moich zdjęciach, będziecie mnie mieli na sumieniu, bo tak potężny wydatek energetyczny w środku zimy to samobójstwo!