Inanici nie wdaja sie w przepychanki z innymi rodami Nie stoją po żadnej ze stron. Tylko Wy mi zostaliście kochani Watykańscy
▂ ▃ ▄ ▆ ▇ Cybernetyczny Bóg Chaosu Wersja: X-76 "Piromedyk" ▇ ▆ ▄ ▃ ▂
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
vhax pisze:ehhh każdy jest taki odważny jak się tu pojawia chyba... ja tez miałam ten etap
Miałaś? Już przeszło? To łap za szczotę i szoruj celę bo na solarkę położymy!!
vhax pisze:ale cóż... historia dowodzi, ze to Wy klękacie nocarze kimkolwiek nie jestem, a renegatem jestem i owszem... musisz mnie tolerować
Historia dowodzi, że to renegaci klękają przed Ultorem na Galerii Hańby. Wtedy dopiero nadchodzi chwila refleksji czy folgowanie słabościom jest warte życia wiecznego...
I co to za rozkazy dla Nocarza? Musi to on czyste gacie nosić, zęby myć i dowódcy słuchać!
przełożonego to słuchacie a Ukrytego nie? nie ładnie... misiaczku (gdzieś pamiętam pytałeś czy takie słowa to obraza... ) No ładnie, chyba by się nie ucieszył jakby usłyszał
Szorować to Ty możesz... po świeżą krew dla mnie... i nie na marchewkowe pole z którego bierzecie ten swój soczek
A co do Galerii Hańby... te czasy się skończyły... przywyknij
Ne invoces expellere non possis... Nocarzu. Nie przywołuj tego, czego nie potrafisz pokonać... Nocarzu
No więc nie zupełnie się te czasy skończyły - Nocarze cały czas mają strzec ludzkości przed niepohamowaną, żądną krwi bestią, której Renegat na imię! I jak któryś będzie za bardzo podskakiwał to głowę położy! Oto słowo Ukrytego, nim kierować się będziemy!
X-76 pisze:Inanici nie wdaja sie w przepychanki z innymi rodami Nie stoją po żadnej ze stron. Tylko Wy mi zostaliście kochani Watykańscy
A wiesz co, X-siu? Po namyśle stwierdzam wspaniałomyślnie... Jeśli będziesz potrzebował, żeby ktoś Cie przeciągnął po podłodze, zrównał z gruntem i inne takie - zgłoś się do mnie. Zapewniam, że zrobię, co w mojej mocy
no cóż... ale Ukryty także nie zakwestionował także za bardzo tego, że cześć zapasów prawdziwej krwi będzie przekazywana naszemu Rodowi Jakie z tego wnioski... Naszego menu nie powinniście się czepiać bo wiecie... do walki z Watykańskimi to Wy nieprzystosowani jesteście... bo przecież człowieka tknąć... i co z tego, ze on zaraz łeb zetnie, serce przedziurawi i Bóg ich wie co jeszcze...
Ne invoces expellere non possis... Nocarzu. Nie przywołuj tego, czego nie potrafisz pokonać... Nocarzu
qadesh pisze:A wiesz co, X-siu? Po namyśle stwierdzam wspaniałomyślnie... Jeśli będziesz potrzebował, żeby ktoś Cie przeciągnął po podłodze, zrównał z gruntem i inne takie - zgłoś się do mnie. Zapewniam, że zrobię, co w mojej mocy
Cytując znany dowcip: "Proszę mnie krótko opierdolić".
to prosze chętnych do ustawienia się wkolejce, pejczyk czeka
ewentualnie pożyczę jakieś narzędzie z B24, jestem pewna, że znajdę tam coś, co zadowoli obie strony
No proszę..Na jeden dzień Was zostawiłem a tu już cztery strony burdelu musiałem nadrobić..I jednego Nocarzyka..Masakra..Ja jedynie chciałem dodać,bo ktoś tutaj pytał o nick Mr. Wensday'a..Być może to z książki Neila Gaimana "Amerykańscy Bogowie",gdzie Wensday to tak naprawdę Odyn był..Czytał ktoś? ;> Jeżeli nie,to gorąco polecam