Komentarze wszelakie
- Inova
- Krwiopijca
- Kontakt:
Nowe renegatki to dobre renegatki wprowadzają świeżośc w szeregi...
A co do pięciogwiazdkowej...co możesz wiedzięc o brudzeniu się nią, nigdy nie probowałas, uwierz nią nie da się pobrudzić, jest za dobra by upuścic chociaz kropelczynę xD
A co do pięciogwiazdkowej...co możesz wiedzięc o brudzeniu się nią, nigdy nie probowałas, uwierz nią nie da się pobrudzić, jest za dobra by upuścic chociaz kropelczynę xD
"Ręka, noga, mózg na ścianie
nic z Nocarza nie zostanie
"
Pyrkon 2010
allantiee.deviantart.com
nic z Nocarza nie zostanie

Pyrkon 2010
allantiee.deviantart.com
- Delein
- Podpułkownik Nocarzy
- Kontakt:
Blagam cie, bo to raz widzialam nacpanych krwia renegatow upapranych po szyje? Jak dzieci. Caly syf my po was musimy sprzatac.
+Even if the voices are not real, they have pretty good ideas.
|Pyrkon 2008||Polcon 2008|
|Falkon 2008||NIKTowa|
|Pyrkon 2009||Manewry IV|
|Ava V||Polcon 2009|
|Falkon 2009||Closterkeller|
|Pyrkon 2010||Tricon 2010|
|Falkon 2010| |Pyrkon 2011|
- Delein
- Podpułkownik Nocarzy
- Kontakt:
Nawrocic sie na ćpuństwo? No ciekawe ciekawe. To jest ta wasza propaganda?
+Even if the voices are not real, they have pretty good ideas.
|Pyrkon 2008||Polcon 2008|
|Falkon 2008||NIKTowa|
|Pyrkon 2009||Manewry IV|
|Ava V||Polcon 2009|
|Falkon 2009||Closterkeller|
|Pyrkon 2010||Tricon 2010|
|Falkon 2010| |Pyrkon 2011|
- Kasiula
- Porucznik Nocarzy
- Kontakt:
Wole ten, jak mowisz, ersatz, niz to, co nazywasz delikatesem... To, ze nie zacpiwam sie wyzej wymienionym, jest decyzja podejmowana noc po nocy, swiadomie i te de pe, ma ona powody...
Renegaci zas zadnego wyboru nie maja, Inov. Ot co.
Renegaci zas zadnego wyboru nie maja, Inov. Ot co.
"Salve, Domine!"
"To mój Pan!(...)Cokolwiek czyni, jest słuszne!"
"Pater advenit"
"Pater advenit"
-
- Pan/Pani Domów Krwi
po co im wybór? jak lepszego nie ma?
edit:
po za tym.... ile można powtarzać... (powiem to, trudno póżniej za to oberwę najwyżej... ) zaćpani renegaci też się zdarzają OCZIWIŚCIE jak Ci wasi najwspanialsi bezbronni ludzie... narkotyki... alkohol... itp itd... każdemu żyjącemu i Wampirom zdaża się przesadzić ze WSZYSTKIM, słowem, gestem, alkoholem, narkotykami.... tak jak i niektórym Wampirom zdarza się przesadzić czasami z krwią... wy półludzkie ścierwa tego nigdy nie zaznacie...
bo... wasza krew jest przeciez nieskazitelna... prawie jak krew jednorożca czy cóś... bez sens, nie możność zasmakowania choćby troszkę wolności... nawet nie mówię o prawdziwej, to jest coś... ale przecież wy nawet nie macie możliwości zaszaleć, po prostu, jak by to człek powiedział po ludzku.Cały czas na warcie, cały czas pod krawatem, cały czas na baczność ZERO rozrywki, no chyba że wspólnotowe ( oczywiście tylko w towarzystwie nocarzy, przecież inni to już chańba, tylko Elyta.) oglądanie telewizji.... żaden który według Ciebie Kasiulu " nie ma wyboru" na pewno wam nie zazdrości.... nie ma po prostu czego....
edit:
po za tym.... ile można powtarzać... (powiem to, trudno póżniej za to oberwę najwyżej... ) zaćpani renegaci też się zdarzają OCZIWIŚCIE jak Ci wasi najwspanialsi bezbronni ludzie... narkotyki... alkohol... itp itd... każdemu żyjącemu i Wampirom zdaża się przesadzić ze WSZYSTKIM, słowem, gestem, alkoholem, narkotykami.... tak jak i niektórym Wampirom zdarza się przesadzić czasami z krwią... wy półludzkie ścierwa tego nigdy nie zaznacie...

What do you mean, I ain't kind?
I'm just not your kind.
I'm just not your kind.
- Sophia
- Podporucznik Nocarzy
A nie przyszło Ci do głowy że panny są po prostu bardziej kompetentne. Przejmujemy władze nad światemAiven pisze:U was to już tylko kobiety chyba przyjmująNawet Smoq po męsku nie chce załatwiać spraw i za Ultorem się chowa

Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek.
- Kasiula
- Porucznik Nocarzy
- Kontakt:
/macha/ Kobiety gora!
Liga rzadzi, Liga radzi!
Jeszcze tylko podzielic na frakcje Wojowniczek i renegatek, porozsylac na polnoc i poludnie i fajnie!
Frakcje... eee... wampirzyc bankowych, zywieniowych i naukowych wystarczy porozsadzac po innych "pokojach", wampirzyce tworcze chodza gdzie chca...
UPS. Offtop. /wycofuje sie
/
Liga rzadzi, Liga radzi!
Jeszcze tylko podzielic na frakcje Wojowniczek i renegatek, porozsylac na polnoc i poludnie i fajnie!
Frakcje... eee... wampirzyc bankowych, zywieniowych i naukowych wystarczy porozsadzac po innych "pokojach", wampirzyce tworcze chodza gdzie chca...
UPS. Offtop. /wycofuje sie

"Salve, Domine!"
"Pater advenit"
"Pater advenit"
- Smoq
- Podpułkownik Nocarzy
kai kai kai ... szkoda, że nie dostrzegasz drobnego szczegółu, że ja się za nikim nie chowam, wręcz mówię, że doprowadzę pod samo ostrze ... gdzie tu masz jakąś wzmiankę o chowaniu? Poza tym by się chować wypadało by się bać ... tylko jak bym się starał to nie mogę się tych renegatów wystraszyć ... nie wiem chyba strach mi się popsuł bo tylko udało im się mnie rozbawić