▂ ▃ ▄ ▆ ▇ Cybernetyczny Bóg Chaosu Wersja: X-76 "Piromedyk" ▇ ▆ ▄ ▃ ▂
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
"Nocarze i pretorianie drzemali (...). Vesper przyjrzał im się z zaciśniętym gardłem. Poszli między rannych, krwawiących ludzi. Udzielili pierwszej pomocy, uratowali im życie. I wrócili jak gdyby nigdy nic (...). Kiedyś też tak umiałeś, stwierdził z porażającym smutkiem wewnętrzny głos (...). Ale wybrałeś inaczej, renegacie. Ugiąłeś się przed Wężem, to teraz mu służ."
M.Kozak - Nikt
Wszyscy wrócili cali, choć nie zawsze zdrowi. Tym razem nie było złamań, zranień, ani innych nieprzyjemności tego rodzaju. Rozstrzygnięcie konfliktu zatem chyba znowu się odwlecze ;)
Niezwykle ważne jest, aby codzienna twoja postawa stała się postawą żołnierza,
a postawa żołnierza - postawą na co dzień. (Miyamoto Musashi, Księga Pięciu Kręgów)
In the warzone marines shit tactically. (Ray w "Generation Kill")
A ja z kim liczyłam z kimś (chyba z Eshem) te potyczki i wyszło mniej więcej pół na pół. Mniej więcej, bo trudno jednoznacznie podsumować te wszystkie zasadzki. Mamy po jednym dużym zwycięstwie (Nocarze - obrona domku, a Renegaci - zdobycie górki). W każdym razie Nocarze trochę ugrali, Renegaci również trochę ugrali, co było najkorzystniejszym z możliwych wyników - najkorzystniejszym z punktu widzenia późniejszej wspólnej imprezy, gdzie konflikty ideologiczne nagle ucichły ;)
"Nocarze i pretorianie drzemali (...). Vesper przyjrzał im się z zaciśniętym gardłem. Poszli między rannych, krwawiących ludzi. Udzielili pierwszej pomocy, uratowali im życie. I wrócili jak gdyby nigdy nic (...). Kiedyś też tak umiałeś, stwierdził z porażającym smutkiem wewnętrzny głos (...). Ale wybrałeś inaczej, renegacie. Ugiąłeś się przed Wężem, to teraz mu służ."
M.Kozak - Nikt
Nom wypadało by już powoli coś planować - by ludzie mieli czas się przygotować i zadbać o czas wolny w tych dniach
Ja bym proponował wakacje - pod koniec jakoś. (termin najważniejszy - resztę można ustalić później... )
Umarłem za dnia by narodzić się dla nocy. Spowity mgłą zagłady krocze przez świat pozostawiając za sobą odór śmierci i strach przed moim nadejściem. Jestem mieczem w dłoni Śmierci, istnieje by zabijać.