Witaj, taaa, baw się póki możesz....
Komentarze wszelakie
Witam nowych.
Mnoży się tych renegatów.. będę was teraz musiał uwzglednić w budżecie...
<notuje>
- zakupić dodatkową amunicję
- zwiekszyć przydział roboczogodzin
- uwzględnić nadgodziny i pracę trudnych warunkach (praca przy dużym nasłonecznieniu)
- worki na zwłoki czarne, rozmiar i typ - renegat, uzupełnić stan zapasów w jednostkach nocarzy
Mnoży się tych renegatów.. będę was teraz musiał uwzglednić w budżecie...
<notuje>
- zakupić dodatkową amunicję
- zwiekszyć przydział roboczogodzin
- uwzględnić nadgodziny i pracę trudnych warunkach (praca przy dużym nasłonecznieniu)
- worki na zwłoki czarne, rozmiar i typ - renegat, uzupełnić stan zapasów w jednostkach nocarzy
Bankierzy mają cichowęża w kieszeni.
Bóg, Honorarium, Ojczyzna!
Bóg, Honorarium, Ojczyzna!
- Acerola
- Na misji...
- Kontakt:
Uhox...
Baaardzo miło jest ujrzeć Cię w szeregach renegatów. Zapewniam, że wyboru nie pożałujesz... Już o to zadbamy
Baw się dobrze, częstuj pyszną, naturalną krwią i bądź NIEgrzeczny!
Powodzenia!
Baaardzo miło jest ujrzeć Cię w szeregach renegatów. Zapewniam, że wyboru nie pożałujesz... Już o to zadbamy
Baw się dobrze, częstuj pyszną, naturalną krwią i bądź NIEgrzeczny!
Powodzenia!
Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.
Blue skies!
Blue skies!
Uhox dolacz prosze do nas i wkrocz na trudna acz prawdziwa i godna wojonika sciezke, przyj zaproszenie od tych co nie boja sie przeciwstawic zaklamnaiu i uludzie jaka proponuje Lord Kat. Choc z nami Bracie.....
stasus UnKnow
Si quisquam pro me mori non volat, mihi non dice quemadmodum debo vivere
By Qadesh: "renegackie ścierwo, zawzięte i złe"
Si quisquam pro me mori non volat, mihi non dice quemadmodum debo vivere
By Qadesh: "renegackie ścierwo, zawzięte i złe"
Z definicji oni cały czas są opici i zaćpani naturalną wzbogaconą. Bo jak nie... to sa na głodzie. Taki Renegat niczym nie różni się od nurka z kanałów. On tez jak regularnie nie łyknie sobie denaturatu to świat jest dla niego nie do zniesienia a tak jak zapity jest to wszystko jest takie.... zaćpane.... więc zazwyczaj na tym denaturacie jedzie non stop kolor
... różnica jest tylko w kolorze właśnie..... renegaci jada na czerwono a nurostwo na niebiesko
Mimo wszystko gratuluje podjęcia decyzji Uhox........ a czy była ona słuszna ? przekonaaamy sie przeeekonamy
Mimo wszystko gratuluje podjęcia decyzji Uhox........ a czy była ona słuszna ? przekonaaamy sie przeeekonamy
Ostatnio zmieniony 26 lut 2008, o 10:52 przez X-76, łącznie zmieniany 1 raz.
▂ ▃ ▄ ▆ ▇ Cybernetyczny Bóg Chaosu Wersja: X-76 "Piromedyk" ▇ ▆ ▄ ▃ ▂
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
Terminal-1
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
Terminal-1
- Magnus
- Generał Renegatów

Teraz wiemy, gdzie Nocniki się chowają za dnia, uhahahahRogal pisze: CHorowałem dwa dni u babuni
Uhox, w temacie o Pyrkonie, jak pytałeś się o wyposażenie/ubiór, na początku odpisywałem Tobie, żebyś na czole nabaździał sobie 'Renegat' albo 'R', ale spojrzałem - zombiak jesteś, więc zmieniłem. No i tak przeczuwałem, żeś Renegat. Uhahaha, Czcigodny przepowiedział!
TKM!