"Renegat" w styczniu 2007
Dzisiaj zamówiłem 
▂ ▃ ▄ ▆ ▇ Cybernetyczny Bóg Chaosu Wersja: X-76 "Piromedyk" ▇ ▆ ▄ ▃ ▂
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
Terminal-1
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
Terminal-1
dawno bardzo sie nie udzielałem ale teraz mam co pisac i nie bardzo wiem gdzie wiec moze być tutaj
w piątek wieczorem wybrałem sie do empiku i moim oczom ukazał sie z dawna wyczekiwany Renegat
wprawdzie wiedziałem że premiera była kilka dni temu ale nie miałem zbytnio czasu... wczoraj skończyłem czytać bo tak jakos mało miałem czasu wiec aż 3 dni czytałem
i powiem jedno (pozwole sobie na małą niecenzuralność): Zajebiste!! Madzik, gratuluje!! i czekam na wiecej, naprawde z niecierpliwością juz czekam, cała ksiażka wypasiona!! wogóle to zastanawiam sie nad przejściem na ciemną strone bo jakoś bardziej mi jednak do gustu przypadają renegaci ale to jeszcze sie zobaczy 
"He's a ghost, he's a god, he's a man, he's a guru..."
- Harna
- Na misji...
No i teorię, jakoby żaden nocarz nigdy nie zdradził, diabli wzięli na wieczne nieoddanie...Szufel pisze:wogóle to zastanawiam sie nad przejściem na ciemną strone bo jakoś bardziej mi jednak do gustu przypadają renegaci ale to jeszcze sie zobaczy ;)
Wszak rodzić się nie jest to, co zmartwychwstawać;
trumna nas odda, lecz nie spojrzy na nas jak matka.
trumna nas odda, lecz nie spojrzy na nas jak matka.
Ojjjjj bunkrem mi to pachnie i galerią hańby ...
▂ ▃ ▄ ▆ ▇ Cybernetyczny Bóg Chaosu Wersja: X-76 "Piromedyk" ▇ ▆ ▄ ▃ ▂
Terminal-1
Terminal-1
no przecież mówie ze sie musze zastanowic poważnie, taka decyzja to nie takie hop-siup
a poza tym teorie diabli wzięło razem z pechowym losem Vespera, nie byłbym pierwszy
chociaż on tak na prawde nie zdradził ale zawsze to jakieś usprawiedliwienie dla mnie by było 
"He's a ghost, he's a god, he's a man, he's a guru..."
- Falk
- Major Nocarzy

- Kontakt:
Też mi taka myśl przez łepetynę przeszła, ale...
Złożyłem przysięgę Lordowi, tylko Lord może mnie z niej zwolnić, a na to się nie zanosi, więc dalej jestem nocarzem. I pewnie będę już zawsze, chyba że Madzik zrobi coś niesamowitego w kolejnej części
.
Złożyłem przysięgę Lordowi, tylko Lord może mnie z niej zwolnić, a na to się nie zanosi, więc dalej jestem nocarzem. I pewnie będę już zawsze, chyba że Madzik zrobi coś niesamowitego w kolejnej części
Głową muru nie przebijesz, ale jeśli zawiodły inne metody należy spróbować i tej.
J. Piłsudski
J. Piłsudski