Komentarze wszelakie
- Falka Valiarde
- Major Renegatów
- Falka Valiarde
- Major Renegatów
- Falka Valiarde
- Major Renegatów
Gorim możesz zająć się poszukiwaniem niezbitych dowodów jedynej słusznej prawdy a przy okazji oczywistej oczywistości jaką jest odstępstwo Nocarzy z tym ich Ultorem od tradycji Wojowników co czyni ich zdrajcami pośród ludu nocy ![lol1 :]](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![lol1 :]](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
I will never beg for mercy
I will never kiss your feet
Kto chce fotki? http://nocarz.pl/forum/viewtopic.php?p=66493#p66493
I will never kiss your feet
Kto chce fotki? http://nocarz.pl/forum/viewtopic.php?p=66493#p66493
Mysle, że w tym by nie znalazł spełnienia, bo to gonienie za niemożliwym.Shin pisze:Gorim możesz zająć się poszukiwaniem niezbitych dowodów jedynej słusznej prawdy a przy okazji oczywistej oczywistości jaką jest odstępstwo Nocarzy z tym ich Ultorem od tradycji Wojowników co czyni ich zdrajcami pośród ludu nocy
W każdym razie oficyjalne stanowisko jest takie, że jak raz zostałes renegatem do po ptokach

▂ ▃ ▄ ▆ ▇ Cybernetyczny Bóg Chaosu Wersja: X-76 "Piromedyk" ▇ ▆ ▄ ▃ ▂
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
- Falka Valiarde
- Major Renegatów
- Kot w kapeluszu
- Nimfa
- Kontakt:
Nieoficjalnie, to jak Ci Ultor podaruje i uzna, że potrafisz opanować głód krwi. Nie jest to niemożliwe (opanowanie, nie uznanie przez Ultora), bo przecież sam lord to pokazał. Ale w naszej sytuacji, cóż, możesz jak najbardziej być naukowcem... tak jak Nex jest Winoroślą 

Nieważne jak kręta jest ścieżka
I jakie kary mi pisane
Ja jestem panem mego losu
Jam mojej duszy kapitanem.
I jakie kary mi pisane
Ja jestem panem mego losu
Jam mojej duszy kapitanem.
powiem tak dorwałem kilka fajnych rzeczy i ksiąg oj będzie się działo na razie zdobywam dowody.
Renegaci doczekali się własnego historyka
. HEHE szukam akużooonych ksiąg (fuuuuj mam alergię na kurz ale cóż damy radę)
co do herezji nieeeee pić jakieś sztuczne popłuczyny bez przypraw to se neda panie havranek.
Renegaci doczekali się własnego historyka

co do herezji nieeeee pić jakieś sztuczne popłuczyny bez przypraw to se neda panie havranek.
Podarowac moze mu jedynie szybka smierc.Nieoficjalnie, to jak Ci Ultor podaruje i uzna, że potrafisz opanować głód krwi. Nie jest to niemożliwe (opanowanie, nie uznanie przez Ultora), bo przecież sam lord to pokazał
Gorim1 moze tez byc glodnym renegatem.Tylko Tyle.
Dante
"młodzieńcze ! ciesz sie w młodości swojej " -platoon /Eklezjastes
747170
747170