To co mamy, planujemy mieć lub o czym marzymy... Czyli ASG
Oczywiscie ze tak. Przy takiej częstotliwosci strzelanek, jaką my mamy to moze wyjść jeszcze później...
Tymnieminiej "autorytatywne" twierdzenie Kane.. że spręt chiński jest lepszy...bo tańszy takze nie ma zadnych podstaw, a jest cokolwiek kontrowersyjny w stosunku do ocen ludzi , którzy w tym temacie siedzą juz ładnych kilka lat. ( nie mowie o sobie, ale jest tu kilku fachowców i wszyscy o tym wiecie).
Tymnieminiej "autorytatywne" twierdzenie Kane.. że spręt chiński jest lepszy...bo tańszy takze nie ma zadnych podstaw, a jest cokolwiek kontrowersyjny w stosunku do ocen ludzi , którzy w tym temacie siedzą juz ładnych kilka lat. ( nie mowie o sobie, ale jest tu kilku fachowców i wszyscy o tym wiecie).
Cedo Nulli
A powiedz mi, mój drogi, gdzież ja autorytatywnie stwierdziłem że sprzęt chiński jest lepszy bo tańszy??
Ludzie, ja naprawdę nie mam zamiaru sie z wami kłócić. Chcecie kupować drogi sprzęt to kupujcie. Ja znalazłem coś, wg mnie, równie dobrego a tańszego i jestem z tego zadowolony.
Ludzie, ja naprawdę nie mam zamiaru sie z wami kłócić. Chcecie kupować drogi sprzęt to kupujcie. Ja znalazłem coś, wg mnie, równie dobrego a tańszego i jestem z tego zadowolony.
A odwróciwszy się,
nie ujrzałem nic.
Tylko własny cień.
Cień Anioła Śmierci.
nie ujrzałem nic.
Tylko własny cień.
Cień Anioła Śmierci.
- Poison
- Krwiopijca
No to nawiązując do tematu dyskusji
(nie nie, proszę nie odbierać tego tematu jako dalsze trawienie sprawy markowy sprzęt kontra chińszczyzna)
To jest właśnie moja nowa zabawka (jest taka hipersuperekstra brytolska, że aż się nogi uginają
) na która już czekam z niecierpliwością aby dołączyć ją do mojego zbioru. 

link do sklepu:
http://www.gunnerairsoft.com/catalog/pr ... cts_id=280
No i jeszcze tylko dodam dla wszystkich sceptyków chińskich produktów.
Bawię się w ASG już długo...
w między czasie przewaliłem już różne repliki i te markowe, i te nie bardzo markowe, i nawet tak zwany allegroshit.
Coby tak już na dobre załagodzić Was spór (ukłon w Twoją stronę Kasiek za prawidłową reakcję), to prawda jest taka, że od jakiegoś roku czasu nie zawsze dobrze znaczy markowo.
Czasami (podkreślam CZASAMI!!) można znaleźć jakąś perełkę wśród tańszych rzeczy (oczywiście pod warunkiem, że wie się czego szuka i ma przynajmniej jako takie pojęcie o danym temacie) co nie znaczy, że można zrezygnować z maksymy: JESTEM ZA BIEDNY, ŻEBY KUPOWAĆ TANIO.
Co do mojego, nowego cudeńka.
Miałem już w swoich łapkach (mogłem sprawdzić jakieś dwa miesiące temu w realnych warunkach zachowanie się tego działka) jedyną wersję testową (jeden z trzech egzemplarzy znajdujących się w Europie) tego działka w Polsce.
Moja opinia na szybko - miodzio!!! Ja się w nim po prostu zakochałem!
Full stal a nie jakiś tam stop, blowback, waga, całkowita kompatybilność z częściami zamiennymi typu TM/CA i inne rozwiązania techniczne stawiają ten karabinek na równych prawach z produktem firmy STAR a w niektórych aspektach nawet go przewyższają lub też wręcz biją na głowę.
Jak Wam się podoba? Prawda, że jest śliczniuśny?

link do sklepu:
http://www.gunnerairsoft.com/catalog/pr ... cts_id=280
No i jeszcze tylko dodam dla wszystkich sceptyków chińskich produktów.
Bawię się w ASG już długo...

Coby tak już na dobre załagodzić Was spór (ukłon w Twoją stronę Kasiek za prawidłową reakcję), to prawda jest taka, że od jakiegoś roku czasu nie zawsze dobrze znaczy markowo.

Co do mojego, nowego cudeńka.

Moja opinia na szybko - miodzio!!! Ja się w nim po prostu zakochałem!

Full stal a nie jakiś tam stop, blowback, waga, całkowita kompatybilność z częściami zamiennymi typu TM/CA i inne rozwiązania techniczne stawiają ten karabinek na równych prawach z produktem firmy STAR a w niektórych aspektach nawet go przewyższają lub też wręcz biją na głowę.
Jak Wam się podoba? Prawda, że jest śliczniuśny?

- Kasiek
- Pułkownik Nocarzy
Kasiek wykonuje dygnięcie, niestety jest w bojówkach więc nie może powiedzieć że unosząc w palcach rąbek sukienki.Poison pisze:ukłon w Twoją stronę Kasiek za prawidłową reakcję
Aua, aua, nie bić za offtopa!

Pułkownik Majorka w służbie Lorda Ultora!
Manewry: I, II
Akcje: MTK, Urodziny Ukrytego, Polcon2007, "V", "K", Falcon2007, "S"
Ruda Wywłoka mająca pierdolca, którego nie zawaha się użyć!!!
Manewry: I, II
Akcje: MTK, Urodziny Ukrytego, Polcon2007, "V", "K", Falcon2007, "S"
Ruda Wywłoka mająca pierdolca, którego nie zawaha się użyć!!!
Też mam jakąś dziwną awersję do brytyjskiej broni. Paskudna jakaś taka 
Ale jako że to ASG a nie oryginał to mam nadzieję ze będziesz co najmniej tak zadowolony jak ja ze swojego AUGa
.
Sorki za głupie pytanie, ale co to są Foresty ??

Ale jako że to ASG a nie oryginał to mam nadzieję ze będziesz co najmniej tak zadowolony jak ja ze swojego AUGa

Sorki za głupie pytanie, ale co to są Foresty ??
A odwróciwszy się,
nie ujrzałem nic.
Tylko własny cień.
Cień Anioła Śmierci.
nie ujrzałem nic.
Tylko własny cień.
Cień Anioła Śmierci.
- MEDAL
- --------
- Kontakt:
cale szczęście ze rynek tańszych replik idzie w stronę w pełni stalowego body bądź z cnc dzięki temu wytrzymałość zabawek sie zwiększa.
There is only one MEDAL
and he scares the living crap out of the children
"I like you, when the world is mine your death will be quick and painless."
R .E.N.E.G.A.T
R u Sad ?
and he scares the living crap out of the children
"I like you, when the world is mine your death will be quick and painless."
R .E.N.E.G.A.T
R u Sad ?
Kane.. Forest to żartobliwe określenie nadane w Bośni żołnierzom amerykańskim przez naszych. Właśnie był wtedy na ekranach "Forest Gump"
Dla tych którzy pytają dlaczego nie lubię L85 link:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Karabin_L85
Co nie zmienia faktu, że jego replika ASG wygląda efektownie i absolutnie nie ma wad swego ostrego pierwowzoru...
Ja po prostu nie lubię oryginału to i repliki tez.
Edit: dopisek o L85.
Dla tych którzy pytają dlaczego nie lubię L85 link:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Karabin_L85
Co nie zmienia faktu, że jego replika ASG wygląda efektownie i absolutnie nie ma wad swego ostrego pierwowzoru...
Ja po prostu nie lubię oryginału to i repliki tez.
Edit: dopisek o L85.
Cedo Nulli