To co mamy, planujemy mieć lub o czym marzymy... Czyli ASG
- Rogal
- Kapitan Nocarzy
Ja jeszcze do tematu chce nawiązać. Tutaj dużo osób doświadczonych, więc chciałem się zapytać co by kupić na dobry początek. Jeżeli chodzi o ceny to tak gdzieś w środku...
What is your life?
My Honour is my life.
What is your fate?
My duty is my fate
CODEX OF BLACK TEMPLARS
Tata, tata! Biją Renegata!!
My Honour is my life.
What is your fate?
My duty is my fate
CODEX OF BLACK TEMPLARS
Tata, tata! Biją Renegata!!
- MEDAL
- --------
- Kontakt:
Moi drodzy co jedynie mogę wam świadczyć swoim własnym doświadczeniem w dziedzinie asg a będzie to już ładnych parę lat
( od 2000)
UHC - raczej nie polecam mieli jeden w miarę udany model i była to sprężyna.
proponuje w sprawie co dobrego na początek wejść na forum www.wmasg.pl
(rejestracja darmowa sporo ludzi sporo recenzji.)
tam jest wszystko a stron az tyle ze nie ma sensu przytaczać tego tutaj.
od najtańszych do najdroższych od w miarę dobrych przez najlepsze do
kompletnego G%&^.
W asg przed wszystkimi kierujemy sie tym co sie podoba wizualnie ze względu na to ze moc i osiągi są w miarę zbliżone w każdym.
www.asg.pl
http://www.wgcshop.com/
wybierzcie sobie to co wam sie podoba wizualnie później na forum wmasg.pl szukacie tego modelu i będzie recenzja i decydujecie czy wam pasuje czy nie .
co do MP5 moj drogi X-76
piękna bron ze względu na dość długi magazynek na leżąco dość niewygodnie korzysta sie z przyrządów celowniczych ( nie tylko moja opinia) to w real steel a w asg ze względu na dość krotka lufę wewnętrzna jeśli nie przedłużamy zakrywając tłumikiem zasięg jest sporo mniejszy on np. M-4.
jak mowie spokój i wywiad.
tak wygrywa sie wojny.

UHC - raczej nie polecam mieli jeden w miarę udany model i była to sprężyna.
proponuje w sprawie co dobrego na początek wejść na forum www.wmasg.pl
(rejestracja darmowa sporo ludzi sporo recenzji.)
tam jest wszystko a stron az tyle ze nie ma sensu przytaczać tego tutaj.
od najtańszych do najdroższych od w miarę dobrych przez najlepsze do
kompletnego G%&^.
W asg przed wszystkimi kierujemy sie tym co sie podoba wizualnie ze względu na to ze moc i osiągi są w miarę zbliżone w każdym.
www.asg.pl
http://www.wgcshop.com/
wybierzcie sobie to co wam sie podoba wizualnie później na forum wmasg.pl szukacie tego modelu i będzie recenzja i decydujecie czy wam pasuje czy nie .
co do MP5 moj drogi X-76

jak mowie spokój i wywiad.
tak wygrywa sie wojny.
There is only one MEDAL
and he scares the living crap out of the children
"I like you, when the world is mine your death will be quick and painless."
R .E.N.E.G.A.T
R u Sad ?
R .E.N.E.G.A.T
R u Sad ?
- Poison
- Krwiopijca
UHC fo faktycznie ścierwo. Z czystym sumienie mogę go polecić.... ale tyko wrogowi. 
Medal ma całkowitą rację co do sposobu wyboru pierwszego działka (szkoda się zniechęcać do ASG z powodu złomu na który wywaliliśmy ciężko uzbieraną kaskę).
Prawda jest taka, że mniej więcej od roku Chińczycy zaczęli bardzo ekspansywnie wchodzić na rynek ASG ze swoimi replikami. Co ciekawsze jakość wykonania jest coraz lepsza (nie piszę tutaj o złomie z Allegro za parę groszy) a czasami dorównująca lub lepsza od markowych replik.
Sam jestem w stanie podać przynajmniej jeden przykład: mój Glock23 firmy KJW, gaziak a przy minus 10 spokojnie wywalam z niego maga po magu be z żadnych syfonów gdzie przy takiej temperaturze wysiadają inne markowe pistolety gazowe.
Jeśli macie możliwość dokonania zakupu (płatności PayPal) to polecam ten sklep: http://www.gunnerairsoft.com
Ceny w stosunku do naszych - miodzio (nawet wliczając koszty cła i przesyłki). Pozostaje się tylko dobrze zorientować "co i jak w trawie piszczy" w temacie replik, zasięgnąć opinii userów i juz.
Pozostają jeszcze sklepy w Polsce ale tutaj polecam już sklepy sprawdzone, z dobrym zapleczem serwisowym np. CapriASG. Tyle tylko, że ceny już są inne no i w grę wchodzi zakup markowego sprzętu.

Medal ma całkowitą rację co do sposobu wyboru pierwszego działka (szkoda się zniechęcać do ASG z powodu złomu na który wywaliliśmy ciężko uzbieraną kaskę).
Prawda jest taka, że mniej więcej od roku Chińczycy zaczęli bardzo ekspansywnie wchodzić na rynek ASG ze swoimi replikami. Co ciekawsze jakość wykonania jest coraz lepsza (nie piszę tutaj o złomie z Allegro za parę groszy) a czasami dorównująca lub lepsza od markowych replik.
Sam jestem w stanie podać przynajmniej jeden przykład: mój Glock23 firmy KJW, gaziak a przy minus 10 spokojnie wywalam z niego maga po magu be z żadnych syfonów gdzie przy takiej temperaturze wysiadają inne markowe pistolety gazowe.
Jeśli macie możliwość dokonania zakupu (płatności PayPal) to polecam ten sklep: http://www.gunnerairsoft.com
Ceny w stosunku do naszych - miodzio (nawet wliczając koszty cła i przesyłki). Pozostaje się tylko dobrze zorientować "co i jak w trawie piszczy" w temacie replik, zasięgnąć opinii userów i juz.

Pozostają jeszcze sklepy w Polsce ale tutaj polecam już sklepy sprawdzone, z dobrym zapleczem serwisowym np. CapriASG. Tyle tylko, że ceny już są inne no i w grę wchodzi zakup markowego sprzętu.
Ostatnio zmieniony 21 wrz 2007, o 12:33 przez Poison, łącznie zmieniany 1 raz.
- Fumiko
- Major Nocarzy
http://www.gunnerairsoft.com/catalog/pr ... ucts_id=94 full metal za 380$? Wierzyć mi się nie chce...
Let the revels begin
Let the fire be started
We're dancing for the restless and the broken-hearted
Nocarski wydział PsyOps zaprasza do służby...
Let the fire be started
We're dancing for the restless and the broken-hearted
Nocarski wydział PsyOps zaprasza do służby...
- Poison
- Krwiopijca
Fumiko, fakt faktem, zabawka ładna (przyznam się bez bicia, że sam ostrzę sobie na nią zęby
), ale przy obecnym tzw. stock'u mazowieckim to te 400 efów nie robi żadnego wrażenia.
:):)
Prawda jest taka, że jeśli faktycznie chciałoby się to SWD używać jako snajperki to niestety trzeba ją śrubować - co nie zmienia faktu, że karabinek jest faktycznie ładnie wykonany.

Prawda jest taka, że jeśli faktycznie chciałoby się to SWD używać jako snajperki to niestety trzeba ją śrubować - co nie zmienia faktu, że karabinek jest faktycznie ładnie wykonany.

- MEDAL
- --------
- Kontakt:
ej
nie oftopowac 

There is only one MEDAL
R .E.N.E.G.A.T
R u Sad ?
R .E.N.E.G.A.T
R u Sad ?
Pozwolę się wtrącić
Jeżeli widzę w opisie broni: full wypas ; super mocny; najlepszy w klasie; i takie tam, to od razu odpada. To w większości sprzęt jednorazowy, z zasięgiem kilku-kilkunastu metrów i z rozrzutem piaskarki.
Osobiście polecam STEYRa AUG firmy JG. Używam od paru miesięcy, znajomi już go przeklinają
bo trafiam ich z jakiś 50 m zanim mnie w ogóle zobaczą.
W tej chwili jest dostępny za 459 złotych czyli połowę tego co ten sam sprzęt z Tokio Marui a różnicy nie widać (więc po co przepłacać )
.
Jeżeli widzę w opisie broni: full wypas ; super mocny; najlepszy w klasie; i takie tam, to od razu odpada. To w większości sprzęt jednorazowy, z zasięgiem kilku-kilkunastu metrów i z rozrzutem piaskarki.
Osobiście polecam STEYRa AUG firmy JG. Używam od paru miesięcy, znajomi już go przeklinają

W tej chwili jest dostępny za 459 złotych czyli połowę tego co ten sam sprzęt z Tokio Marui a różnicy nie widać (więc po co przepłacać )
.