MANEWRY II
Na http://foto.wloka.pl wpakowałem na szybko zdjecia by Kasiek 
hasło: nocarz
EDIT EEEEDIT:
ANNIKKI w filmie TU STRZELAĆ
http://wloka.pl/nocarz/manewryII/tu_strzelac.MOV
hasło: nocarz
EDIT EEEEDIT:
ANNIKKI w filmie TU STRZELAĆ
http://wloka.pl/nocarz/manewryII/tu_strzelac.MOV
▂ ▃ ▄ ▆ ▇ Cybernetyczny Bóg Chaosu Wersja: X-76 "Piromedyk" ▇ ▆ ▄ ▃ ▂
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
Terminal-1
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
Terminal-1
Co? Ja? W jakimś filmie??
A ja go raczej nie obejrzę do czwartku, bo jestem w domu i mam strasznie slaby net tutaj <beczy>
EDIT: Jak się na tym filmie zwieśniaczylam w jakikolwiek sposób to niech ktoś mnie obroni, bo ja naprawde tego do czwartku nie obejrzę

A ja go raczej nie obejrzę do czwartku, bo jestem w domu i mam strasznie slaby net tutaj <beczy>
EDIT: Jak się na tym filmie zwieśniaczylam w jakikolwiek sposób to niech ktoś mnie obroni, bo ja naprawde tego do czwartku nie obejrzę
"Nocarze i pretorianie drzemali (...). Vesper przyjrzał im się z zaciśniętym gardłem. Poszli między rannych, krwawiących ludzi. Udzielili pierwszej pomocy, uratowali im życie. I wrócili jak gdyby nigdy nic (...). Kiedyś też tak umiałeś, stwierdził z porażającym smutkiem wewnętrzny głos (...). Ale wybrałeś inaczej, renegacie. Ugiąłeś się przed Wężem, to teraz mu służ."
M.Kozak - Nikt
M.Kozak - Nikt
Yyyy ale to jest malutki filmik, cos koło 2 MB
Terminal-1
Terminal-1
AAACH, ale Iks, ten film mial sie nazywac "Kunegunda spod Berlina". Chodzi o to, że ja sie śmialam z mojej smiesznej latarki i sie pytalam, po co mi takie migające światelko. W końcu zaczęlismy sie nabijac z tego i powstal ten oto film
Wyglądam na nim okrooopnie, ale o to chodzilo 
EDIT: Ale ja jestem ladniejsza, niż na tym filmie. O. Żeby nikt nie myślal że wyglądam jak Niemka ze wsi
EDIT: Ale ja jestem ladniejsza, niż na tym filmie. O. Żeby nikt nie myślal że wyglądam jak Niemka ze wsi
"Nocarze i pretorianie drzemali (...). Vesper przyjrzał im się z zaciśniętym gardłem. Poszli między rannych, krwawiących ludzi. Udzielili pierwszej pomocy, uratowali im życie. I wrócili jak gdyby nigdy nic (...). Kiedyś też tak umiałeś, stwierdził z porażającym smutkiem wewnętrzny głos (...). Ale wybrałeś inaczej, renegacie. Ugiąłeś się przed Wężem, to teraz mu służ."
M.Kozak - Nikt
M.Kozak - Nikt
dlaczemu ? 
Terminal-1
Terminal-1
Które filmy teraz masz na dysku ?
To powiem Ci czym obejrzeć.
To powiem Ci czym obejrzeć.
Terminal-1
Terminal-1
Kainko to rzuc czapeczka o podlege i uzyj shotgana na siostrze. A tak na powaznie cos wymyslimi abys mogla te filmki obejrzec
Ostatnio zmieniony 25 lip 2007, o 09:24 przez Mcbet, łącznie zmieniany 1 raz.
stasus UnKnow
Si quisquam pro me mori non volat, mihi non dice quemadmodum debo vivere
By Qadesh: "renegackie ścierwo, zawzięte i złe"
Si quisquam pro me mori non volat, mihi non dice quemadmodum debo vivere
By Qadesh: "renegackie ścierwo, zawzięte i złe"
To juz lepiej konwertnąc to do mpg 1 i po sprawie. Bo jak zacznie sie instalowanie kodeków.... a nie daj bóg już jakies w systemie były i pogryzły sie z nowymi..... to możemy z Tarnowskich Gór zobaczyc olbrzymi błysk i usłyszeć po chwili niezły huk

Terminal-1
Terminal-1