To na następne manewry będziesz iść na piechotę. Co się będziesz blaszanką kalać?Fumiko pisze:Że niby którym autem? Tą blaszanką co nią na manewry przyjechałeś? Na pewno nie pomyli
Komentarze wszelakie
Spoko, Nocarze dają sobie świetnie radę z transportemEshealon pisze:To na następne manewry będziesz iść na piechotę. Co się będziesz blaszanką kalać?Fumiko pisze:Że niby którym autem? Tą blaszanką co nią na manewry przyjechałeś? Na pewno nie pomyli
▂ ▃ ▄ ▆ ▇ Cybernetyczny Bóg Chaosu Wersja: X-76 "Piromedyk" ▇ ▆ ▄ ▃ ▂
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
Terminal-1
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
Terminal-1
- Fumiko
- Major Nocarzy

A co do manewrów to czy ja dobrze pamiętam, że renegaci zatrudnili jako pilota Winoroślę? I że zorientowali się jaki to błąd jak zobaczyli tablicę "EMÓW" w świetle reflektorów rzeczonej blaszanki?

Let the revels begin
Let the fire be started
We're dancing for the restless and the broken-hearted
Nocarski wydział PsyOps zaprasza do służby...
Let the fire be started
We're dancing for the restless and the broken-hearted
Nocarski wydział PsyOps zaprasza do służby...
Fumiko pisze:Że niby którym autem? Tą blaszanką co nią na manewry przyjechałeś? Na pewno nie pomyli
Chcialem powiedziec ze sprzet w ktorym sapliscie jak tez i ten na ktorym spaliscie tez byl ta "puszka" przytachany a no i zapomnialem o kociolku, zarciu i takich tam.... Moze chociaz slowo dziekujemy a nie wysadzanie w powietrze zaplecza technicznego przeciwnika tylko dlatego ze sie swoim nie dysponuje
stasus UnKnow
Si quisquam pro me mori non volat, mihi non dice quemadmodum debo vivere
By Qadesh: "renegackie ścierwo, zawzięte i złe"
Si quisquam pro me mori non volat, mihi non dice quemadmodum debo vivere
By Qadesh: "renegackie ścierwo, zawzięte i złe"
Kawałek mnie nie było, a tu już tyle nowości.
Po pierwsze: McBet, właśnie...gdzie ja wyraziłam zgodę na wybór konkurencji przez Ciebie? :>
Po drugie: płk mjr Kasiek...będziesz moim sekundantem? Trzeba nauczyć renegatów, gdzie mają stać w szeregu
Po pierwsze: McBet, właśnie...gdzie ja wyraziłam zgodę na wybór konkurencji przez Ciebie? :>
Po drugie: płk mjr Kasiek...będziesz moim sekundantem? Trzeba nauczyć renegatów, gdzie mają stać w szeregu
"Nocarze i pretorianie drzemali (...). Vesper przyjrzał im się z zaciśniętym gardłem. Poszli między rannych, krwawiących ludzi. Udzielili pierwszej pomocy, uratowali im życie. I wrócili jak gdyby nigdy nic (...). Kiedyś też tak umiałeś, stwierdził z porażającym smutkiem wewnętrzny głos (...). Ale wybrałeś inaczej, renegacie. Ugiąłeś się przed Wężem, to teraz mu służ."
M.Kozak - Nikt
M.Kozak - Nikt
- Kasiek
- Pułkownik Nocarzy

Annikki, oczywiście że będę. Wzruszyłam się. Dziękuję. Dobra, to ja poproszę jakieś szczegóły na prv czy gg i będę się umawiać z przeciwnikami w Twoim imieniu
Jak to Kodeks honorowy nakazuje.
BTW wiecie jak czytanie romansów na Analizę Dzieła Literackiego wzbogaca? tam było tyle pojedynków, że kodeks honorowy mam w małym paluszku.
BTW wiecie jak czytanie romansów na Analizę Dzieła Literackiego wzbogaca? tam było tyle pojedynków, że kodeks honorowy mam w małym paluszku.
Pułkownik Majorka w służbie Lorda Ultora!
Manewry: I, II
Akcje: MTK, Urodziny Ukrytego, Polcon2007, "V", "K", Falcon2007, "S"
Ruda Wywłoka mająca pierdolca, którego nie zawaha się użyć!!!
Oj Oj Poruczniku MY nie jesteśmy tacy jak ONI. Radzimy sobie z NIMI nawet wtedy, kiedy my jesteśmy związani regulaminem a ONI walczą w stylu "wszystkie chwyty dozwolone"
Swoją droga ciekaw jestem skad ta RENEGACKA nutka w Pana wypowiedzi Panie Poruczniku ?
Swoją droga ciekaw jestem skad ta RENEGACKA nutka w Pana wypowiedzi Panie Poruczniku ?
▂ ▃ ▄ ▆ ▇ Cybernetyczny Bóg Chaosu Wersja: X-76 "Piromedyk" ▇ ▆ ▄ ▃ ▂
Terminal-1
Terminal-1
O nie McBecie..Mcbet pisze:wyrazajac zgode przyjelas warunki wczesniej nie slyszalem zadnego ale... wiec....
"Nocarze i pretorianie drzemali (...). Vesper przyjrzał im się z zaciśniętym gardłem. Poszli między rannych, krwawiących ludzi. Udzielili pierwszej pomocy, uratowali im życie. I wrócili jak gdyby nigdy nic (...). Kiedyś też tak umiałeś, stwierdził z porażającym smutkiem wewnętrzny głos (...). Ale wybrałeś inaczej, renegacie. Ugiąłeś się przed Wężem, to teraz mu służ."
M.Kozak - Nikt
M.Kozak - Nikt
- Kasiek
- Pułkownik Nocarzy

Deliaard...
No.
Vorevol: Pan Porucznik zostaje na tej imprezie.
Iks: młody się wygłupia.
Annikki: no właśnie.
Mc: gdzie Twój sekundant? Coś mi się zdaje, że warunki ustalimy w czwartek...
Vorevol: Pan Porucznik zostaje na tej imprezie.
Iks: młody się wygłupia.
Annikki: no właśnie.
Mc: gdzie Twój sekundant? Coś mi się zdaje, że warunki ustalimy w czwartek...
Pułkownik Majorka w służbie Lorda Ultora!