Komentarze wszelakie
Oj McBet, urazić Cię nie chciałam. Jeśli tak, to przepraszam 
"Nocarze i pretorianie drzemali (...). Vesper przyjrzał im się z zaciśniętym gardłem. Poszli między rannych, krwawiących ludzi. Udzielili pierwszej pomocy, uratowali im życie. I wrócili jak gdyby nigdy nic (...). Kiedyś też tak umiałeś, stwierdził z porażającym smutkiem wewnętrzny głos (...). Ale wybrałeś inaczej, renegacie. Ugiąłeś się przed Wężem, to teraz mu służ."
M.Kozak - Nikt
M.Kozak - Nikt
Oj tam, my sobie wszystko z Mcbetem wyjaśnimy na manewrach w sposób radykalny....

"Nocarze i pretorianie drzemali (...). Vesper przyjrzał im się z zaciśniętym gardłem. Poszli między rannych, krwawiących ludzi. Udzielili pierwszej pomocy, uratowali im życie. I wrócili jak gdyby nigdy nic (...). Kiedyś też tak umiałeś, stwierdził z porażającym smutkiem wewnętrzny głos (...). Ale wybrałeś inaczej, renegacie. Ugiąłeś się przed Wężem, to teraz mu służ."
M.Kozak - Nikt
M.Kozak - Nikt
Nie moge sie doczekac wybieraj rewolwery, szpada, noze, piesci, domino, bierki, skaldanie samolotow z kart do glosowania do rady Lordow, jedzenie lodow na czas oraz moja ulubiona konkurencja przelaczanie kanalow w telewizorze na czas ( punkty karne sie zdobywa trafiajac na Tv trwam i ojca dyrektora)
stasus UnKnow
Si quisquam pro me mori non volat, mihi non dice quemadmodum debo vivere
By Qadesh: "renegackie ścierwo, zawzięte i złe"
No pewnie że tą! W jedzeniu lodów na czas nikt mnie nie pokona 
M.Kozak - Nikt
M.Kozak - Nikt
Spoko Kasiek, ja sobie poradzę
Ja nie z tych, co się chowają w kącie

M.Kozak - Nikt
M.Kozak - Nikt
Ojjj Renegaci nieokrzesani trochę są
więc i znaczenia słów do końca nie rozumieją. Jemu chodziło o to, że chciałby zostać ordynansem Annikki i jak by trzeba było to nawet strzelać w jej obronie a wyszło mu "ordynarnie odstrzelić". 
▂ ▃ ▄ ▆ ▇ Cybernetyczny Bóg Chaosu Wersja: X-76 "Piromedyk" ▇ ▆ ▄ ▃ ▂
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
Terminal-1
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
Terminal-1
O co mi chodzilo to ja wiem a w jej obronie to moge strzelac tylko w jednym przypadku jak przejdzie na jedyna i prawidlowa strone i tylko w tedy inaczej to moge jedynie ja ORDYNARNIE ODSTRZELIC jak też wcześniej zaznaczyłem O!
stasus UnKnow