Komentarze wszelakie
Oj McBet, urazić Cię nie chciałam. Jeśli tak, to przepraszam 

"Nocarze i pretorianie drzemali (...). Vesper przyjrzał im się z zaciśniętym gardłem. Poszli między rannych, krwawiących ludzi. Udzielili pierwszej pomocy, uratowali im życie. I wrócili jak gdyby nigdy nic (...). Kiedyś też tak umiałeś, stwierdził z porażającym smutkiem wewnętrzny głos (...). Ale wybrałeś inaczej, renegacie. Ugiąłeś się przed Wężem, to teraz mu służ."
M.Kozak - Nikt
M.Kozak - Nikt
Oj tam, my sobie wszystko z Mcbetem wyjaśnimy na manewrach w sposób radykalny....

"Nocarze i pretorianie drzemali (...). Vesper przyjrzał im się z zaciśniętym gardłem. Poszli między rannych, krwawiących ludzi. Udzielili pierwszej pomocy, uratowali im życie. I wrócili jak gdyby nigdy nic (...). Kiedyś też tak umiałeś, stwierdził z porażającym smutkiem wewnętrzny głos (...). Ale wybrałeś inaczej, renegacie. Ugiąłeś się przed Wężem, to teraz mu służ."
M.Kozak - Nikt
M.Kozak - Nikt
Nie moge sie doczekac wybieraj rewolwery, szpada, noze, piesci, domino, bierki, skaldanie samolotow z kart do glosowania do rady Lordow, jedzenie lodow na czas oraz moja ulubiona konkurencja przelaczanie kanalow w telewizorze na czas ( punkty karne sie zdobywa trafiajac na Tv trwam i ojca dyrektora)
stasus UnKnow
Si quisquam pro me mori non volat, mihi non dice quemadmodum debo vivere
By Qadesh: "renegackie ścierwo, zawzięte i złe"
No pewnie że tą! W jedzeniu lodów na czas nikt mnie nie pokona 

M.Kozak - Nikt
M.Kozak - Nikt
Spoko Kasiek, ja sobie poradzę
Ja nie z tych, co się chowają w kącie

M.Kozak - Nikt
M.Kozak - Nikt
Ojjj Renegaci nieokrzesani trochę są
więc i znaczenia słów do końca nie rozumieją. Jemu chodziło o to, że chciałby zostać ordynansem Annikki i jak by trzeba było to nawet strzelać w jej obronie a wyszło mu "ordynarnie odstrzelić". 

▂ ▃ ▄ ▆ ▇ Cybernetyczny Bóg Chaosu Wersja: X-76 "Piromedyk" ▇ ▆ ▄ ▃ ▂
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
O co mi chodzilo to ja wiem a w jej obronie to moge strzelac tylko w jednym przypadku jak przejdzie na jedyna i prawidlowa strone i tylko w tedy inaczej to moge jedynie ja ORDYNARNIE ODSTRZELIC jak też wcześniej zaznaczyłem O!
stasus UnKnow