MANEWRY II
Nie, nie powinno :>Mcbet pisze:A nie powinno raczej byc Esch musisz cos wymyslic ?Annikki pisze:Świetny pomysł...tylko żeby mi się kasę udało zorganizować na ten wyjazd. Ech, muszę coś wymyślić
Chyba będę musiała ładnie iść do rodziców, nóżką pozamiatać nieśmiało, paluszek poskubać, zrobić oczęta pełne smutku (takie jak w bajkach mają małe kotki chcące mleka) i powiedzieć "Tatusiu...Mamusiu...ten tego oszczędności mi się skończyły"....
"Nocarze i pretorianie drzemali (...). Vesper przyjrzał im się z zaciśniętym gardłem. Poszli między rannych, krwawiących ludzi. Udzielili pierwszej pomocy, uratowali im życie. I wrócili jak gdyby nigdy nic (...). Kiedyś też tak umiałeś, stwierdził z porażającym smutkiem wewnętrzny głos (...). Ale wybrałeś inaczej, renegacie. Ugiąłeś się przed Wężem, to teraz mu służ."
M.Kozak - Nikt
M.Kozak - Nikt
- Kasiek
- Pułkownik Nocarzy
- Kontakt:
Deliaard, myk jest taki. Wyniki matur dostaniesz przed spływem. Od razu tego samego dnia składaj papiery. Albo drugie wyjście. Spływ będzie najprawdopodobniej w dniach 29-30 albo 30-1. Więc do 4 spokojnie zdążysz złożyć papiery, będziesz miał na to trzy dni. Jedź z nami, dasz radę, przygotuj papiery wcześniej.
Pułkownik Majorka w służbie Lorda Ultora!
Manewry: I, II
Akcje: MTK, Urodziny Ukrytego, Polcon2007, "V", "K", Falcon2007, "S"
Ruda Wywłoka mająca pierdolca, którego nie zawaha się użyć!!!
- Kasiek
- Pułkownik Nocarzy
- Kontakt:
Nocarze! Mobilizacja! Kto idzie na spotkanie z Madzik w Warszawie? Zgłaszać się na pw albo gg. Mam nowy numer: 11181975
Pułkownik Majorka w służbie Lorda Ultora!
- X-76
- Top secret
- Kontakt:
Tak mi chodzi po głowie termin konca sierpnia początek września. Wiecie. 30 sierpnia – 2 września 2007 POLCON, wiec sporo osób przyjedzie i będzie na miejscu w Wawie. No i myslę, ze do tego czasu wszyscy juz sie dozbroją
Co Wy na to ?
Co Wy na to ?
▂ ▃ ▄ ▆ ▇ Cybernetyczny Bóg Chaosu Wersja: X-76 "Piromedyk" ▇ ▆ ▄ ▃ ▂
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante