Przydział Rang

Który Ród jest Twoim? Wybierz lub pozostań zombiakiem ;)
Awatar użytkownika
A.Mason
Wrażencjusz R.P.M.
Wrażencjusz R.P.M.
Kontakt:

Post autor: A.Mason »

Magnus pisze:Jeśli chodzi o Mcbeta, gdyby nie on, marźlibyśmy jeszcze gorzej. Materace i namioty dały tą odrobinę ciepła. W kwietniu. :D
Wnioskuję więc i o nagrodę na mego drugiego brata Nocy - Mcbeta.
O zesz, za takie cos, to Was wszystkich powinni zdegradowac, a juz szczegolnie tego, ktory zorganizowal takie luksusy... namioty, materace... jak jeszcze powiecie, ze piwo mieliscie! :-O

EDIT: Towarzysz Esh zasluzyl na podwojna degradacje, sprowadzil na manewry amunicje, ktora przyczynila sie do okaleczenia i smierci kilku zaprzyjaznionych wampirow.
Wszystko lezy w granicach mozliwosci! Z nas bowiem
bierze poczatek wszelka rzeczywistosc! [...] Jestesmy
marzeniem Boga, swiat zas jest naszym marzeniem.
W.S.Reymont - "Wampir"
Awatar użytkownika
Mcbet
Top secret
Top secret

Post autor: Mcbet »

A.Mason pisze:
Magnus pisze:Jeśli chodzi o Mcbeta, gdyby nie on, marźlibyśmy jeszcze gorzej. Materace i namioty dały tą odrobinę ciepła. W kwietniu. :D
Wnioskuję więc i o nagrodę na mego drugiego brata Nocy - Mcbeta.
O zesz, za takie cos, to Was wszystkich powinni zdegradowac, a juz szczegolnie tego, ktory zorganizowal takie luksusy... namioty, materace... jak jeszcze powiecie, ze piwo mieliscie! :-O

Mielismy i tez ja je kupilem :)
stasus UnKnow
Si quisquam pro me mori non volat, mihi non dice quemadmodum debo vivere
By Qadesh: "renegackie ścierwo, zawzięte i złe"
Eshealon
Generał Renegatów
Generał Renegatów

Post autor: Eshealon »

A.Mason pisze: EDIT: Towarzysz Esh zasluzyl na podwojna degradacje, sprowadzil na manewry amunicje, ktora przyczynila sie do okaleczenia i smierci kilku zaprzyjaznionych wampirow.
Musisz koniecznie zmienić przyjaciół Mason. Przystawanie z Nocarzami jest niezdrowe. Bo też można się uśmiercić czy okaleczyć.

Ja ci przysługę uczyniłem, dbam o twoje dobro i szczęście a ty się tak odwdzięczasz? :twisted:
I'm strong to the finish
cuz I eat my Spinach
Awatar użytkownika
A.Mason
Wrażencjusz R.P.M.
Wrażencjusz R.P.M.
Kontakt:

Eshealon pisze:Musisz koniecznie zmienić przyjaciół Mason. Przystawanie z Nocarzami jest niezdrowe. Bo też można się uśmiercić czy okaleczyć.
A to nie bylo strat po obu stronach?
A poza tym "zaprzyjazniony" nie jest rownoznaczne z "przyjaciel" ;-P
Eshealon pisze:Ja ci przysługę uczyniłem, dbam o twoje dobro i szczęście a ty się tak odwdzięczasz? :twisted:
Dbam, poniewaz propozycja Kaska jest do bani, bo technicznie nie do zrealizowania.
Specjalna ranga jest przyznawana na stale, dopoki nie zostanie odebrana, a to oznaczaloby, ze nawet gdybys osiagnal status postowo wyzszy, to i tak zostalbys z ranga nizsza...
Najrozsadniejsze jest przydzielenie Ci dodatkowej rangi specjalnej, ale na to pewnie nikt nie wpadnie :-P
Eshealon
Generał Renegatów
Generał Renegatów

A.Mason pisze:
Eshealon pisze:Musisz koniecznie zmienić przyjaciół Mason. Przystawanie z Nocarzami jest niezdrowe. Bo też można się uśmiercić czy okaleczyć.
A to nie bylo strat po obu stronach?
A poza tym "zaprzyjazniony" nie jest rownoznaczne z "przyjaciel" ;-P
Straty po naszej stronie były, tyle że niewielkie. Skoro oskarżasz mnie o zabicie wampirów zaprzyjaźnionych, myślałem że masz na myśli Nocarzy, bo do swoich nie strzelałem :) A za zabitych przez Nocarzy zaprzyjaźnionych Renegatów nie odpowiadam.
I'm strong to the finish
cuz I eat my Spinach
Awatar użytkownika
A.Mason
Wrażencjusz R.P.M.
Wrażencjusz R.P.M.
Kontakt:

Eshealon pisze:Straty po naszej stronie były, tyle że niewielkie. Skoro oskarżasz mnie o zabicie wampirów zaprzyjaźnionych, myślałem że masz na myśli Nocarzy, bo do swoich nie strzelałem :)
A to nie Ty przypadkiem dostarczyles Nocarzom amunicji? He!?

--

Zachod zdaje sie duma napawac mysl podboju przezen przyrody; jak
gdybysmy zyli na jakims wrogim swiecie, gdzie wszystko, czego nam
potrzeba, winnismy wydrzec niechetnemu i obcemu porzadkowi rzeczy.
Rabindranath Tagore - "Sadhana"
Eshealon
Generał Renegatów
Generał Renegatów

Musieliśmy dać im szanse. Przyjechali bez, a ja nie Nocarz żebym strzelał do bezbronnych. Zapłacili podwójną stawkę, ty byś nie poszedł na taki biznes? :wink:
I'm strong to the finish
cuz I eat my Spinach
Awatar użytkownika
Kasiek
Pułkownik Nocarzy
Pułkownik Nocarzy

Post autor: Kasiek »

Offtop??? Mason, ty offtopujesz? Pięknie.

Wnioskuję o nagrodę dla Esha i Mcbeta bo na nią zasłużyli. Jak to będzie wyglądać to już nie moja w tym głowa bo się nie znam. Po prostu składam wniosek. Co z tym zrobicie to już wasza sprawa, ale takich wniosków będzie więcej :)
Pułkownik Majorka w służbie Lorda Ultora!

Manewry: I, II
Akcje: MTK, Urodziny Ukrytego, Polcon2007, "V", "K", Falcon2007, "S"

Ruda Wywłoka mająca pierdolca, którego nie zawaha się użyć!!!
Awatar użytkownika
A.Mason
Wrażencjusz R.P.M.
Wrażencjusz R.P.M.
Kontakt:

Kasiek pisze:Offtop??? Mason, ty offtopujesz? Pięknie.
Dlaczego offtop? Ty napisalas o podniesienie rangi, a ja o degradacje, a pozniej wyjasnilem dlaczego :-P
Kasiek pisze:Wnioskuję o nagrodę dla Esha i Mcbeta bo na nią zasłużyli. Jak to będzie wyglądać to już nie moja w tym głowa bo się nie znam. Po prostu składam wniosek. Co z tym zrobicie to już wasza sprawa, ale takich wniosków będzie więcej :)
To od razu sie przygotuj na ich odrzucenie z powodow formalnych.
Na poczatek, bo zapomnisz przecinka. Nastepnie, bo we wniosku zapomnisz dodac paru rzeczy. Znow z powodu przecinka. Potem z powodu niezgodnosci wniosku z obowiazujacym wzorem. Jak juz napiszesz zgodnie ze wzorem, to okaze sie, ze wzor sie zmienil. A na koncu okaze sie, ze termin skladania wnioskow minal wczoraj.

A powaznie - abstrahując od zaslug Esha i Mcbeta, zanim zaczniesz zalewac nas wnioskami, zastanow sie dokladnie nad formami wyroznien. Na pewno nie moze byc tak, ze co impreza bedzie podrzucanych 10 kandydatow i kandydatek do awansu.

Jedna z form wyroznienia proponuje zrobienie na stronie Nocarza podstrony z wyroznieniami (np. podziekowaniami, listami gratulacyjnymi, specstatusami itp) oraz informacjami o awansach.
Awatar użytkownika
Kasiek
Pułkownik Nocarzy
Pułkownik Nocarzy

Nie mówiłam, żeby Mcbetowi podnosić rangę, poprosiłam o nagrodę. A Eshowi się należy i nie uważam że po każdych manewrach będzie kilka osób do awansów. Jego zasługi polegają na tym, że wszystko zorganizował, wszystkim wszystko zapewnił, nikt nie czepiłby się takiej roboty, bo nie wiedziałby od czego zacząć. Mówię serio.

Awatar użytkownika
Magnus
Generał Renegatów
Generał Renegatów

Post autor: Magnus »

Mason, trzeba było przyjechać, a nie teraz marudzić. Dzięki Eshowi pierwsze manewry nie okazały się porażką, wszyscy byli bezpieczni i wszystkim się podobało.
TKM!
Awatar użytkownika
Mcbet
Top secret
Top secret

Post autor: Mcbet »

Kasiek pisze:Nie mówiłam, żeby Mcbetowi podnosić rangę, poprosiłam o nagrodę. A Eshowi się należy i nie uważam że po każdych manewrach będzie kilka osób do awansów. Jego zasługi polegają na tym, że wszystko zorganizował, wszystkim wszystko zapewnił, nikt nie czepiłby się takiej roboty, bo nie wiedziałby od czego zacząć. Mówię serio.
Nie wiem jak Esch ale jezeli o mnie chodzi a myślę ze Eschalon sie potroszku zgodzi ze mna. Nam nie chodzilo o nagrody i awanse rangowe to bardzo miłe być docenionym i to w dodatku przez wroga ( :) ) i fajnie ze padł wogule pomysł takich nagród ale tak naprawde dla mnie osobiscie a i dla Escha chyba też najwieksza nagrodą było zadowolenie uczestników, dobra zabawa i chęć zabawy na innych trudniejszych manewrach. A przede wszytkim chyba to ze każdy byl w 110 % zadowolony bo chyba tak bylo. I o to chodzi i o to ze na przyszych strzelankowych spotkaniach bedzie nas wiecej !! !!
stasus UnKnow
Si quisquam pro me mori non volat, mihi non dice quemadmodum debo vivere
By Qadesh: "renegackie ścierwo, zawzięte i złe"
Awatar użytkownika
Dante
Top secret
Top secret

Post autor: Dante »

No McBet pisz za Siebie ... 110 % to lekka przesada ...

Ja bylem zadowolony na ... 150 %!!!!!!!! i ani procenta mniej!

Co do nagrod:
Slusznym jest fakt ze awans przez bycie na imprezie moze wejsc nam w krew i troche wypaczyc zasady przyznawania rang na forum ...
Niemniej Esch wykazal sie wyjatkowa organizacja,zaangazowaniem i jestem pewien, poswieceniem.
Sa to cechy godne dowodcy.
Mysle ze mozna by wprowadzic mozliwosc awansu za szczegolne zaangazowanie wampirzej spolecznosci.
I Eschowi taki awans sie nalezy.

ps.Oczywiscie byli i inni, nie mniej zaangazowani, niemniej by nie popadac w paranoje proponuje udzielic im "pochwaly w rozkazie".

Tyle z mojej strony
"młodzieńcze ! ciesz sie w młodości swojej " -platoon /Eklezjastes

747170
Awatar użytkownika
Magnus
Generał Renegatów
Generał Renegatów

Post autor: Magnus »

I w ramach pochwał 5-cio kilometrowy marsz w pełnym oporządzeniu, wykrzykując cytaty z 'Nocarza' i 'Renegata' :D
TKM!
Awatar użytkownika
Kasiek
Pułkownik Nocarzy
Pułkownik Nocarzy

Jeżeli się nie da, to trudno. Myślę, że nie wypaczy to zasad. Esh po prostu wziął się za robotę, którą nie chciał się zająć nikt inny. Zrobił coś, czego nie zapomnimy i mówię to serio.
(To był pierwszy taki wyjazd w moim życiu i będę wnukom opowiadać. A co.)
Dlatego zaproponowałam coś takiego. Dante, ja też się bawiłam na conajmnij 150%. Masz rację. Było super. Z niecierpliwością czekam na kolejne manewry.

ODPOWIEDZ