Dex, Nadia, Elv, szkoda
Manewry 22-23 października 2016
Re: Manewry 22-23 października 2016
Oki, jak coś pojawiam się znów, jako że powoli dochodzę do siebie - choć przychodzi to ciężej i trwa dłużej, niż mi się zdawało
Dex, Nadia, Elv, szkoda
Dex, Nadia, Elv, szkoda
"Nocarze i pretorianie drzemali (...). Vesper przyjrzał im się z zaciśniętym gardłem. Poszli między rannych, krwawiących ludzi. Udzielili pierwszej pomocy, uratowali im życie. I wrócili jak gdyby nigdy nic (...). Kiedyś też tak umiałeś, stwierdził z porażającym smutkiem wewnętrzny głos (...). Ale wybrałeś inaczej, renegacie. Ugiąłeś się przed Wężem, to teraz mu służ."
M.Kozak - Nikt
M.Kozak - Nikt
- Theo
- Pułkownik Renegatów

- Kontakt:
Ja odpadam, samoloty nie latają jakbym chciała a w pracy dłuższego urlopu nie dostanę
Acz coś może się zmienić, jak znajde jakieś last minute albo coś...
What we loose in the fire we will find in the ashes.
Jeśli nie zbierze się co najmniej 10 -12 aktywnych uczestników, to forma manewrowa przestaje mieć sens. Tylko taka liczba ma rację bytu z punktu widzenia scenariusza. Wygląda więc na to, że zrobimy sobie tylko, a może aż przyjacielską posiadówę.
Cedo Nulli
HELLO WORLD
...... booting....... please wait.....
******X-76 system ready******
x-76@cyborg: pobieram współrzędne celu [DONE]
x-76@cyborg: pobieram czas [DONE]
x-76@cyborg: STATUS: współrzędne i czas [POTWIERDZONE]
x-76@cyborg: MESSAGE: do zobaczenia w B24
x-76@cyborg:_
...... booting....... please wait.....
******X-76 system ready******
x-76@cyborg: pobieram współrzędne celu [DONE]
x-76@cyborg: pobieram czas [DONE]
x-76@cyborg: STATUS: współrzędne i czas [POTWIERDZONE]
x-76@cyborg: MESSAGE: do zobaczenia w B24
x-76@cyborg:_
▂ ▃ ▄ ▆ ▇ Cybernetyczny Bóg Chaosu Wersja: X-76 "Piromedyk" ▇ ▆ ▄ ▃ ▂
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
Terminal-1
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
Terminal-1
Wilku, jak najbardziej się zgadzam! Widzę, że będzie grono zaufanych osób, a gdzieś połowa z nich podkreśla, że tylko towarzysko. I myślę, że po takiej przerwie to będzie AŻ przyjacielska posiadówka, i że będzie super! A kto wie, może uda uknuć się coś na przyszłość, aby na spokojnie jakąś strzelankę zorganizować?Vorevol pisze:Jeśli nie zbierze się co najmniej 10 -12 aktywnych uczestników, to forma manewrowa przestaje mieć sens. Tylko taka liczba ma rację bytu z punktu widzenia scenariusza. Wygląda więc na to, że zrobimy sobie tylko, a może aż przyjacielską posiadówę.
PS. Wybaczcie jeszcze raz, że - mimo, że to ja ogłosiłam ten wątek - pojawiam się rzadko i, bądźmy szczerzy, nie zajmuję się tematem.
Powrót do siebie po operacji zajmuje mi jednakże dużo więcej sił i czasu, niż bym chciała... :/ Nie miałam pojęcia, że to AŻ TAK trudne i długie.
Jak się zobaczymy, to sami zobaczycie, jak nędznie teraz wyglądam
Ale domagam się możliwość naprawy i wykazania się w przyszłości, jak już powrócę do formy!
"Nocarze i pretorianie drzemali (...). Vesper przyjrzał im się z zaciśniętym gardłem. Poszli między rannych, krwawiących ludzi. Udzielili pierwszej pomocy, uratowali im życie. I wrócili jak gdyby nigdy nic (...). Kiedyś też tak umiałeś, stwierdził z porażającym smutkiem wewnętrzny głos (...). Ale wybrałeś inaczej, renegacie. Ugiąłeś się przed Wężem, to teraz mu służ."
M.Kozak - Nikt
M.Kozak - Nikt
- Adam G
- Pretorianin

Ja tak czy inaczej szpej i replikę biorę, nie po to od końca sierpnia walczyłem o części z Hongkongu, żeby nie używać:p także jak chociażby 4-5 osobowy wypad na godzinkę będzie, to będę happy 
- Ceviliel
- Podpułkownik Nocarzy

To tak, żeby troszkę uporządkować (chyba że na fejsbukach jest alternatywna lista i to i tak nie ma sensu
):
1. Vorevol (jeżeli będzie w Polsce) i Madzik
2. Nikki
3. Mcbet ( + 1,5) ale te półtora to tylko towarzysko
4. Annikki + 1
5. Ceviliel (towarzysko)
6. Adam G
7. Aiven
8. LunaticProphet
9. X-76
...a właściwie... 12,5
Nadia, skoro dla przynajmniej części to spotkanie i tak będzie leżąco-towarzyskie, to może jednak dasz radę?
Nie zagonimy do roboty, spokojnie
To jeszcze mam pytanie, kto jedzie w piątek w godzinach wieczornych samochodem i mnie przygarnie? Mogę być w Wawie między 16 a 17, znajdę sobie zajęcie do odpowiedniej godziny
2. Nikki
4. Annikki + 1
5. Ceviliel (towarzysko)
6. Adam G
7. Aiven
8. LunaticProphet
9. X-76
...a właściwie... 12,5
Nadia, skoro dla przynajmniej części to spotkanie i tak będzie leżąco-towarzyskie, to może jednak dasz radę?
To jeszcze mam pytanie, kto jedzie w piątek w godzinach wieczornych samochodem i mnie przygarnie? Mogę być w Wawie między 16 a 17, znajdę sobie zajęcie do odpowiedniej godziny
- Jestem Nocarzem - powiedział Nex - i nie obchodzą mnie wasze drożdże!
Oj, nawet nie wiesz, jakbym chciała, ale niestety... Zaraz rodzęCeviliel pisze:To tak, żeby troszkę uporządkować (chyba że na fejsbukach jest alternatywna lista i to i tak nie ma sensu):
2. Nikki
4. Annikki + 1
5. Ceviliel (towarzysko)
6. Adam G
7. Aiven
8. LunaticProphet
9. X-76
...a właściwie... 12,5
Nadia, skoro dla przynajmniej części to spotkanie i tak będzie leżąco-towarzyskie, to może jednak dasz radę?Nie zagonimy do roboty, spokojnie
![]()
Ale następnym razem chętnie się z Wami zobaczę i jeśli będzie możliwość to zapoznam z małym wampirzęciem
- Adam G
- Pretorianin

Planowo w Piatek o 14:30 zabieram Nikki ze Wschodniego i lecimy do B24. Czy wszyscy niezmotoryzowani mają już transport?
- LunaticProphet
- Pułkownik Renegatów

nie, chętnie bym się za to ze wschodniego też zabrał jeśli jest miejsce.
"Taka jest najokrutniejsza z oczywistości: śmierć -niepodważalny pewnik biologii, ponieważ wszystko co żyje, musi umrzeć -przejawia charakter ponadczasowy i metafizyczny zawsze jednak pozostawia trupa, nieustannie obecnego i rzeczywistego, będącego ośrodkiem głębokich przeobrażeń organicznych. Cóż więc trzeba, aby powstał trup? Co różni trupa od martwego ciała żywej istoty?"
- Adam G
- Pretorianin

Wysłałem Ci PW 
ŁEEEEEE HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mojej kochanej połowicy szef radośnie zaproponował pracę w sobotę
Z różnych względów jest to propozycja z tych "nie do odrzucenia".
Czy ktoś przygarnąłby kropka (mnie) do samochodu w piątek?
W niedzielę Tomek (połowica) może po mnie przyjechać, więc grzecznie i ładnie proszę o przygarnięcie tylko w jedną stronę.... odwdzięczę się składką na paliwo, czekoladą, browarem, czym chcecie, tylko weźcie ze sobą
PS1. https://www.youtube.com/watch?v=XyhPt8mPwv0
PS2. Planszówki jakieś mogę wziąć na wieczór, o ile by było zainteresowanie!
Mojej kochanej połowicy szef radośnie zaproponował pracę w sobotę
Z różnych względów jest to propozycja z tych "nie do odrzucenia".
Czy ktoś przygarnąłby kropka (mnie) do samochodu w piątek?
W niedzielę Tomek (połowica) może po mnie przyjechać, więc grzecznie i ładnie proszę o przygarnięcie tylko w jedną stronę.... odwdzięczę się składką na paliwo, czekoladą, browarem, czym chcecie, tylko weźcie ze sobą
PS1. https://www.youtube.com/watch?v=XyhPt8mPwv0
PS2. Planszówki jakieś mogę wziąć na wieczór, o ile by było zainteresowanie!
M.Kozak - Nikt
M.Kozak - Nikt
U mnie się zrobiło małe zamieszanie czasowe, więc może być tak, że będę jakoś w sobotę rano. Wtedy dowiozę Aivena 
▂ ▃ ▄ ▆ ▇ Cybernetyczny Bóg Chaosu Wersja: X-76 "Piromedyk" ▇ ▆ ▄ ▃ ▂
Terminal-1
Terminal-1
-
Nikki
Pytanie: czy ktoś nie chce być fotografowany? Biorę aparat tak czy siak i z chęcią bym później wrzuciła na grupę na FB zdjęcia, nie chcę później jakichś zgrzytów czy co.
No my będzie w sobotę raczej popołudniu ( 15-16 może ciut wczesniej ciut pozniej)
stasus UnKnow
Si quisquam pro me mori non volat, mihi non dice quemadmodum debo vivere
By Qadesh: "renegackie ścierwo, zawzięte i złe"
Si quisquam pro me mori non volat, mihi non dice quemadmodum debo vivere
By Qadesh: "renegackie ścierwo, zawzięte i złe"