Komentarze wszelakie
Cały Twój post wręcz wspaniale współgra z nowym avatarkiemMcbet pisze:O co mi chodzilo to ja wiem a w jej obronie to moge strzelac tylko w jednym przypadku jak przejdzie na jedyna i prawidlowa strone i tylko w tedy inaczej to moge jedynie ja ORDYNARNIE ODSTRZELIC jak też wcześniej zaznaczyłem O!

Pacyfista
Mistrz złotej myśli
Zdarza mi się zachowywać jak cham i prostak. Dążę do ideału:]
"You offended me!
You have cast your shadow upon me!
SHIT!"
Mistrz złotej myśli
Zdarza mi się zachowywać jak cham i prostak. Dążę do ideału:]
"You offended me!
You have cast your shadow upon me!
SHIT!"
Phi, ja już jestem po jedynej i prawidłowej stronieMcbet pisze:tylko w jednym przypadku jak przejdzie na jedyna i prawidlowa strone

"Nocarze i pretorianie drzemali (...). Vesper przyjrzał im się z zaciśniętym gardłem. Poszli między rannych, krwawiących ludzi. Udzielili pierwszej pomocy, uratowali im życie. I wrócili jak gdyby nigdy nic (...). Kiedyś też tak umiałeś, stwierdził z porażającym smutkiem wewnętrzny głos (...). Ale wybrałeś inaczej, renegacie. Ugiąłeś się przed Wężem, to teraz mu służ."
M.Kozak - Nikt
M.Kozak - Nikt
z tego wnosze ze jednak musz wyzwac cie na pojedynek jakows. Konkurencje to jeszcze wymysle a mam nadzieje ze Esch bedziesz moim skundantem co ? I obiecac moge jedno bedzie to nie tuzinkowe
stasus UnKnow
Si quisquam pro me mori non volat, mihi non dice quemadmodum debo vivere
By Qadesh: "renegackie ścierwo, zawzięte i złe"
- Kasiek
- Pułkownik Nocarzy
Czy to oficjalne wyzwanie na pojedynek Mcbet? Bo odnoszę wrażenie że tak, skoro już sekundanta wybrałeś. No i dobrze, przyda Ci się, żeby cię zwlec z pola walki. A raczej to, co z Ciebie zostanie. Miałby to być więc 2 pojedynek nocarsko-renegacki na forum? Jeżeli tak, to czy pani porucznik przyjmuje wyzwanie?
Pułkownik Majorka w służbie Lorda Ultora!
Manewry: I, II
Akcje: MTK, Urodziny Ukrytego, Polcon2007, "V", "K", Falcon2007, "S"
Ruda Wywłoka mająca pierdolca, którego nie zawaha się użyć!!!
Ja? Pewnie że przyjmuję wyzwanie 

"Nocarze i pretorianie drzemali (...). Vesper przyjrzał im się z zaciśniętym gardłem. Poszli między rannych, krwawiących ludzi. Udzielili pierwszej pomocy, uratowali im życie. I wrócili jak gdyby nigdy nic (...). Kiedyś też tak umiałeś, stwierdził z porażającym smutkiem wewnętrzny głos (...). Ale wybrałeś inaczej, renegacie. Ugiąłeś się przed Wężem, to teraz mu służ."
M.Kozak - Nikt
M.Kozak - Nikt
- Kasiek
- Pułkownik Nocarzy
Emsi, jakby nie patrzeć: jeśli panny to nie porucznikowej, bo panna żoną porucznika nijak być nie może. Chyba, że ja o czymś nie wiem.
No dobra, to mamy kolejny pojedynek. Zgodnie z regułami (kurde, Esh, Ty sekundujesz Emsiemu, powinieneś to już napisać), Annikki powinna wyznaczyć termin i broń (czy tam co sobie nie wymyśli) żeby żądać satysfakcji.

Pułkownik Majorka w służbie Lorda Ultora!
hmmm.... Annikki pani fińskich lasów żąda satysfakcji od renegata.... ładnie to brzmi nie ? A jakiej satysfakcji ?
zresztą... o czym to ja mówiłem ?
Czyli co ? Annikki wybiera broń ?

zresztą... o czym to ja mówiłem ?
Czyli co ? Annikki wybiera broń ?

▂ ▃ ▄ ▆ ▇ Cybernetyczny Bóg Chaosu Wersja: X-76 "Piromedyk" ▇ ▆ ▄ ▃ ▂
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
Co do kciukow to radze uwazac znam kilka technik wymywania
A i ne wiem czy zauwazyliscie ze to ja wybieram konkurencje i uprzedzam salwe zaprzeczen ze strony nocarzy Porucznik Anniki wyrazila zgode na te warunki O!

stasus UnKnow