Komentarze wszelakie
-
Karll
Re: Komentarze wszelakie
Ta kobieta równie dobrze mogła by być Innanitą, ale braku poszanowania dla drugiej osoby nie będę tolerował.
A tak poza tym, to Lupus wiesz,że wierzę w równo uprawnienie więc nie szukaj u mnie szczególnej galanterii dla dam
A tak poza tym, to Lupus wiesz,że wierzę w równo uprawnienie więc nie szukaj u mnie szczególnej galanterii dla dam
Ostatnio zmieniony 9 lis 2009, o 22:50 przez Karll, łącznie zmieniany 1 raz.
- Salligia
- Porucznik Nocarzy

- Kontakt:
Ciarki podniecenia przechodzą mi po plecach... Karll chyba znów zapałam do ciebie dawnym uczuciem.... 
Gdzie miód tam i bzykanie...
-
Karll
Sall a maiłaś nie spamować
Tak btw. nie te czasy nie te forum
Tak btw. nie te czasy nie te forum
- Salligia
- Porucznik Nocarzy

- Kontakt:
No dopshe... zamykam się....
eot z mojej strony
eot z mojej strony
Ostatnio zmieniony 9 lis 2009, o 22:57 przez Salligia, łącznie zmieniany 1 raz.
Karll - tak się składa że tego "szczeniaka" znam osobiście i raczej wątpię by miał coś przeciwko temu określeniu 
- Falk
- Major Nocarzy

- Kontakt:
W poprzednim odcinku:
Salligia zapałała pomownym gorącym uczuciem do Karlla, który musiał jednak wykazać swą wartość w pojedynku z Lupusem. Tymczasem na dalekim Pomorzu rozegra się niebawem walka na śmierć i życie... Co zwycięży? Doświadczenie czy młodość? Oglądajcie nasz niekończący się serial "Dynastia Wampirów".
Salligia zapałała pomownym gorącym uczuciem do Karlla, który musiał jednak wykazać swą wartość w pojedynku z Lupusem. Tymczasem na dalekim Pomorzu rozegra się niebawem walka na śmierć i życie... Co zwycięży? Doświadczenie czy młodość? Oglądajcie nasz niekończący się serial "Dynastia Wampirów".
Głową muru nie przebijesz, ale jeśli zawiodły inne metody należy spróbować i tej.
J. Piłsudski
J. Piłsudski
-
Karll
Nahaya sorry, ale na tym forum mam wybitne uczulenie na traktowanie ludzi per noga, a te szczeniaku można dwojako odczytać, zwłaszcza przez pryzmat słów uważanych powszechnie za obraźliwe
I jeszcze jedno, nikt do nikogo niczym nie zapałał, bowiem Karll kocha sam siebie i nikogo więcej
I jeszcze jedno, nikt do nikogo niczym nie zapałał, bowiem Karll kocha sam siebie i nikogo więcej
- Salligia
- Porucznik Nocarzy

- Kontakt:
Karll pisze: I jeszcze jedno, nikt do nikogo niczym nie zapałał, bowiem Karll kocha sam siebie i nikogo więcej
No skoro nie mogę pałać to nie będę....
Karll przez inne moje wypowiedzi na tym forum łatwo się zorientować że jestem raczej "grzeczną" osobą i jak nie wiem że mogę sobie pozwolić na coś takiego to sobie nie pozwalam ;p
Ale ok - rozumiem Twoją reakcję (w sumie bardzo wzorową, nie tylko ze względu na to że bronisz Nocarza)...
Ale ok - rozumiem Twoją reakcję (w sumie bardzo wzorową, nie tylko ze względu na to że bronisz Nocarza)...
Karll, Nahya - Spokój mi tu jedno z drugim!
Karll jeśli opieprzasz kogoś o to, że nie zachował odpowiednich form, to sam nie rób tego samego, bo wyrażenie
Nahya, pilnuj języka "szczeniak" faktycznie nie jest zwrotem powszechnie uznanym za pieszczotliwy.
A teraz spokój w Rodzinie, bo obojgu klapa dam!
Vilk
Karll jeśli opieprzasz kogoś o to, że nie zachował odpowiednich form, to sam nie rób tego samego, bo wyrażenie
absolutnie kulturą nie grzeszy.wsadź buziulkę w kubeł i nie bulgotaj, ani też nie puszczaj baniek uszami
Nahya, pilnuj języka "szczeniak" faktycznie nie jest zwrotem powszechnie uznanym za pieszczotliwy.
A teraz spokój w Rodzinie, bo obojgu klapa dam!
Vilk
Cedo Nulli
Witam nowego Brata prawdziwej krwi!! 
Psi c%#j i Last True Rebellious
"Smilodon Straszny jestes i czasem sie Ciebie boje ...
D."
| Prywata / Ratuj się kto może czyli... kursik pierwszej pomocy / Manewry IV - Waterworld / Nocarz - Premiera / Młody - Premiera - "Tor taktyczny" / Polcon 2017 / WTF II / CC II / Moto / WTF III / CC III |
"Smilodon Straszny jestes i czasem sie Ciebie boje ...
D."
| Prywata / Ratuj się kto może czyli... kursik pierwszej pomocy / Manewry IV - Waterworld / Nocarz - Premiera / Młody - Premiera - "Tor taktyczny" / Polcon 2017 / WTF II / CC II / Moto / WTF III / CC III |
Parmenion81 - witaj
I nie pochylaj głowy