▂ ▃ ▄ ▆ ▇ Cybernetyczny Bóg Chaosu Wersja: X-76 "Piromedyk" ▇ ▆ ▄ ▃ ▂
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante Terminal-1
Eshealon pisze:
Niet niet, ty mienia nie panimajesz Eshealon ostrzy zęby i widły na Kasiek...
... wszak Falka, między nami dobrze jest. Do ataku. Zabić, zjeść!...
Ja rozumiem, rozumiem...
To od kogo zaczynamy ?
"Jeśli zamierzasz czytać dalej, pamiętaj proszę, że słowa mogą krwawić."
Eeech Ci Renegaci to tylko w kółko obiecują ze hycel, ze atak..... w gębach to oni sa mocni, ale jak co do czego to "zal mi Was", "hałas bedzie"... tak naprawde to po gaciach robia ze strachu i tą gadka sobie animuszu dodają.... ale gadka w walce nie wystarczy
No ogień Renegaciki maleńkie, atakujcie Co teraz wymyslicie ? zimno na dworze ? a moze ciemnosci sie boicie ?
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante Terminal-1
X-76 pisze:Eeech Ci Renegaci to tylko w kółko obiecują ze hycel, ze atak..... w gębach to oni sa mocni, ale jak co do czego to "zal mi Was", "hałas bedzie"... tak naprawde to po gaciach robia ze strachu i tą gadka sobie animuszu dodają.... ale gadka w walce nie wystarczy
No ogień Renegaciki maleńkie, atakujcie Co teraz wymyslicie ? zimno na dworze ? a moze ciemnosci sie boicie ?
Patrz, potem będzie kłapał że nie ostrzegaliśmy i że dlaczego od razu tak ostro...?
Eshealon pisze:
Patrz, potem będzie kłapał że nie ostrzegaliśmy i że dlaczego od razu tak ostro...?
Ty tu nie gdybaj w jasnowidza sie bawisz ? ATAKUJ Renegaciku
Eshealon pisze:
Potem będzie: "nie po twarzy", albo "tylko nie moje lukrowane guziczki" <ups.. to nie ta bajka...>
Edit: literówki >.<
Nastepna wróżka ?
No jak to jak ? to jeszcze Renegatów walczyć trzeba uczyć ?! ło maaatko...