Komentarze wszelakie
Re: Komentarze wszelakie
qadesh: nie wiem czy Twoją, ale Iksa napewno:) nie wykręci się, nie pozwolę
ale witam:)
ale witam:)
We can be Heroes
Just for one day
Just for one day
- Inkwizytor
- Użytkownik ZBANOWANY
Witam nowego watykańskiego. Widzę że powoli ale jednak chwasty się rozpleniają, na zdrowie
.

-No to deraz do karczmy
-Ale mistrzu....
-No nie powiesz mi chyba że wiedźmy porwały karczmarza a skrzaty naszczały do piwa??
-Nie, ale...
-To dobrze. Zakładając że mówisz o piwie, bo na karczmarzu mi tak bardzo nie zależy
-Ale mistrzu....
-No nie powiesz mi chyba że wiedźmy porwały karczmarza a skrzaty naszczały do piwa??
-Nie, ale...
-To dobrze. Zakładając że mówisz o piwie, bo na karczmarzu mi tak bardzo nie zależy
- Qadesh
- Główny logistyk
@ Dex
sumę prosze i numer konta
@ fiu
już ja się Twojego tatusia, tfu, mamusię, dopytam, skąd Cię ma
sumę prosze i numer konta

@ fiu
już ja się Twojego tatusia, tfu, mamusię, dopytam, skąd Cię ma

- Mysz258
- Nimfa
- Kontakt:
Dexter, a czy jak założę z Qadesh spółkę to macie jakieś zniżki dla "grup zorganizowanych" ^^?
Aha i nie czepiaj się proszę Winorośli xP. To, że inni wolę boki szyi nie znaczy, że Darviel nie moze mieć za fetyszu karków ^^. (To się nadaje do tematu o pejczykach...)
Aha i nie czepiaj się proszę Winorośli xP. To, że inni wolę boki szyi nie znaczy, że Darviel nie moze mieć za fetyszu karków ^^. (To się nadaje do tematu o pejczykach...)
Manewry IV - Wodny Świat
Ludzie byli dawniej bliżsi sobie.
Musieli.
Broń nie niosła daleko.
Ludzie byli dawniej bliżsi sobie.
Musieli.
Broń nie niosła daleko.
- Darviel
- Pośredniczka
Ee..A czy ja w ogóle wypowiedziałem słowo "kark"? 

Afraid to shoot strangers...
- Zamoyski
- Major Nocarzy
Wy za to nawet kogoś z wyższym stopniem macie w (_!_), Renegat i tak zrobi, co uzna za, bardziej dla niego w danym momencie, opłacalne. No tak, dowódca musi was trzymać mocno za jaja, bo inaczej któryś dzielny wojownik wsadzi mu nóż w plecy, ewentualnie posłuży się winoroślą... bezmyślne prawo siły, nic poza tym. A może nie? Może właśnie przebiegłość, cwaniactwo, jakiś przewrotny hieni spryt?Eshealon pisze:Ostatnio jestem wyjątkowo wyluzowany:) Jeśli już o tym mówimy, nasza hierarchia to nie hierarchia. To co pozwala Vorevolowi dowodzić Renegatami to jego własny autorytet i powszechny szacunek jakim jest otaczany. Nie zrozumiesz tego, bo Ty będziesz salutować nawet obszczanemu przez psy hydrantowi, jeśli będzie miał wyższy stopień od Ciebie Dex.
W przypadku zmagań z Nocarzami to nie jest polowanie, tylko bandyterka. W przypadku pożywienia to po prostu sadyzm, zadawanie bólu i cierpienia sprawia wam przyjemność. W przypadku Watykańskich też nie ma mowy o żadnym polowaniu, raz oni was, raz wy ich. Przy czym, jak dotąd, bardziej oni was - wam się nie udało zrekrutować żadnego z Watykańskich, natomiast przypadek Latera wszyscy znają. Co do polowania na własną rękę - przecież tym się szczycicie, "my, wilcy, pęd wiatru, lęk ofiary", mimo że większość tego nie robi, tylko grzecznie pije z torebki, nie to co "gupie nocniki, które żrą co im dadzą". Jak by wam podmieniać żarcie na sztuczną faszerowaną nawet byście się nie spostrzegli w zmianie jadłospisu.Eshealon pisze:Sprawa krwi: część z nas poluje na Nocarzy, część na pożywienie, część na Watykańskich. Wszyscy wywiązują się ze swoich obowiązkówZadowolony byłbyś gdyby każdy z nas polował na własną rękę?
Eshealon pisze:Mam dobry humor, Nocarska kreatura nie rozumie co to dobre samopoczucie? Mi się udaje bez wspomagaczy

Znaczy, u was był by conajmniej generałem??Eshealon pisze:Czego mu brakuje? Nie tworzy chaosu w należytym stopniu?Dexter pisze:U nas obszczany hydrant nie dostanie wysokiego stopnia.![]()

Panie dowódco! Bo Esh tak na mnie patrzy!Eshealon pisze:No tam, jak tak patrzę na Ciebie i Zamoyskiego, to nie ma siły żeby między Wami nic nie było. Chłopaki, niech Was zobaczą!
No, no, czyżby zazdrosny? Tylko o którego? Może o obu?

Chyba że stawiasz... na powiew nowości?

Tata! Tata! Biją renegata!!
Oj... niebezpiecznie kolega Nocarz pogrywa, niebezpiecznie...Zamoyski pisze:Znaczy, u was był by conajmniej generałem??Eshealon pisze:Czego mu brakuje? Nie tworzy chaosu w należytym stopniu?Dexter pisze:U nas obszczany hydrant nie dostanie wysokiego stopnia.![]()
Tak to właśnie w Renegatach - wystarczy głośno krzyczeć, wymachiwać łapami, "przodkom kule mędzy oczy" i wysoki stopień zapewniony. Tylko po co wam te stopnie, skoro tylko mocny chwyt dowódcy za cojones zapewnia namiastkę pożądku??
![]()
Zacytuję klasyka..." Szanuję odważnych, ale samobójcami - gardzę"...
Cedo Nulli
- Zamoyski
- Major Nocarzy
Ale oso hozi?Vorevol pisze:Oj... niebezpiecznie kolega Nocarz pogrywa, niebezpiecznie...
Zacytuję klasyka..." Szanuję odważnych, ale samobójcami - gardzę"...

Tata! Tata! Biją renegata!!
cała ta ...rozmowa utwierdza mnie w przekonaniu, że klimatyzacja trochę mi zajmie;)
We can be Heroes
Just for one day
Just for one day
- Qadesh
- Główny logistyk
nie przejmuj się kochanie, to chłopcy się tak bawią. regularnie. 

aaa;)
to skoro mam być również Twoją córką, to jako, że do Iksa zwracam się 'mamo' to do Ciebie mam
TATO?!
to skoro mam być również Twoją córką, to jako, że do Iksa zwracam się 'mamo' to do Ciebie mam
TATO?!
We can be Heroes
Just for one day
Just for one day
Jedna wielka rodzina nam tu wyrasta
hehe. A tak poza tym, Fiu, miło Cię powitać wśród Dzieci Nocy 

Ostatnio zmieniony 13 gru 2008, o 23:04 przez Pablo, łącznie zmieniany 1 raz.
Fiu, jak będziesz dalej podążać tym tokiem rozumowania*, to koniec końców skończysz w renegatach
*Annikki ->córa Q&X (co ciekawe u niej Q jest matką a X ojcem, nie zdziwię się jak coś poplątałem ) jest w nocnikach, to dla równowagi...

*Annikki ->córa Q&X (co ciekawe u niej Q jest matką a X ojcem, nie zdziwię się jak coś poplątałem ) jest w nocnikach, to dla równowagi...
Ja to nazywam patologiąPablo pisze:Jedna wielka rodzina nam tu wyrasta

Pacyfista
Mistrz złotej myśli
Zdarza mi się zachowywać jak cham i prostak. Dążę do ideału:]
"You offended me!
You have cast your shadow upon me!
SHIT!"
Mistrz złotej myśli
Zdarza mi się zachowywać jak cham i prostak. Dążę do ideału:]
"You offended me!
You have cast your shadow upon me!
SHIT!"
i ja witam... do Dzieci Nocy dołączam i widzę że to już zacięte boje się toczą
Każdy twardo tkwi na swoim stanowisku 

Ne invoces expellere non possis... Nocarzu.
Nie przywołuj tego, czego nie potrafisz pokonać... Nocarzu
Nie przywołuj tego, czego nie potrafisz pokonać... Nocarzu