There is only one MEDAL
and he scares the living crap out of the children
"I like you, when the world is mine your death will be quick and painless." R .E.N.E.G.A.T R u Sad ?
Witam wszystkich (w tym temacie, znaczy się ). Mam zamiar zacząć się bawić w ASG i wpadło mi w oko takie oto coś. Rozpytanie koledzy z zaprzyjaźnionej drużyny wypowiadali się pozytywnie, ale ciekawym Waszego zdania.
Głową muru nie przebijesz, ale jeśli zawiodły inne metody należy spróbować i tej.
działać będzie jako tako do budynku pewnie w sam raz do lasu pewnie nie.
MP5 to dobra bron do CQB do lasu trochę nie wygodna jeśli chodzi o pozycje leząca.
Dla mnie zbyt plastikowa.
Ale kwestia gustu.
There is only one MEDAL
"I like you, when the world is mine your death will be quick and painless." R .E.N.E.G.A.T R u Sad ?
There is only one MEDAL
MEDAL pisze:
MP5 to dobra bron do CQB do lasu trochę nie wygodna jeśli chodzi o pozycje leząca.
Ojjj dla chcącego nic trudnego Całkiem dobrze i skutecznie mi się wierciło z mojej MP5 na leżąco pod sosenka do Vola
Mnie akurat MP5 bardzo pasuje. Co do "markowości: to zgadzam się z MEDALEM. Miałem ostatnio w ręku własnie taki MP5 plastik fantastik..... yyyyy nie wiem czy dałbym rade tak sie turlać z nim po ziemi bez uszkodzenia go.
▂ ▃ ▄ ▆ ▇ Cybernetyczny Bóg Chaosu Wersja: X-76 "Piromedyk" ▇ ▆ ▄ ▃ ▂
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
Ja mam podobny problem, całkiem mało gotówki i pojawia się pytanie, czy kupić jakiegoś taniego sprężynowca - shota, czy dać sobie całkiem spokój z ASG do czasu uzbierania funduszy?
A jaką masz MP5, X-76? Bo ja celuję w MP5 właśnie i Colta 1911A1 jako boczną, ale chciałbym mieć karabinek porządny i ciekawy. Mogę spokojnie odłożyć jego zakup w czasie, ale kupić coś dobrego.
Nieważne jak kręta jest ścieżka
I jakie kary mi pisane
Ja jestem panem mego losu
Jam mojej duszy kapitanem.
Model No. MP002M
Product Name B&T MP5 A3 - Tactical Lighted Forearm
Weight 2764.0g
Barrel Length 229mm
Barrel Caliber 6.08mm
Bullet Capacity 200
Bullet 6mm BB
Initial Bullet Speed 85-95 m/sec or 280.5 - 313.5 fps
Battery Type Mini Type
Operation -----
▂ ▃ ▄ ▆ ▇ Cybernetyczny Bóg Chaosu Wersja: X-76 "Piromedyk" ▇ ▆ ▄ ▃ ▂
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante