Wysłane!!!!
Proszę by podziękowania w temacie mundurów i naszywek umieszczać w dziale "Mundury... - dyskusja". Ten wątek ostawmy jako informacyjny. Dziękuje
Esh.
What do you mean, I ain't kind?
I'm just not your kind.
...podnosze temat naszywek...
...czy są jacyś chętni, tak by zebrać chcociaż pare zamówień ?...
...może udałoby się zdobyć oryginalny projekt i zamówić takie naszywki na allegro, chociażby u któregoś z tych oferujacych:
ja sam chętnie wziąłbym ze 2 - 3 sztuki na różne wersje ciucha ...
Widziałem rzeczy, w które wy, ludzie, nigdy byście nie uwierzyli...Wszystkie te chwile przepadną w czasie niczym łzy w deszczu... Pora umierać. Roy Batty Na pohybel skur..ysynom. Zoltan Chivay
Dowiedz sie o cene wykonania projektu oraz cene jednej plakietki. Wyslij PM do Magnusa i Kai o wymiary plakietek. Jezeli sie podejmiesz tego tematu napewno znajda sie chetni ( sam znam ze 3 os. chcace miec naszywki.). Fajna sprawa jest tez z Polarami i czapkami z daszkiem.
stasus UnKnow
Si quisquam pro me mori non volat, mihi non dice quemadmodum debo vivere
By Qadesh: "renegackie ścierwo, zawzięte i złe"
...rozkaz...jutro dzień roboczy, więc bedą pierwsze info...
Widziałem rzeczy, w które wy, ludzie, nigdy byście nie uwierzyli...Wszystkie te chwile przepadną w czasie niczym łzy w deszczu... Pora umierać. Roy Batty Na pohybel skur..ysynom. Zoltan Chivay
...rozmawiałem ze studiem haftu Gamma, w którym robione były poprzednio naszywki...Pan kojarzył zamówienie i prawdopodobnie ma jeszcze stare wzorce...potrzebna jest decyzja ile i jakich wzorów robimy...oczywiscie dobrze by było, gdyby Nocarze, o ile też są zainteresowani, dali znać i wtedy zrobimy zbiorcze zamówienie...mam nowy adres mailowy do studia w tej sprawie, proszę o info kto ostatnio zamawiał i z jakiego maila szły te zamóówienia, to im pomoże odnaleźć w bazie wszystkie info...