A mówił ci już mawete, że jak normą jest większość to on woli być margines? Ja się już z tym zgodziłam. Dołączysz do nas?Victus pisze:Nie, to rzeczywiście nic nadzwyczajnego.Kasiek pisze:Bo ją tak bardzo kochamy że jak najszybciej chcielibyśmy ją widzieć w Bunkrze, ciągle z nami. Chcielibyśmy, żeby nas nie opuszczała ani na chwilę, siedziała w swoim pokoiku za fioletowymi zasłonami laserów i uśmiechała się do nas. Czy to tak dużo? Czy to naprawdę takie niesamowite?
A ja myślałem że to ja jestem jakie inny![]()
![]()
Komentarze wszelakie
- Kasiek
- Pułkownik Nocarzy

-
Eshealon
- Generał Renegatów

No pasaran!Kasiek pisze:Bo ją tak bardzo kochamy że jak najszybciej chcielibyśmy ją widzieć w Bunkrze, ciągle z nami. Chcielibyśmy, żeby nas nie opuszczała ani na chwilę, siedziała w swoim pokoiku za fioletowymi zasłonami laserów i uśmiechała się do nas. Czy to tak dużo? Czy to naprawdę takie niesamowite?
My wiewiórki w klatce nie trzymamy, ot kica sobie na wolności to tu, to tam większej krzywdy nikomu nie czyniac.
Dobra, dosyć tego, to i ja się wtrącę. Kto chce wiewiórkę łapać, niech się zgłosi. Ja już sztachiete przygotowałem, i jestem gotowy. Viva Aranea. Viva St. Pauli.
I'm strong to the finish
cuz I eat my Spinach
cuz I eat my Spinach
Ojjj ta sztacheta to Ci nie wystarczy..... mawete + kisiel + obstawaEshealon pisze: Dobra, dosyć tego, to i ja się wtrącę. Kto chce wiewiórkę łapać, niech się zgłosi. Ja już sztachiete przygotowałem, i jestem gotowy. Viva Aranea. Viva St. Pauli.
▂ ▃ ▄ ▆ ▇ Cybernetyczny Bóg Chaosu Wersja: X-76 "Piromedyk" ▇ ▆ ▄ ▃ ▂
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
Terminal-1
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
Terminal-1
-
Eshealon
- Generał Renegatów

Nie sztacheta tylko "sztachieta"X-76 pisze:Ojjj ta sztacheta to Ci nie wystarczy.....Eshealon pisze: Dobra, dosyć tego, to i ja się wtrącę. Kto chce wiewiórkę łapać, niech się zgłosi. Ja już sztachiete przygotowałem, i jestem gotowy. Viva Aranea. Viva St. Pauli.
Wiesz co? Nic mi jakoś w życiu łatwo nie przychodziło, prócz komornika
Z resztą wyekwipowałem się wczoraj w nową giwerę, dumny jestem z niej niesłychanie...
I'm strong to the finish
cuz I eat my Spinach
cuz I eat my Spinach
Taaa sztacheta w nim utknie po pierwszym machnięciuKasiek pisze:Iks: zwłaszcza ten kisiel, prawda?
Swoją drogą zwróć uwagę na .... jesli to tak mozna nazwać "uzbrojenie" Renegatów
EDIT: sztacheta - czytaj sztachieta
▂ ▃ ▄ ▆ ▇ Cybernetyczny Bóg Chaosu Wersja: X-76 "Piromedyk" ▇ ▆ ▄ ▃ ▂
Terminal-1
Terminal-1
-
Eshealon
- Generał Renegatów

No wiecie, ale to nie jest taka zwykła sztachieta, w odróżnieniu np. od takich zwykłych sztachet. Sztachieta decydowała już o losach narodów, świata, miażdzyła władców, tworzyła rzeczywistość i historię. To co tam kisiel... No gdyby to był budyń... albo np. ćwikła z chrzanem...
Wznieśmy sztachietę...
Wznieśmy sztachietę...
I'm strong to the finish
cuz I eat my Spinach
cuz I eat my Spinach