Impreza z okazji premiery <Renegata>
Na tym forum są nieletni, więc dalszą część objąłem ochroną prawną...Eshealon pisze:Mawete, z całym szacunkiem, jeśli wg Ciebie tak wygląda seks to ja dziękuje... Chyba cię muszą dziewczyny doedukować... Są chętne?Był też i seks
Z przyjemnością rozstrzygnę zaistniałe wątpliwości co do możliwości Nocarzy... Falka:
Weneryczny i pijański,
To trzynasty pułk ułański.
- Falk
- Major Nocarzy
- Kontakt:
My byśmy rozstrzygnęli (bo spór jest między nami) przy twórczym i decydującym udziale przedstawicielek płci pięknej. Tak może być?Alienor pisze:Nie tyle Wy byście rozstrzygnęli, co płeć piękna Przy tego typu sporach zdecydowanie potrzebny jest czynnik zewnętrzny.Falk von Breslau pisze:Szkoda, że nie było Zelgadisa, bo wreszcie byśmy rozstrzygnęli nasz spór o atrakcyjność nocarzy i renegatów dla płci pięknej .
Ale co się odwlecze...
Mawete: to jest jeden z największych (nomen omen ) paradoksów prawa karnego: nieletni seks mogą uprawiać (od ukończenia 15. roku życia), ale oglądać go ani czytać o nim - nie.
Głową muru nie przebijesz, ale jeśli zawiodły inne metody należy spróbować i tej.
J. Piłsudski
J. Piłsudski
Falk von Breslau:
1. wiem i to jest właśnie dowcip, nasi geniusze od prawa produkują nowe ustawy w takim tempie, że są one całkowicie niespójne. Ale nawet jakbym miał takie zdjęcia to i tak bym nie opublikował, chyba rozumiesz dlaczego.
2. Już o to pytałem w innym temacie, ale zapytam raz jeszcze. Podobno miałeś iść z niedobitakami balować dalej. Sukałem Cię po zakończonej imprezie, ale niesty nie udało mi się znaleźć (a z lokalu wyszedłem chyba przedostatni).
1. wiem i to jest właśnie dowcip, nasi geniusze od prawa produkują nowe ustawy w takim tempie, że są one całkowicie niespójne. Ale nawet jakbym miał takie zdjęcia to i tak bym nie opublikował, chyba rozumiesz dlaczego.
2. Już o to pytałem w innym temacie, ale zapytam raz jeszcze. Podobno miałeś iść z niedobitakami balować dalej. Sukałem Cię po zakończonej imprezie, ale niesty nie udało mi się znaleźć (a z lokalu wyszedłem chyba przedostatni).
Weneryczny i pijański,
To trzynasty pułk ułański.
- Falk
- Major Nocarzy
- Kontakt:
1. O psuciu prawa to ja mogę dużo i kolorowo opowiadać, ale myślę, że większość by to pieruńsko znudziło.
2. Odpowiedziałem na forum Autorka. W razie potrzeby mogę dodać stosowne uzasadnienie mej decyzji. Jeśli liczyłeś na moje towarzystwo, ewentualnie jakiś nieoficjalny rewanż, przykro mi, że się rozczarowałeś.
2. Odpowiedziałem na forum Autorka. W razie potrzeby mogę dodać stosowne uzasadnienie mej decyzji. Jeśli liczyłeś na moje towarzystwo, ewentualnie jakiś nieoficjalny rewanż, przykro mi, że się rozczarowałeś.
Głową muru nie przebijesz, ale jeśli zawiodły inne metody należy spróbować i tej.
J. Piłsudski
J. Piłsudski
- Falka Valiarde
- Major Renegatów
- Kontakt:
Emm... hmm.... to do mnie?mawete pisze:Na tym forum są nieletni, więc dalszą część objąłem ochroną prawną...Eshealon pisze:Mawete, z całym szacunkiem, jeśli wg Ciebie tak wygląda seks to ja dziękuje... Chyba cię muszą dziewczyny doedukować... Są chętne?Był też i seks
Z przyjemnością rozstrzygnę zaistniałe wątpliwości co do możliwości Nocarzy... Falka:
Ale o co chodzi ?
<Wiewiórowi zaświeciła się aureolka nad głową>
"Jeśli zamierzasz czytać dalej, pamiętaj proszę, że słowa mogą krwawić."
- Falka Valiarde
- Major Renegatów
- Kontakt:
Oczywiście, że czytałam poprzednie posty (Jedynie czasem postów psychotigue nie jestem w stanie przeczytać ;P)mawete pisze:Wewióra co Ci się zrobiło nad głową? To podobno można leczyć O co chodziło? - zakładam, ze czytałaś poprzednie posty
Zaś to nad głową... musiałam się już tego pozbyć, bo strasznie parzyło w łepek >.<
"Jeśli zamierzasz czytać dalej, pamiętaj proszę, że słowa mogą krwawić."
- Skret Bloodthirster
- Rekrut
- Kontakt:
-
- Kapitan Nocarzy
- Kontakt:
Pytania odbiegajace nieco od obecnego watku w tym temacie:
Kiedy? Co? Gdzie? Jak? itede itepe... Chodzi mi o to spotkanie 24. lutego. Wiem, ze gdzies na forum sa zamieszczone o tym informacje, ale nie chce mi sie szukac. Prosze o streszczenie, jak stoi sprawa z owa impreza.
Kiedy? Co? Gdzie? Jak? itede itepe... Chodzi mi o to spotkanie 24. lutego. Wiem, ze gdzies na forum sa zamieszczone o tym informacje, ale nie chce mi sie szukac. Prosze o streszczenie, jak stoi sprawa z owa impreza.
"Trudno jest być człowiekiem,
stać samotnie pośród wirujących
na szklanym oceanie gwiazd."
A.K.
stać samotnie pośród wirujących
na szklanym oceanie gwiazd."
A.K.
- X-76
- Top secret
- Kontakt:
Aremo Nie chce mi sie szukać ? A co to za Renegackie odzywki ?Aremo pisze:Pytania odbiegajace nieco od obecnego watku w tym temacie:
viewtopic.php?t=82&postdays=0&postorder=asc&start=15
▂ ▃ ▄ ▆ ▇ Cybernetyczny Bóg Chaosu Wersja: X-76 "Piromedyk" ▇ ▆ ▄ ▃ ▂
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
- Kasiek
- Pułkownik Nocarzy
- Kontakt:
Bawiłam się świetnie- dopiero teraz po egzaminie i przy okazji odskoczni od deprawowania mnie przez mawete mam czas to napisać. Strasznie się cieszę, że mogłam Was poznać, pogadać, pośmiać się z Wami. 24 ojjjj....
Krzysiek Księski miał nadzieję że Madzik przyjedzie do Lublina na Lubelskie Dni Fantastyki. Są właśnie w ten weekend.
Aha, mawete pisze się z MAłEJ LITERY, inaczej mawete się mści. Boleśnie.
Krzysiek Księski miał nadzieję że Madzik przyjedzie do Lublina na Lubelskie Dni Fantastyki. Są właśnie w ten weekend.
Aha, mawete pisze się z MAłEJ LITERY, inaczej mawete się mści. Boleśnie.