Impreza z okazji premiery <Renegata>
-
- Generał Renegatów
Jeśli zdarzy się tak że siedzę na weekend w Warszawie, i w piątek-sobotę wieczorem trafię do Fajki, to zwykle wolny stolik się znajduje. Ale to detal, Kociarnia też może być. Tak na marginesie, pan Turek z Fajki to mój idol...
To już nas troje. Kto jeszcze?
To już nas troje. Kto jeszcze?
I'm strong to the finish
cuz I eat my Spinach
cuz I eat my Spinach
- Dark Budyń
- Krwiopijca
- Kontakt:
- psychotique
- Użytkownik ZBANOWANY
- Kontakt:
Jasne! Tzn. Kociarnia nie ma w prawdzie w menu takich specjałów, na dobrą sprawę nic tam nie można zjeść, ale właściciele dbają o klientów i pozwalają, a przynajmniej kiedyś pozwalali, przynosić własny prowiant, o ile tylko zamówiło się coś do tego. Także bez obaw - skoczy się do pobliskiego spożywczaka po mleko i ciasteczka dla CiebieDark Budyń pisze:A czy będzie mleko i ciasteczka bo budynie po alkoholu są trochę inne i mogą się zważyć:P
Tak? Cholera... a mnie zawsze mówią, że wszystkie miejsca zajęte. Zawsze! Czyżby to z powodu tej bójki, którą.... e, nieważneJeśli zdarzy się tak że siedzę na weekend w Warszawie, i w piątek-sobotę wieczorem trafię do Fajki, to zwykle wolny stolik się znajduje.
Ja tam się nie upieram. Jak będzie wolne w Fajce to nie ma sprawy. Tylko Ty pójdziesz przodem, ok?Ale to detal, Kociarnia też może być.
No mnie, powiem szczerze, wydał się odrobinę niekontaktowny. Wyprawiałam raz w Fajce urodziny, miało nawet wpaść kilka osób, a ten skurczybyk uparł się i o godzinie 14-tej nie chciał zarezerwować dla nas miejsca na 16-tą tego samego dniaTak na marginesie, pan Turek z Fajki to mój idol...
Amerykanie są trochę przewrażliwieni ostatnimi czasy, to fakt. Ale gdybyście zamiast kominiarek założyli arafatki, i wznosili okrzyki Allah akbar! to pewnei przymknęliby okoDark Budyń pisze:Mieliśmy z kumplami pomysł wpadać w kombinerkach i z mp5, glok 17 i całym osprzętem na spotkanie, ale kiedy zastanawialiśmy się jak na to zareaguje amerykańska ambasada darowaliśmy sobie ale pomysł był nie kiepski
pierwszy sitcom skydierski: www.un4spendable.blog.onet.pl
- Falka Valiarde
- Major Renegatów
- Kontakt:
W sumie to ja mogłabym zgarnąć mp5 i arafatke ;Ppsychotique pisze:Amerykanie są trochę przewrażliwieni ostatnimi czasy, to fakt. Ale gdybyście zamiast kominiarek założyli arafatki, i wznosili okrzyki Allah akbar! to pewnei przymknęliby okoDark Budyń pisze:Mieliśmy z kumplami pomysł wpadać w kombinerkach i z mp5, glok 17 i całym osprzętem na spotkanie, ale kiedy zastanawialiśmy się jak na to zareaguje amerykańska ambasada darowaliśmy sobie ale pomysł był nie kiepski
Boję się jedynie, że Nasze miłe niebieskie smerfy mogłyby nie zrozumieć, że to jest asg >.< Już raz kolege dorwali jak miał papierowy (!!) model jakiegoś karabinu maszynowego (bodajże) >.<
"Jeśli zamierzasz czytać dalej, pamiętaj proszę, że słowa mogą krwawić."
-
- Generał Renegatów
Znaczy, ja może zaznaczę że weekend w Warszawie spędzam średnio raz na dwa miesiące. Widać tak mi się układa harmonogram wyjść że zawsze miejsca się trafiają... A zdjęcie Psychychotique widać figuruje tam w gablocie z napisem "TYCH KLIENTÓW NIE OBSŁUGUJEMY"Psychotique pisze:Tak? Cholera... a mnie zawsze mówią, że wszystkie miejsca zajęte. Zawsze! Czyżby to z powodu tej bójki, którą.... e, nieważne
Spoko, można spróbować. Schowasz mi się za plecami i będziesz udawał że to nie tyPsychotique pisze:Eshealon pisze: Ale to detal, Kociarnia też może być.
Ja tam się nie upieram. Jak będzie wolne w Fajce to nie ma sprawy. Tylko Ty pójdziesz przodem, ok?
Może źle mnie odebrałeś... Powiedzieć o Panu Turku że jest odrobinkę niekontaktowny to niepotrzebna subtelność... Ja mam wrażenie że on wogóle żyje nie na tej płaszczyźnie co jego klienci... Dogadanie z nim czegokolwiek to naprawde duży sukces. A że nie chce rezerwować, to nic nowego... nie jesteś sam Cała obsługa tego lokalu pobierała chyba szkolenie od PRL-owskich sprzedawczyń ze sklepów mięsnych.Psychotique pisze:No mnie, powiem szczerze, wydał się odrobinę niekontaktowny. Wyprawiałam raz w Fajce urodziny, miało nawet wpaść kilka osób, a ten skurczybyk uparł się i o godzinie 14-tej nie chciał zarezerwować dla nas miejsca na 16-tą tego samego dniaEshealon pisze: Tak na marginesie, pan Turek z Fajki to mój idol...
I'm strong to the finish
cuz I eat my Spinach
cuz I eat my Spinach
- psychotique
- Użytkownik ZBANOWANY
- Kontakt:
Ee tam, bądź dobrej myśli. Z Twoją ASG-ową mp5-tką, moim kompletem zabawkowym Mały Zamachowiec Samoboojca (TM) made in Iraq i dwiema arafatkami na pewno uda się nam zyskać przychylność panów władzówFalka Valiarde pisze:W sumie to ja mogłabym zgarnąć mp5 i arafatke ;P
Boję się jedynie, że Nasze miłe niebieskie smerfy mogłyby nie zrozumieć, że to jest asg >.< Już raz kolege dorwali jak miał papierowy (!!) model jakiegoś karabinu maszynowego (bodajże) >.<
To pewnei też od godziny zależy. Bo z reguły ciemną nocą tłum w Fajce trochę rzednie.Eshealon pisze:Znaczy, ja może zaznaczę że weekend w Warszawie spędzam średnio raz na dwa miesiące. Widać tak mi się układa harmonogram wyjść że zawsze miejsca się trafiają...
Żeby tylko tam.... eh, te ciągłe operacje plastyczne twarzy mnie wykończą!A zdjęcie Psychychotique widać figuruje tam w gablocie z napisem "TYCH KLIENTÓW NIE OBSŁUGUJEMY"
Psychotique pisze:Ja tam się nie upieram. Jak będzie wolne w Fajce to nie ma sprawy. Tylko Ty pójdziesz przodem, ok?
Okay - liczę na Ciebie!Eshealon pisze: Spoko, można spróbować. Schowasz mi się za plecami i będziesz udawał że to nie ty
No cóż, facet ma knajpę w samym Centrum, popularną, obleganą... klienci walą drzwiami i oknami, mimo że ich nie rozpieszcza... nie dziwne, że zhardział....Eshealon pisze:Powiedzieć o Panu Turku że jest odrobinkę niekontaktowny to niepotrzebna subtelność... Ja mam wrażenie że on wogóle żyje nie na tej płaszczyźnie co jego klienci... Dogadanie z nim czegokolwiek to naprawde duży sukces. A że nie chce rezerwować, to nic nowego... nie jesteś sam Cała obsługa tego lokalu pobierała chyba szkolenie od PRL-owskich sprzedawczyń ze sklepów mięsnych.
- psychotique
- Użytkownik ZBANOWANY
- Kontakt:
O, to otwarli nowy EMPIK w mieście? Fajnie!
A serio; masz oczywiście na myśli róg Alei i Nowego Światu, jak mniemam?
A serio; masz oczywiście na myśli róg Alei i Nowego Światu, jak mniemam?
- Falk
- Major Nocarzy
- Kontakt:
Nie pogardzi. Będzie nawet zobowiązany. Bardzo zobowiązany .Madzik pisze:
A karimatą i towarzystwem pewnego renegata z okładki Szanowny Pan Nocarz nie pogardzi? To i owszem, znalazłoby się jedno wolne miejsce...
A co do rozgrzewki przed imprezą właściwą - będę w Warszawie koło 16.40, a że nie mam za bardzo co ze sobą zrobić, to... Chętnie. Tylko dajcie znać co, gdzie i kiedy, a oprócz tego jakiś numer kontaktowy, jakbym się zgubił.
Głową muru nie przebijesz, ale jeśli zawiodły inne metody należy spróbować i tej.
J. Piłsudski
J. Piłsudski
- Falka Valiarde
- Major Renegatów
- Kontakt:
- psychotique
- Użytkownik ZBANOWANY
- Kontakt:
No jak to! Okrootny Falk von Breslau, gotów obdzierać ze skóry niewinne panienki, które w dobrej wierze zadeklarowały mu pomoc w zdobyciu upragnionych autografów, miałby się zgubić w mieścinie tak małej jak Warszawa...?Falk von Breslau pisze:A co do rozgrzewki przed imprezą właściwą - będę w Warszawie koło 16.40, a że nie mam za bardzo co ze sobą zrobić, to... Chętnie. Tylko dajcie znać co, gdzie i kiedy, a oprócz tego jakiś numer kontaktowy, jakbym się zgubił.
Właśnie takFalka Valiarde pisze:Więc 16:00 Empik
A jużci! Arafatki!Jakieś znaki rozpoznawcze? Psychotique to arafatki ? ^.^
Bo ten zestaw Mały Zamachowiec.... zakłada się pod ubranie, więc nie będzie go widać
- Falk
- Major Nocarzy
- Kontakt:
Eeee tam, od razu obdziera
OK, a jak jest usytuowany empik względem Dworca Centralnego?
Psychotique, uwierz mi, że potrafię się zgubić i o jak...
Moim znakiem rozpoznawczym jest kurtka Bundeswehry i słuchawki na uszach. I zawieszony wyraz twarzy.
OK, a jak jest usytuowany empik względem Dworca Centralnego?
Psychotique, uwierz mi, że potrafię się zgubić i o jak...
Moim znakiem rozpoznawczym jest kurtka Bundeswehry i słuchawki na uszach. I zawieszony wyraz twarzy.
Głową muru nie przebijesz, ale jeśli zawiodły inne metody należy spróbować i tej.
J. Piłsudski
J. Piłsudski
- psychotique
- Użytkownik ZBANOWANY
- Kontakt:
Czyli co, masz w zwyczaju garbować bez oskórowania?Falk von Breslau pisze:Eeee tam, od razu obdziera
Trzeba podjechać do Ronda de Gaulla. Trzy przystanki dowolnym tramwajem w stronę Wisly, licząc od Mariotta, kóry stoi centralnie na przeciwko dworca.OK, a jak jest usytuowany empik względem Dworca Centralnego?
A kapiący kran wyciąga Cię w nocy z łożka? I mapę przy czytaniu też odwracasz?Psychotique, uwierz mi, że potrafię się zgubić i to jak...