Spokooojnie, tutaj imprezki nie są rzadkim zjawiskiem Zawsze na coś można trafić. Oczywiście po solidnym, całodziennym treningu na poligonie... Więc do dzieła!
Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.
Acerola pisze:Spokooojnie, tutaj imprezki nie są rzadkim zjawiskiem Zawsze na coś można trafić. Oczywiście po solidnym, całodziennym treningu na poligonie... Więc do dzieła!
Kurczę, myślałem, że jeszcze dzisiaj zdążę. Otóż psze Pani, jutro jadę na swoją dziewiczą misję - rozpoznanie w Alpach włoskich. Wracam dopiero za dwa tygodnie i... I oczekuję jakiejś imprezki powitalnej. Postaram się spisać jak najlepiej. Ku chwale wojowników! Tych prawdziwych oczywiście.
Mcbet pisze:I Brawo zaczyna mi sie podobac ten zolnierz. Tylko pamietasz na co masz zwrocic szczegolna uwage w raporcie ??
Na wszystko co tylko wyda mi się podejrzane? Dopiero jutro o 2 mam odprawę Szefie, na razie zostałem tylko poinformowany o samym fakcie misji. Ale obiecuję, że raporcik będzie cud, miód, krewka.
Bardzo dobrze! Tak trzymać!
Powodzenia na misji, baw się grzecznie, weź ze sobą zapasy - żadnych polowań na własną rękę
Oczekujemy Cię całego i zdrowego z powrotem!
Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.
▂ ▃ ▄ ▆ ▇ Cybernetyczny Bóg Chaosu Wersja: X-76 "Piromedyk" ▇ ▆ ▄ ▃ ▂
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
Witamy kolejnego renegata! Cieszę się, że mimo upływu czasu nie straciłeś chęci Baw się krwiście
P.S. Któż to ostatnio wspominał o kasowaniu nieaktywnych kont na nocarzu... No i co teraz powiecie, sasasa ? Aż chce się powiedzieć - a nie mówiliśmy?
Mam nadzieję, że ta sytuacja skutecznie zakończy dyskusje na temat likwidacji kont "zalegających" użytkowników
ZeRT witaj na naszym forum bracie ciesz sie i kozystaj z zycia. A nocarzami sie nie przejmuj oni beda probwali cie szkalowac ale tak naprawde tylko na to ich stac
Witaj raz jeszcze Bracie nocy
stasus UnKnow
Si quisquam pro me mori non volat, mihi non dice quemadmodum debo vivere
By Qadesh: "renegackie ścierwo, zawzięte i złe"