Oskarżam!!!
- Siewca Wiatru
- Rekrut
- Kontakt:
Heja to i ja tez coś napiszę , po tym jak dostałem Nocarza przez przeszło miesiąc leżał u mnie na półce i kurz łapał (wiem wstyd) ale jak juz sobie przypomniałem ze mam takowa książkę to postanowiłem zobaczyć co jest w środku i co przez 3 dni niebyło mnie dla nikogo po powrocie z pracy heheh a po Renegata to miałem istną wyprawę bo jak wiadomo na Zielonej wyspie ciężko dostać polskie książki, ale szczęście się do mnie uśmiechnęło bo jak w czwartek skończyłem czytać Nocarza to w piątek leciałem do domu do brata na 18-tke, co prawda tylko na niecałe 3 dni ale znalazłem chwile czasu w niedziele i na pełnym kacu pognałem do pierwszego lepszego Empiku i to co ujrzałem ufff szkoda gadać pełen regał Renegatów ulżyło mi tak jak na widok świeżej krewki po tygodniu głodowania hehehe:D i tak po zrobieniu prawie 2500 km w końcu dostałem moją upragnioną książkę
lol to sie troszkę rozpisałem heheh
Bebe - poprawiłam orty, bo były straszne!
lol to sie troszkę rozpisałem heheh
Bebe - poprawiłam orty, bo były straszne!
- Siewca Wiatru
- Rekrut
- Kontakt:
- Millenium Falcon
- Nimfa
- Kontakt:
- Siewca Wiatru
- Rekrut
- Kontakt:
Postaram sie ale nieobiecuje bo ja tak mam od maleńkości ale obiecuje ze sie bardziej postaramMillenium Falcon pisze:Siewco wiatru, mam do Ciebie jedną wielką prośbę - PISZ ORTOGRAFICZNIE!
Rozumiem Irlandię, rozumiem brak polskich znaków etc, ale jak widzę te wszystkie cierzko, dwuch etc, to mnie szlag trafia, i podejrzewam że nie tylko mnie.