ach te winorosle ;)
ach te winorosle ;)
witam!!
co szanowne towazystwo sadzi o opisie umiejetnosci pewnej winorosli w sprawach damsko meskich w pewnym klubie??
osobiscie jestem poruszony i szczesliwy ze nie zostalo to opisane w stylu weszla pod stolik i rzut kamery na chmurki do tego autorka potrafiła wywazyć opis na tyle, żeby byl realny a przy tym nie tracil wulgaryzmem
pozdrawiam
co szanowne towazystwo sadzi o opisie umiejetnosci pewnej winorosli w sprawach damsko meskich w pewnym klubie??
osobiscie jestem poruszony i szczesliwy ze nie zostalo to opisane w stylu weszla pod stolik i rzut kamery na chmurki do tego autorka potrafiła wywazyć opis na tyle, żeby byl realny a przy tym nie tracil wulgaryzmem
pozdrawiam
NIECH NO KTORY NIEWIERNY PODNIESIE REKE NA MOJA CORUNIE TEN POZNA GNIEW OJCOWSKIEJ MILOSCI!!
- X-76
- Top secret
- Kontakt:
hehe, cóż... nowoczesna rodzinka
TATUNCIO ma racje. Wspomniany opis bardzo zgrabnie mieści się w widełkach dobrego smaku
TATUNCIO ma racje. Wspomniany opis bardzo zgrabnie mieści się w widełkach dobrego smaku
▂ ▃ ▄ ▆ ▇ Cybernetyczny Bóg Chaosu Wersja: X-76 "Piromedyk" ▇ ▆ ▄ ▃ ▂
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
- psychotique
- Użytkownik ZBANOWANY
- Kontakt:
Dajcie spokój. Scena jest OK, ale żeby aż tak się nią zachwycać.....
Ot, babka robi gościowi po francusku pod stołem, na dodatek wcale znowusz nie w aż tak wyrafinowany sposób......
Tylko żeby nie było! Nie krytykuję autorki. Trudno oczekiwać bardziej rozbuchanego opisu w opowiadaniu fantastycznym. Dziwi mnie po prostu entuzjazm, z jakim ludzie rozpisują się w Necie o tym fragmencie.
Ot, babka robi gościowi po francusku pod stołem, na dodatek wcale znowusz nie w aż tak wyrafinowany sposób......
Tylko żeby nie było! Nie krytykuję autorki. Trudno oczekiwać bardziej rozbuchanego opisu w opowiadaniu fantastycznym. Dziwi mnie po prostu entuzjazm, z jakim ludzie rozpisują się w Necie o tym fragmencie.
pierwszy sitcom skydierski: www.un4spendable.blog.onet.pl
- Rudolf
- --------
Entuzjazm zapewne bierze się z faktu niecodzienności wydarzenia, jakie zostało opisane. Taka forma "dotrzymywania towarzystwa" może robić wrażenie - podobnie jak nieco szokujące mogą być zdjęcia DJ-ów, którym w trakcie prowadzenia party takie rzeczy "są robione".psychotique pisze:Dziwi mnie po prostu entuzjazm, z jakim ludzie rozpisują się w Necie o tym fragmencie.
Podobna scena jest obecna w "Adwokacie diabła" - nie śledziłem forów internetowych, ale niemal każdy, z kim o tym filmie rozmawiałem, zwracał na nią uwagę.
Nie szukajcie, a samo się znajdzie...
- Skret Bloodthirster
- Rekrut
- Kontakt:
Winorośl(e)
Hmm... Dobre uzupełnienie Wspaniałego dzieła Że tak to nazwe ale jak miałbym z kimś rozmawiać o ksiązce to, to by było gdzieś z tyłu albo wogóle bym nie wspomnial jakoś mnie ... Hmm... Jak napisze że nie poruszyło to mnie nazwą Homoseksualistą albo Odmieńcem a jak napisze że Poruszylo to erotomanem ... S... Albo ee... nieważne Chodzi mi o to że naprawde nie ma sie o czym w necie rospisywać. Pisząc to wpadłem na pewną Tezę tylko Autorka musiała by potwierdzic albo zaprzeczyć: Z tego co mi sie wydaje to wampiry są bezpłodne a autorka napisała to żeby to Podkreślić te niedogodność bycia wampirem.To tylko moje zdanie Dlatego prosze Panią Autorkę o potwierdzenie... lub Zaprzeczenie... (All rights reserved (for me))
SZEREGOWY!!! ILE RAZY CI MÓWIŁEM ŻEBYŚ NIE ROBIŁ NACIĘĆ NA SŁUŻBOWEJ BRONI!!
- mtobi
- Krwiopijca
Winorośle
Hmm, scena jak scena. W wielu filmach się widuje, w ielu książkach czyta... Jak dla mnie tylko jedna sprawa. Na początku książkę czytal mój tata. Mam 13 lat. I nie protestował. A podobnych scen było więcej np. Wyjście Nidora i Vespera z 4 winoroslami podczas zebrania kapituły.