Moja broń
- Delein
- Podpułkownik Nocarzy
- Kontakt:
Re: Moja broń
Ojezusie, myslałam po miniaturze, że ma różową kolbę
+Even if the voices are not real, they have pretty good ideas.
|Pyrkon 2008||Polcon 2008|
|Falkon 2008||NIKTowa|
|Pyrkon 2009||Manewry IV|
|Ava V||Polcon 2009|
|Falkon 2009||Closterkeller|
|Pyrkon 2010||Tricon 2010|
|Falkon 2010| |Pyrkon 2011|
- Qadesh
- Główny logistyk
no nie?
sie ucieszyłam, a to tylko czerwony spłowiał
sie ucieszyłam, a to tylko czerwony spłowiał
To faktycznie i od nowości jest różowe (tak, że Qad' - możesz się cieszyć bez oporów );>
Ruska opaska uciskowa "Afgan style"
Chociaż takim tasiemcem to opasałbym się cały trzykrotnie oO"
Pozdrav
Ruska opaska uciskowa "Afgan style"
Chociaż takim tasiemcem to opasałbym się cały trzykrotnie oO"
Pozdrav
iSlash and stab
- Qadesh
- Główny logistyk
wreszcie.
- XaZaX
- Podpułkownik Nocarzy
If you not serve in combat, then you will serve on the fireing line! - Imperial Guard Commissar
Tata! Tata! Biją renegata!!
Przyjdzie Tata i pozamiata!
Jestem Nocarzem - powiedział Nex - i nie obchodzą mnie wasze drożdże! <cytat niedokładny >
Jestem Nocarzem - powiedział Nex - i nie obchodzą mnie wasze drożdże! <cytat niedokładny >
Może jakiś zaczep na podwójny magazynek ? Bo umiejscowienie na to wskazuje
When i close my eyes i keep falling
Though im plunging down it's like flying
I'ts funny how im so high yet never floated
so low
Just wanna revert from this horrid death row
so low
Just wanna revert from this horrid death row
Niezwykle ważne jest, aby codzienna twoja postawa stała się postawą żołnierza,
a postawa żołnierza - postawą na co dzień.
(Miyamoto Musashi, Księga Pięciu Kręgów)
In the warzone marines shit tactically.
(Ray w "Generation Kill")
a postawa żołnierza - postawą na co dzień.
(Miyamoto Musashi, Księga Pięciu Kręgów)
In the warzone marines shit tactically.
(Ray w "Generation Kill")
- XaZaX
- Podpułkownik Nocarzy
Bardzo krótko - Glock 23 KJW
Jestem szczęśliwym posiadaczem od jakiegoś miesiąca, wystrzelone około 1700 kulek (mam skalowany pojemniczek ) na 1 litrze najtańszego green gazu. Zasięg uważam za bardzo dobry, strzelaliśmy się w przeznaczonych do złomowania dwupiętrowych wagonach pociągowych, ściągałem cele z końca następnego wagonu. Co do wykonania, brak jakichkolwiek znaków firmowych, zamek wygląda trochę zabawkowo, można kupić metalowy, ale nie jest polecany przez użytkowników. Dolna część body bardzo wygodna, operowałem w rękawiczkach i bez nich, ogólnie jest bardzo komfortowo. Pistolecik trzeba bardzo często smarować, głównie prowadnice zamka, (smaruję olejem sylikonowym- teraz się skończył planuję dokupić jeszcze smar do łożysk, ponoć najlepszy) mimo częstego (przed i po strzelaniu) smarowania lubi się przycinać.
Polecam glocka osobom które w najbliższym czasie planują kupno przede wszystkim taniej repliki (189 złotych pistolet + około 80 magazynek) rozmawiałem z kilkoma użytkownikami, wszyscy go chwalili.
Jestem szczęśliwym posiadaczem od jakiegoś miesiąca, wystrzelone około 1700 kulek (mam skalowany pojemniczek ) na 1 litrze najtańszego green gazu. Zasięg uważam za bardzo dobry, strzelaliśmy się w przeznaczonych do złomowania dwupiętrowych wagonach pociągowych, ściągałem cele z końca następnego wagonu. Co do wykonania, brak jakichkolwiek znaków firmowych, zamek wygląda trochę zabawkowo, można kupić metalowy, ale nie jest polecany przez użytkowników. Dolna część body bardzo wygodna, operowałem w rękawiczkach i bez nich, ogólnie jest bardzo komfortowo. Pistolecik trzeba bardzo często smarować, głównie prowadnice zamka, (smaruję olejem sylikonowym- teraz się skończył planuję dokupić jeszcze smar do łożysk, ponoć najlepszy) mimo częstego (przed i po strzelaniu) smarowania lubi się przycinać.
Polecam glocka osobom które w najbliższym czasie planują kupno przede wszystkim taniej repliki (189 złotych pistolet + około 80 magazynek) rozmawiałem z kilkoma użytkownikami, wszyscy go chwalili.
If you not serve in combat, then you will serve on the fireing line! - Imperial Guard Commissar
- Necro
- Porucznik Nocarzy
- Kontakt:
Co do Twojego pytania odnośnie MP5tki - nie mam pojęcia co to ale wygląda mi to na docisk zapobiegający się rozklekotaniu gniazda magazynka, możliwe, że tym się reguluje jak łatwo magazynek ma wchodzić/wychodzić.
A co do głównego tematu - od całkiem niedawna jestem posiadaczem Colta 933 i Beretty M92F. Beretty jeszcze nie miałem okazji przestrzelać, zrobię to dopiero w niedzielę za to z Colta jestem straszliwie zadowolony. No i nie mogę się doczekać aż mi w końcu przyjdzie zamówiona do niego szyna na rączkę montażową, żebym po ludzku kolimator na niego wsadził a nie musiał go montować na taśmie izolacyjnej.
A co do głównego tematu - od całkiem niedawna jestem posiadaczem Colta 933 i Beretty M92F. Beretty jeszcze nie miałem okazji przestrzelać, zrobię to dopiero w niedzielę za to z Colta jestem straszliwie zadowolony. No i nie mogę się doczekać aż mi w końcu przyjdzie zamówiona do niego szyna na rączkę montażową, żebym po ludzku kolimator na niego wsadził a nie musiał go montować na taśmie izolacyjnej.
The stillness within stillness is false. True stillness is found in motion. - philosophy of the Nyss blademasters
- XaZaX
- Podpułkownik Nocarzy
Już wiem co to jest! Szukając orisowanego chwytu przedniego trafiłem na wykaz części, nazwa katalogowa to uchwyt zawieszenia taktycznego. Nie wiem jak to w zamyśle twórców ma działać, ale przynajmniej wiem jak się nazywa
- Necro
- Porucznik Nocarzy
- Kontakt:
Colt 933 Commando (PJ933 P&J)
Ogółem: karabinek ten kupowałem jako coś mającego służyć mi w pomieszczeniach, raczej na krótkim dystansie i będącego czymś lżejszym od posiadanego M249 PARA. Wybór padł na ten właśnie model, ale od razu wiedziałem, że nie skończy się na stockowym wyglądzie - dążyłem do uzyskania takiego, jaki widzicie powyżej. Trzeba było wymienić również baterię - NiMhy 9.6 V, którymi dysponowałem nie zapewniały zadowalającej szybkostrzelności - po przesiadce na LiPo 11.1 V giwera kosi aż miło. Chciałem do niej dorwać kolimatorową replikę ACOGa albo AimPointa, ale po przeczytaniu recenzji w necie stwierdziłem, że tańsze, chińskie repliki się rozpadną a na droższe i mające wytrzymać dłużej chwilowo mnie nie stać. Dlatego też stanęło na zakupie szyny na rączkę transportową i zamontowaniu starego RD40.
Dokonane modyfikacje: mocniejsza sprężyna, wzmacniane bebechy w gearboxie, kolba wymieniona na wersję DELTA Stock
Magazynek: 4x hicap na 300 kulek każdy
Dodatkowe akcesoria: kolimator, szyny pod gripem i na rączce transportowej, ergonomiczny chwyt
Osiągi: 430 fpsów na kulkach 0.25, zasięg skuteczny około 50 metrów.
The stillness within stillness is false. True stillness is found in motion. - philosophy of the Nyss blademasters
mam pytanko.
czy ktoś mógłby mi powiedzieć coś o tym m4 ?
zamierzam ją kupić , a opinia profesjonalistów się przyda
http://www.airsoftxtreme.pl/product-pol ... -CASV.html
czy ktoś mógłby mi powiedzieć coś o tym m4 ?
zamierzam ją kupić , a opinia profesjonalistów się przyda
http://www.airsoftxtreme.pl/product-pol ... -CASV.html
I'm better because i'm better.
- MrocznyPopiskiwacz
- Głowa Rodu
- Kontakt:
...bardzo fajna zabawka dla dzieci do lat 7...idealna także do powieszenia na ścianie, ew do fotografii zrobionej na mierzei wiślanej w celu wrzuty na facebooka z podpisem "ja w legii cudzoziemskiej"...do asg niestety się toto nie nadaje...
Widziałem rzeczy, w które wy, ludzie, nigdy byście nie uwierzyli...Wszystkie te chwile przepadną w czasie niczym łzy w deszczu... Pora umierać. Roy Batty
Na pohybel skur..ysynom. Zoltan Chivay
Na pohybel skur..ysynom. Zoltan Chivay
innymi slowy ASS(ault) Shit Gun
stasus UnKnow
Si quisquam pro me mori non volat, mihi non dice quemadmodum debo vivere
By Qadesh: "renegackie ścierwo, zawzięte i złe"
Si quisquam pro me mori non volat, mihi non dice quemadmodum debo vivere
By Qadesh: "renegackie ścierwo, zawzięte i złe"